If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То така и започнах да спамя из тази тема,нека се похваля че днес харесах една кола по снимки и характеристики от Мобилето и ако някой от София има желание да ми направи тази услуга много,ама адски много бих се радвала ако може да огледа автомобилчето на място ...
И дано все пак намеря кола от тук за да не си губя време,нерви и излишно пари да си внасям ... че ще е същата АЛФА е повече от сигурно ... Веднъж Алфа,за винаги АЛФА !!!
Късмет колежке,аз все от тук си ги взимам ,даже миналата събота отнесох едно ГТВ,ако ти кажа как,нема а ми повярваш.Излезна май читаво.Това от подписа ми.Ще покарам пък ще видим,втора-трета употреба все пак е. Сори за спама и от мен.
На мнение съм че каквото можеш да закупип тук,същото ще закупиш и навън ... живяла съм достатъчно дълго извън БГ за да знам защор примерно не примирам да си внасям кола от Германия .
Обаче все се намират хора които вярват че от там може да се вземе нещо по-добро...това не е така,просто избора измежду боклуците е по-голям....все пак ние купуваме стари брактисани от каране коли на по 6,7,8 и повече години...няма как да се очаква нещо супер добро.
Така че аз предпочитам от тук за да си я видя,да я закарам на диагностика,да я подкарам,да я усетя и едва тогава да правя пазарлъци с продавача.
Надявам се твоето ГТВ да е читаво и да не ти създава никакви проблеми
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Мерси,и като гледам съвет не мога да ти дам ,ти си имаш поглед върху нещата,само късмет ти пожелавам да попаднеш на хубава Алфа ,и все пак ако някой се отзове да дойде с теб, ще спомогне да си с по голям такъв.Успех.
Ами Белла... пусни молбата си като отделна тема де.
Шансът ти да я видят повече хора ще е много по-голям.
Все някой ще бъде така отзивчив и любезен, сигурен съм
Ако се стигне до там да искам да я видя определено ще помоля някой да дойде с мен ... с първата кола имах не просто късмет,но и помощ от две момчета от Фиат форума...ако не бяха те вероятно нямаше да рискувам да я взема.
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Ами Белла... пусни молбата си като отделна тема де.
Шансът ти да я видят повече хора ще е много по-голям.
Все някой ще бъде така отзивчив и любезен, сигурен съм
На полусъединител съм ... изчаквам експертна оценка от застрахователи и т.н.
Въпреки всичко утре ще се обадя да поразпитам за тази количка малко
То така и започнах да спамя из тази тема,нека се похваля че днес харесах една кола по снимки и характеристики от Мобилето и ако някой от София има желание да ми направи тази услуга много,ама адски много бих се радвала ако може да огледа автомобилчето на място ...
И дано все пак намеря кола от тук за да не си губя време,нерви и излишно пари да си внасям ... че ще е същата АЛФА е повече от сигурно ... Веднъж Алфа,за винаги АЛФА !!!
Колежке, ако е в Горубляне колата мога да я погледна.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз оказвам всякакав подобен супорт на местна почва.....между другото на една автокъща срещу АТЗ-то имаше две АЛфета който на външен вид не изглеждаха зле.....макар че лично аз вече кола нов внос зимвам само ако я видя с очите си как слиза от автовоза......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Колежке, ако е в Горубляне колата мога да я погледна.
Днес ще звъня...видях обявата едва снощи ... възможно е и преди това да е била в мобилето,но не съм сигурна....по едно време се продаваше същата пак в София,но тогава не търсех кола...както и да е,важно е да е горе доло добра.
Ето линк към обявата:
Аз оказвам всякакав подобен супорт на местна почва.....между другото на една автокъща срещу АТЗ-то имаше две АЛфета който на външен вид не изглеждаха зле.....макар че лично аз вече кола нов внос зимвам само ако я видя с очите си как слиза от автовоза......
Днес ще отида да се разгледам из Авто къщите,но в СтЗ се съмнявам да намеря такава кола,а и знаеш цените тук са доста високи ... сега виждам една червена 156-ца спортвагон се движи из града,но явно има много мърляви стопани защото вечно е оплескана в кал и прах
колеги неме разбирайте погрешно но немога да разбера ,защо всяка 1 тема в този раздел след 2-3 пост се превръща в спор или подмятания на някви мнения от основно 1 главен и още 2ма пригласящи (обикновенно 1 и същи)?на моменти си мисля че тук регистрираните се делят на елит и 2ростепенни.
колеги неме разбирайте погрешно но немога да разбера ,защо всяка 1 тема в този раздел след 2-3 пост се превръща в спор или подмятания на някви мнения от основно 1 главен и още 2ма пригласящи (обикновенно 1 и същи)?на моменти си мисля че тук регистрираните се делят на елит и 2ростепенни.
А в кой форум не се превръща в това или се превръща поема от сорта "Тъй каза Заратурстра"
Иначе за това кой на какво се дели и въобще други подобни -това е от лукавия
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Аз се дразня от всичко. Даже и тази тъпа тема ме издразни. Г-н Неберемедов се разголи целия и то за нищо. Аз много бих се издразнил ако ми се беше случило това. Изобщо много се дразня.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment