Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
    Абе и на мене ми се струваше супер невероятно да вкарат 8С в България, ама е я продава се вече
    http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...444&f1=details

Само 465999 ЛВ
    Тази Алфа не е тук. Ако реши някой да я вземе ще я вкарат в БГ.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
      не турихте една истинска алфа, фиат некв и някоя ланча ... турили сте ми туй дет не прилича на алфа ама хич..
      Истинските Алфи не са фотогенични вече... чакат за нарязване, ако ме разбираш
      Умря тая... отдавна е ерата на "фалшивите" Алфи и РомеоФиатисти
      Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 19:02.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Аз за това си придадох фиат-а 156. Ако знаеш какво чух един път, разбирам че ще се събират "класиките" на лабиринта и си викам ей сега ще мина да ги видя, а от там по телефона ми казват- няма да ти се израдват много ако дойдеш. Тогава си казах, че трябва да махам фиата

Да бе - нямаше да имаш проблем при класиките - просто за снимките спираш настрана за да са една до друга само класиките.
        Ама сега вече си взе класика - даже не е комън рейл а ТДС Иначе за мацки 7-ка е супер и добре изглежда
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Васе, не се притеснявай за класиките, вече имам още една, но е бензинка

Един познат е разглеждал МиТо и каза,че много му харесало, но му се видяло много ~38 000лв.
          sigpic
          SCUDERIA ITALIA
          BMW 5-er
          BMW 7-er
          Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
            Ми купи си бмв ,що караш "АЛФА РОМЕО" тогава? Защото те кефи тръпката да караш АЛФА РОМЕО,а не да си пенсионер с бмв
            като почнат пак да правят коли със задно, може и да станат, а за спортния дух и спортното минало, повтарям МИНАЛО всички знаем, ама отдавна е минало това, за съжаление ...
            Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
            Колко си заблуден.....

Обоснови се защо мислиш,че АЛФА РОМЕО не е "ексклузивна" марка?
            ексклузивна е последното нещо което бих нарекъл една масова кола ... ексклузивно е ферари, ламбо ... не й алфа ...

Comment

• Първоначално публикувано от netsurfer Покажи съобщение
              като почнат пак да правят коли със задно, може и да станат, а за спортния дух и спортното минало, повтарям МИНАЛО всички знаем, ама отдавна е минало това, за съжаление ...

ексклузивна е последното нещо което бих нарекъл една масова кола ... ексклузивно е ферари, ламбо ... не й алфа ...

Почетете малко тук- говори се за нови алфи, ако се зачетете има и доста данни , сравнения на писти, сняг - щото живота не е от 0-100 км/ч и до 400м
              Искам да прочетете само първата страница с постове
              http://www.supercars.net/PitLane?vie...ID=2&tID=28968
              Last edited by BatVas; d.m.y г., 17:08.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                Почетете малко тук- говори се за нови алфи, ако се зачетете има и доста данни , сравнения на писти, сняг - щото живота не е от 0-100 км/ч и до 400м
                да четем де .... ма линка не раути
                ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                  да четем де .... ма линка не раути
                  ...раути...ама си требва познания по чужди езици.....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                    ми да ти кажа живота не е писта, особено за колите които говорим. Едва ли 1% от тях са стъпвали на писта. А FWD на писта си е просто смешно.
                    А предвид теглото на новите алфи се досещам какво ще им е ускорението и как ще се завиват.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                      Сега остава и едно истинско МиТо да има на феста, да го видят плювачите на живо... тогава ще са ми интересни коментарите
                      значи виждал съм го на живо и мога да кажа че ако не са джантите това е по тъпо и от фиат панда !!! незнам спортен
                      модел ли се води тоя с турбото ама вътре е баси ташака просто и смотано което не е типично за италианските коли и мисля че колегата който имаше алфа и каза че алфа неможе да се сравнява с немските авромобили го подкрепям ,.,,,тая алфа дори и с най смотаната немска марка опел неможеш да я сравнип или по точно с КОРСА ОПЦ пожене и двете са с турбо ..... нямат място за сравнение

Comment

• Защо?

В смисъл, външно ли не ти хареса, мотора ли не е по вкуса ти? Или нещо друго?
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

• ани имах възможноста да се кача и в двата автомобила който са от един клас ! първо седалките на корсата са РЕКАРО а на тази алфа е се едно като на една 145/6 със свежа тапицерия таблото е доста просто абе неме кефи ,, за вървенето няма да говорим дълеч е от възможностите на корсата ! затова подкрепям колегата че тая марка няма място за сравнение с немските амтомобили ето дадох 1 пример с опел а камоли да се сравнява с ауди бмв мерцедес ...даже вече и като дизаийн нямат място за сравнение камоли за издържливост икономия и качество возия и каквотоо още се сетиш

Comment

• За мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая кола пък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
                            Last edited by code; d.m.y г., 18:13.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                              За мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая кола пък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
                              значи всеки си има мнение и това е твоето ок нп . кажи ми според тебе кое те кара да харесват мито турбо повече от корса турбо

Comment

• Не казвам, че Корса е лоша напротив просто като ги сложа една до друга в Корсата въобще няма да се кача, както и няма да предпочета Нети пък ако ще да знае цялата Кама Сутра разбираш ли?
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X