Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Восток

И аз мисля, че Восток Европа са подходяща марка за теб. А и са направо резачки по дизайн

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:48 ----------

Страхотен модел на Tissot !
    Мъжки часовници от www.Timex-bg.com

Comment

• Гледам някой е извадил темата от архива, та да я ъпдейтна малко

Изгубих си Сертината около 2 години след като я взех Надявам се този, които я е намерил да й се радва

Иначе малко след това си взех един Louis Erard- автоматичен. С времето разбрах обаче, че кварца повече ми допада понеже не нося постоянно часовника и често трябва да го сверявам, защото спира.
      Lexus IS200

Comment

• Гледам, че някакъв служител на Сибанк е възкресил темата.
        Никой нищо не е споменал за ORIENT, а те си бяха много култови часовници на времето, преди 25г. - продаваха ги в Кореком.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Не бре Старуха ... сибанк прави бизнес ,ама с часовници.
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Гледам, че някакъв служител на Сибанк е възкресил темата.
            Никой нищо не е споменал за ORIENT, а те си бяха много култови часовници на времето, преди 25г. - продаваха ги в Кореком.
            Много ментаци има ориент.

Аз съм фен на викторинокс.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Абе сейко и фестина, това е! Наистина и викторинокс има добри модели, спор няма.
              Last edited by fred; d.m.y г., 19:33.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Абе сейко и фестина, това е! Наистина и викторинокс има добри модели, спор няма.
                Но ВОСТОК не може да бъде сравняван с швейцарците.
                Руснаците правят основно тежки часовници

Е, тази серия восток европа не са лоши, но са руски

Не се заяждам, сериозен съм!
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Но ВОСТОК не може да бъде сравняван с швейцарците.
                  Руснаците правят основно тежки часовници

Е, тази серия восток европа не са лоши, но са руски

Не се заяждам, сериозен съм!
                  Може, доста руски съм носил, не са лоши наистина, но отдавна.От години не интересувам от руските, просто предпочитам тия по-горе.
                  sigpic

Comment

• Ето марката на която съм фен аз,ма имам предвид фен ,както и фен на ферари във формула 1 ,понеже не смея и да мечтая за такъв часовник.

http://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/royal-oak-offshore
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

.
                      Аз пак си нося моя, който имам от 84-та или 85-та с календар до 2015.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                        Моят сейко е от 20 години.Класически сейко 5

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                        Ето марката на която съм фен аз,ма имам предвид фен ,както и фен на ферари във формула 1 ,понеже не смея и да мечтая за такъв часовник.

http://www.audemarspiguet.com/en/watch-collection/royal-oak-offshore
                        Е няма лошо, може и да си купиш пък някой ден
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                          Явно наистина си е заслужила тази марка парите, които по онова време се даваха на нея.

Между другото преди известно време можеше да се преборя ценово за видимо добър и почти неизползван часовник с логото на Ducati, но се усъмних, че е краден поради съмнително занижената цена и се отказах - един познат го взе и вече няколко години е много доволен от него.
                          Не знам защо имам тези скрупули.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Явно наистина си е заслужила тази марка парите, които по онова време се даваха на нея.

Между другото преди известно време можеше да се преборя ценово за видимо добър и почти неизползван часовник с логото на Ducati, но се усъмних, че е краден поради съмнително занижената цена и се отказах - един познат го взе и вече няколко години е много доволен от него.
                            Не знам защо имам тези скрупули.
                            Това са добри скрупули.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Това са добри скрупули.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Восток европа са добри часовници според мен. Чета доста добри отзиви за тях по други форуми.
                                Относно за Ориент часовниците, не са ментета, понеже аз си поръчах миналата година един. Официалния представител е http://bultime.bg/
                                Моя си го взех от сайта http://www.chasovnici-bg.com/
                                Като го получих, беше в кутийка на ориент, чантичка на ориент и с гаранция от сайта. Допълнително ми дадоха заводска гаранционна карта на ориент, където е вписана българската фирма, която ги внася. 7-8 месеца го нося и нямам проблеми с него. Има си и холограмен знам отзаде на капака.

Comment

Working...
                                X