Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

браво колега и аз съм с Фестина, много добър часовник и моя е малко тежичък,но се свиква , със здраве да си го носиш , айде ще постна моя да "фърлиш" едно око
    http://www.watchesbg.com/catalog/pro...roducts_id=814
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

CANDINO - почти от година съм с такъв, на батерия, цепи секундата, с 2или3 години международна гаранция е швейцарски с един куп сертификати го дават и няква шано кутийка... Стъклото е сапфир - не се драска!!!

Comment

някакви отзиви за часовниците Brosway? италиански са и са на що годе прилични цени та съм харесал един но реших първо да питам тук ако някой има такъв или е чувал нещо за марката отзиви позитивни негативни и т.н.
        Alfa Romeo 147 "Selespeed"
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
          а този е доста тежък и първия ден ми беше малко неудбно,
          Хихи тоя ако ти е тежък, значи много правилно си се отказал от Востока
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

аз лично съм с Тисо, кварц, хронограф, с кожена каишка. имам го от 6-7 години, сменил съм 2 батерии и доста каишки. стъклото няма и драскотина а отдавна не го пазя. единствената ми забележка е че едната ми стрелка в основата леко като че ли направи окисление, но в магазина си измиха ръцете и не съм я сменял. Имам и едно Casio Bape G-SHOCK White от серията на Фарел Уилиямс, които го ползвам за спорт, плаж, лято.
            Иначе за под хиляда лева има часовници бол и всички са добри, само дизайна трябва да се избере. За по стилни - Тисо, Кандино, Фестина, Алфекс; за по-модерни - всички от Галдини - Фосил, Д&Ги др.
            за високата класа - Патек Филип, Морис Лакроа, Реймънд Уейл, Вишерон Константин и мн.други стига да имаш сериозен кеш
            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

И аз съм с Кандино, но съм за смяна на каишка ( износи се малко и закопчалката нещо си се откопчава сама при малко по-голям натиск).... Иначе съм много доволен
              Ето този е моят : http://www.bgdot.com/photos/C4284.2b.jpg
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз пък съм с BOSCH
                ,
                a преди това бях с HILTI...

Тия напраооо къртят...
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

хех и аз тези дни съм на вълна часовници....

ето това е бюджетен вариант който хем е младежки, хем хваща окото:

Tissot също имат добър вариант:

ако някой е решил да се изхвърля да заповяда тук:
                  http://www.oris.ch/collections/colle...tchid=52&ln=en
                  има и готин комплект:
                  Last edited by pent; d.m.y г., 10:51.
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    И аз съм с Кандино, но съм за смяна на каишка ( износи се малко и закопчалката нещо си се откопчава сама при малко по-голям натиск).... Иначе съм много доволен
                    Ето този е моят : http://www.bgdot.com/photos/C4284.2b.jpg
                    Колко време ти изкара кашката? На моята Certina, кайшката е на половин година и няма видими следи от износване, а тука някой беше споменал, че за 4-5 години е сменил няколко кайшки (няколко разбирам поне 4-5), което ми се вижда много.
                    Lexus IS200

Comment

2 години...
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Колко време ти изкара кашката? На моята Certina, кайшката е на половин година и няма видими следи от износване, а тука някой беше споменал, че за 4-5 години е сменил няколко кайшки (няколко разбирам поне 4-5), което ми се вижда много.
                        Ами понеже дълго време носих часовник с кожени кайшки, мога да кажа, че не се износват, а се вмирисват и това няма почистване! Но аз нося часовника постоянно и навсякъде каквото и да правя. Свалям го само като влизам в банята! Трябва да видите как изглежда HILTI-то. Като ги гледам тия "напудрени" часовници ... не знам
                        Have A Nice Day
                        o/_______\o
                        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                        []=о===о=[]

Comment

Е това са моите нови завоевания .... апропо радото е от вече месец и малко
                          Attached Files

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

аз си нося един CItizen chronograph от има няма 10 години . Много корав и красив часовник .

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              моята оригиналната изкара 2 години май, но след това съм взимал уж хубави, които след 6 месеца имат видими протривания, разтеглят се, някой се вмирисват наистина, затова трябва и да се мият

кожената каишка ме е за яка всекидневна употреба или работа
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Аз съм с този от 2 години !
                                http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=3511

Comment

Working...
                                X