Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не знам колеги, ама аз продавам един Tissot автоматичен (с кутия с всичко) беше подарък и не е носен много. 400лв му искам и никой не пише даже за пазарлък....Много ли му е цената?
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 18:06. Основание: не искам да се тълкува като реклама
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Зависи какво за теб значи евтин. Имам един Восток автомат и на времето струваше 60лв. Вече минава 10г. Поправян е веднъж за 10лв. Къде и откъде е падал е просто невероятно. Не говоря за изтърване от масата на земята- това му е за добро утро(да сай в кашкавалените ръце). Слизал е сам по стълбите, отчупвал е парче от стена(после само му изчистих стъклото от мазилката. Една седмица през зимата е седял навън, навих го и потегли, и това е една малка част от приключенията му. Единственият му минус е малкия запас от ход. Трябва да се носи всеки ден. Познай какво съм си купил сега
      Съгласен съм с @nikolaaaay аз лично не бих дал повече от 100лв за нещо с батерия.
      Нямам идея. Кажи колега какво си си взел, че аз съм отворен към идеи
      FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
      LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
      LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
      ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
      LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Не знам колеги, ама аз продавам един Tissot автоматичен (с кутия с всичко) беше подарък и не е носен много. 400лв му искам и никой не пише даже за пазарлък....Много ли му е цената? Ако някой иска качествен часовник на ниска цена да погледне моята обява в ПРОДАВА...
        Колега, изгодна е много твоята оферта, но според мен проблема е, че за да си взмеш такова нещо трябва да те "грабне" шанса да попаднеш на човек, който харсва точно този модел не е голям и затова няма интерес.
        Дано скоро да го продадеш

Comment

Абе тука ли намери да правиш реклама?!
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Ами, ако се възприема като реклама нека бъде изтрит поста...Не съм целял това. Исках да се допитам до по-разбиращите от часовници (гледам в тая темата сте бая) дали цената е удачна като се има предвид марката ( на няколко места преди това в темата е спомената като "качествена" ), и това че часовника е автоматичен.
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от INTEGRALE Покажи съобщение
              Нямам идея. Кажи колега какво си си взел, че аз съм отворен към идеи
              Пак е Восток автомат, ама по-така. Mind control беше постнал линк за тях в тая тема май.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                Пак е Восток автомат, ама по-така. Mind control беше постнал линк за тях в тая тема май.
                Разгледах ги. Наистина имат интересни модели

Comment

туй хубави часовници ми звучи не реалистично.истински значи дали си достатъчно богат или достатъчно в нужда от такъв.аз имам casio модел 94 с памет на 50тел.и други екстри и,за 15г съм сменил 1батерия на 7мата година и си ми е гот.

Comment

Хубави часовници кварцови наистина има ,но цената е 20 пъти по ниска от автомат такъв .
                    Плюс това бих се доверил на швейцарската механика ,а не на японската АТИ например

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Не знам колеги, ама аз продавам един Tissot автоматичен (с кутия с всичко) беше подарък и не е носен много. 400лв му искам и никой не пише даже за пазарлък....Много ли му е цената?
                      Специфична вещ, ами то е относително дали е много или малко, сега принципно май струва нов около 480 лева.., но нов е едно, не че твоя е стар... има ли гаранция?
                      Last edited by fred; d.m.y г., 22:52.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Всичките ми предишни часовници, пък и не само мои са се скапвали малко след първото отваряне за смяна на батерията. Почне ли да влиза вода и прах - пиши го бегал механизма, колкото и да е качествен. Затова и последният ми часовник е автомат. Кара вече 9-та година и досега винаги съм влизал с него в басейни и морета и няма никакъв проблем. Вече мисля да го пазя от вода, че знам ли колко години издържат уплътненията, 9 г. не е малко.
                        БТВ: Стъклото е сапфир кристал и часовника си изглежда напрактика като нов.
                        Зависи от часовника, аз също съм с автоматичен Сейко на 15 години ще стане, по принцип автоматиката е по сложен механизъм, а кварцовия е по опростен.Добре е смяната на батерията да става при добър майстор, ако е с батерия,
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          сега принципно май струва нов около 480 лева.., но нов е едно, не че твоя е стар... има ли гаранция?
                          Хмм така ли? Значи са ме подвели, че струва нов около 700-800лв...Има гаранция, книжки, оригинална кутия

FIAT Coupe 16VT

Comment

Хмм така ли? Значи са ме подвели, че струва нов около 700-800лв...Има гаранция, книжки, оригинална кутия
                            Е не съм чак толкова сигурен, виж в нета
                            Last edited by fred; d.m.y г., 08:20.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                              туй хубави часовници ми звучи не реалистично.истински значи дали си достатъчно богат или достатъчно в нужда от такъв.аз имам casio модел 94 с памет на 50тел.и други екстри и,за 15г съм сменил 1батерия на 7мата година и си ми е гот.
                              Нито съм богат, нито имам чак толкова нужда, но аз възприемам часовника като стилно украшение. Не си падам по златни гривни, пръстени и пр, но един хубав часовник много ми допада и затова искам да си взема сравнително хубав /и на вид и като марка/
                              ПС: Old Fox, колко пари си взе Востока?

Comment

Обещах да се похваля, когато си взема часовник и ето
                                Купих го от Джулиани Пловдив за 390 лв.
                                Тъй като съм отвикнал да нося часовник, а този е доста тежък и първия ден ми беше малко неудбно, но вече свиканх и много му се радвам
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X