Първоначално публикувано от Grim
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо в USA не карат АЛФИ?
Collapse
X
-
Last edited by vaklinator; d.m.y г., 20:56.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеМоже, но едва ли тежи 2340 кила и си 3,3 литров мотор с автоматични скорости и 4х4?'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеи в космоса не летяAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщениеи двата мъртвеца на снимките ти май не са много по-нови....
Comment
-
Първоначално публикувано от ma7e4k0 Покажи съобщениеЗащото в америка сичко е грозно няма място за алфи....пък и американците не видиш ли кви са тъпи...форд, меркури...ебаи боклуците...а и там колите 3.0 са 150 коня като изпадне някоя 2.0 алфа и ше се фанат за главата...аз лично не искам да карат в Америка алфи..погледнете само 75 Америка колко е грозна с тея американски джунджории...абе въобще в америка са грандомани, няма място за алфаосвен 164, 75 и 8С други не вярвам да карат много..има ги ама на пръсти се броят
п.с. На тва са им грозните спортни 2.6 секундни коли с малко силов тунинг на Американците .Last edited by Доко; d.m.y г., 21:34.
Comment
-
Много тъп пример
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%FA%F0%F6%E0
Само да ви напомня, че американците са много стиснати и си ценят всяко едно центче. Едва ли ще позволят да ги ебават разни дилари на такива коли. Чисто нова и скрибуцаща отвсякъде, а пък .... цената - чувал с пари.
Колеги в щатите се работи много яко! Няма като тука кафенца и цигари....Вероятно затова там алфи няма.
Между другото темата се развива в много кофти посока и моля някой мод да вземе мерки и да я заключи.
То е ясно, че ние с алфите вече сме се запалили, защото повечето от вас не са влизали в американска кола, но американец, няма да даде 500 долара за дебитомер например.
Сорри за тъпото развитие на темата...Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Колега, нека да не заключваме още темата с последно мнение - твоето. Според мен американците са на дъното на автомобилостроенето по всякакви критерии, колите им са морално остарели концепции, с най-малко к.с. на литър обем, архаични окачвания, двг с по 2клапана на цилиндър, замърсяващи ок. среда и т.н. Това, че други марки ги убиват по продажби в собствената им страна е доста показателно.тоя 3,3 литров кораб дето сте го дали за пример, го убивам с моята 2-литрова малолитражка без проблем и от 100км/ч ще спра на място 2 коли преди него!
Last edited by code; d.m.y г., 22:08.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Разликата в цените на Европейските и Американските коли е доста сериозен фактор за Американците . За пример мога да дам цените на Opel GT 2008-ма и Saturn SKY , тука цената на Опела е 35к евро докато там цената е под 30к долара , а са си един и същ автомобил . Те затова и Тойота (Лексус) и Нисан (Инфинити) си правят автомобилите в САЩ точно поради причината че американеца е по националист дори и швабите .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениетоя 3,3 литров кораб дето сте го дали за пример, го убивам с моята 2-литрова малолитражка без проблем и от 100км/ч ще спра на място 2 коли преди него!
Не е нужно тук да гледаме само моя ван - той си е достатъчно остарял....и нищо не скърца!-факт!
Пък за возия е излишно да спорим.
Темата вече наистина се изчерпа и стана ясно на всички защо в щатите няма алфи.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
аз нямам логично обяснение за това защо не карат алфи в щатите
Но докато бях в щатите си показвах снимки (възможно най-представителните разбирасе) на приетелите американци на по 19-20 години бяха на 7-8 човека съм я показвал и супер много я харесаха и като им казах че струва 4000 долара някъде се запалиха да си купуват)) но просто там ги няма по автокъщите незнам тупи са.Но интересното е че някои знаеха марката и казваха че я харесват.Но винаги като казвах че Ферари са произлезли от Алфа и много се впечатляваха.
ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
Колеги в щатите се работи много яко! Няма като тука кафенца и цигари....Вероятно затова там алфи няма.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщениеаз нямам логично обяснение за това защо не карат алфи в щатите
Но докато бях в щатите си показвах снимки (възможно най-представителните разбирасе) на приетелите американци на по 19-20 години бяха на 7-8 човека съм я показвал и супер много я харесаха и като им казах че струва 4000 долара някъде се запалиха да си купуват)) но просто там ги няма по автокъщите незнам тупи са.Но интересното е че някои знаеха марката и казваха че я харесват.Но винаги като казвах че Ферари са произлезли от Алфа и много се впечатляваха.
С най- добри чувства. "В спора се ражда истината..."
А дали вече не прекарваме в колата, повече време отколкото в кръчмата?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеМного тъп пример
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%FA%F0%F6%E0
Само да ви напомня, че американците са много стиснати и си ценят всяко едно центче. Едва ли ще позволят да ги ебават разни дилари на такива коли. Чисто нова и скрибуцаща отвсякъде, а пък .... цената - чувал с пари.
Колеги в щатите се работи много яко! Няма като тука кафенца и цигари....Вероятно затова там алфи няма.
Между другото темата се развива в много кофти посока и моля някой мод да вземе мерки и да я заключи.
То е ясно, че ние с алфите вече сме се запалили, защото повечето от вас не са влизали в американска кола, но американец, няма да даде 500 долара за дебитомер например.
Сорри за тъпото развитие на темата...В по горния си пост цитирам колегата и казвам ,че американеца найстина ще се хване за главата. Не знам за теб , но ,Аз и в момента влизам в американска кола , и в Алфа влизам даже ,а и в немски возила . Правя разликата ......................
.И много крайно исказване за американците , сигурно ги познаваш. Аз пък не мисля че , могат да се правят такива крайни заключения за нация от 250 милиона души , стиснати били ???? бла бла.....Те парите са там , на нас май ни е кисело гроздето........... А по темата защо няма Алфи , ми аз там не видях и Ситроен , и Пежо , ааа... за година май се натъкнах на едно Рено 9 или 11 и тва беше .Всички италиански коли в америка са екзотика (Ферари , Ламборджини , ......) . Как да има Алфи като най големия мотор в момента е 3.2 , а примерно като отидеш при дилър на Мерцедес най малкия мотор на Е класа почва от 320 компресор (за дизел и дума да не става ) , и тъй като цената на европейските коли е по висока заради акцизите и таксите ( толерират си хората собственото производство ) , а японците бият с качество и цена , пък да не говоря за корейците как са налазили пазара ( те се налагат основно с ниски цени , там за качесво не се говори ,ама и никой не го интересува , експоатира я 3-4 години ) ,та как да настъпят италианците и французите , като все още нямат изградена мрежа от дилъри , а да не говоря и за сервизна поддръжка , там са много лабилни на тая тема . Немеца си е стъпил на пазара от години и това се дължи на имиджа на немските марки автомобили основно ( може би има за какво ) ...... Ако трябва тепърва да покоряват пазара ................ ...ай че се отплеснах........
Last edited by Доко; d.m.y г., 00:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщениеАми Мустанг 3.8 е 155 коня!
Comment
-
Ами като искат ТОРГ защо не карат дизелаци тогава.
Вие май не попрочетохте че в за САЩ алфа не са хомолгирали колите си след 164 -ката (заради кризата в която изпада компанията) В САЩ Фиат груп продава само Мазерати и Ферари - сега мислят да се завърнат пак и с Алфа.
Може да си закупиш в САЩ Алфа, но трябва да подпишеш една декларация, че ще я шофираш само на писта или частни пътища.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
Comment