Първоначално публикувано от georgyg
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa MiTo позор за марката.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениене турихте една истинска алфа, фиат некв и някоя ланча ... турили сте ми туй дет не прилича на алфа ама хич..
Умря тая... отдавна е ерата на "фалшивите" Алфи и РомеоФиатистиLast edited by Nasko_77; d.m.y г., 19:02.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеАз за това си придадох фиат-а 156. Ако знаеш какво чух един път, разбирам че ще се събират "класиките" на лабиринта и си викам ей сега ще мина да ги видя, а от там по телефона ми казват- няма да ти се израдват много ако дойдеш. Тогава си казах, че трябва да махам фиата
Да бе - нямаше да имаш проблем при класиките - просто за снимките спираш настрана за да са една до друга само класиките.
Ама сега вече си взе класика - даже не е комън рейл а ТДСИначе за мацки 7-ка е супер и добре изглежда
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеМи купи си бмв ,що караш "АЛФА РОМЕО" тогава? Защото те кефи тръпката да караш АЛФА РОМЕО,а не да си пенсионер с бмв
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеКолко си заблуден.....
Обоснови се защо мислиш,че АЛФА РОМЕО не е "ексклузивна" марка?
Comment
-
Първоначално публикувано от netsurfer Покажи съобщениекато почнат пак да правят коли със задно, може и да станат, а за спортния дух и спортното минало, повтарям МИНАЛО всички знаем, ама отдавна е минало това, за съжаление ...
ексклузивна е последното нещо което бих нарекъл една масова кола ... ексклузивно е ферари, ламбо ... не й алфа ...
Почетете малко тук- говори се за нови алфи, ако се зачетете има и доста данни , сравнения на писти, сняг - щото живота не е от 0-100 км/ч и до 400м
Искам да прочетете само първата страница с постове
http://www.supercars.net/PitLane?vie...ID=2&tID=28968Last edited by BatVas; d.m.y г., 17:08.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеПочетете малко тук- говори се за нови алфи, ако се зачетете има и доста данни , сравнения на писти, сняг - щото живота не е от 0-100 км/ч и до 400м
http://www.supercars.net/PitLane?vie...ID=2&tID=28968ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениеда четем де .... ма линка не раути...ама си требва познания по чужди езици.....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеПочетете малко тук- говори се за нови алфи, ако се зачетете има и доста данни , сравнения на писти, сняг - щото живота не е от 0-100 км/ч и до 400м
http://www.supercars.net/PitLane?vie...ID=2&tID=28968
А предвид теглото на новите алфи се досещам какво ще им е ускорението и как ще се завиват.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеСега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите
модел ли се води тоя с турбото ама вътре е баси ташака просто и смотано което не е типично за италианските коли и мисля че колегата който имаше алфа и каза че алфа неможе да се сравнява с немските авромобили го подкрепям ,.,,,тая алфа дори и с най смотаната немска марка опел неможеш да я сравнип или по точно с КОРСА ОПЦ пожене и двете са с турбо ..... нямат място за сравнение
Comment
-
Защо?
В смисъл, външно ли не ти хареса, мотора ли не е по вкуса ти? Или нещо друго?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
ани имах възможноста да се кача и в двата автомобила който са от един клас ! първо седалките на корсата са РЕКАРО а на тази алфа е се едно като на една 145/6 със свежа тапицерия таблото е доста просто абе неме кефи ,, за вървенето няма да говорим дълеч е от възможностите на корсата ! затова подкрепям колегата че тая марка няма място за сравнение с немските амтомобили ето дадох 1 пример с опел а камоли да се сравнява с ауди бмв мерцедес ...даже вече и като дизаийн нямат място за сравнение камоли за издържливост икономия и качество возия и каквотоо още се сетиш
Comment
-
За мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая колапък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман
Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
Last edited by code; d.m.y г., 18:13.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЗа мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая колапък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман
Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
Comment
-
Не казвам, че Корса е лоша напротивпросто като ги сложа една до друга в Корсата въобще няма да се кача, както и няма да предпочета Нети пък ако ще да знае цялата Кама Сутра разбираш ли?
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment