Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от latinskiq Покажи съобщение
    Восток европа са добри часовници според мен. Чета доста добри отзиви за тях по други форуми.
    Относно за Ориент часовниците, не са ментета, понеже аз си поръчах миналата година един. Официалния представител е http://bultime.bg/
    Моя си го взех от сайта http://www.chasovnici-bg.com/
    Като го получих, беше в кутийка на ориент, чантичка на ориент и с гаранция от сайта. Допълнително ми дадоха заводска гаранционна карта на ориент, където е вписана българската фирма, която ги внася. 7-8 месеца го нося и нямам проблеми с него. Има си и холограмен знам отзаде на капака.
    Евала, е така се прави реклама!
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Аз предпочитам часовника сам да се скапе от бачкане отколкото да го дам на някой на "профилактика". Пък и си мисля че ако не се отваря ще има по-дълъг живот...знам ли аз ония как ще го сглоби докат пуши цигара и пепелта пада в/у механизма

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=K2leuldpp98
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Карам на часовници от 20 лв.Свършила батерията - нов, чупя го - нов.Скъп часовник не изтрайва кой знае колко, не ги пазя - бъркам по колата, режа с ъглошлйфа, заварям и ги надраскавам и повреждам.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• При положение, че навсякъде около нас има часовници - по компютри, телефони, коли и къде ли не, ръчния часовник се е превърнал в едно украшение, бижу, част от колекция или атрибут за гъзария.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              При положение, че навсякъде около нас има часовници - по компютри, телефони, коли и къде ли не, ръчния часовник се е превърнал в едно украшение, бижу, част от колекция или атрибут за гъзария.
              В тази връзка, Докса са били първите, които са решили, че в колите трябва да има часовници и са първите производители на часовници за коли.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Абе часовник си трябва...ся дали за гъзария, за престиж или за лично удовилствие, кой както му дойде.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  При положение, че навсякъде около нас има часовници - по компютри, телефони, коли и къде ли не, ръчния часовник се е превърнал в едно украшение, бижу, част от колекция или атрибут за гъзария.
                  Не мога да се съглася, но просто ти нямаш този навик да носиш часовник и не може да разбереш. За мен колкото е бижу толкова е и практичен. Нося часовници от 5 години да речем (на почти 18 съм сега) и нямам намерение да спирам да нося просто е голямо удобство за мен. Ако случайно си го забравя си гледам китката по навик, но за жалост тя не ми казва часа

П.П Имам в шкафа си 1 Q&Q което е много красиво, но за жалост не е истинско злато и си е Q&Q де хаха. Иначе си е точен за 30 лв с дата и ден... Бях си го взел, защото много исках (искам ) златен часовник. Даже 1 път зад мен чух "Скивай тоз какъв часовник има" хаха, но позьорско си е дори сега ми се иска да не си го бях вземал ама...
                  Last edited by Mario_95; d.m.y г., 00:19.

Comment

• Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
                    Не мога да се съглася, но просто ти нямаш този навик да носиш часовник и не може да разбереш. За мен колкото е бижу толкова е и практичен. Нося часовници от 5 години да речем (на почти 18 съм сега) и нямам намерение да спирам да нося просто е голямо удобство за мен. Ако случайно си го забравя си гледам китката по навик, но за жалост тя не ми казва часа
                    Разбирам те, но не мога да ти помогна.
                    Дълги години съм носил по необходимост, защото нямаше тези възможности които има сега.
                    До голяма степен е въпрос на навик.
                    Щастливия човек не се интересува от часа.
                    sigpic

Comment

• Е различно е когато ситуацията те принуждава... Аз сам реших че искам да нося и за толкова време си нося даже и до магазина като слизам.
                      "Да твърдиш, че часовникът е просто средство за сверяване на времето, е същото като да кажеш, че колата е нищо повече от машина, която те придвиджва в пространството..."
                      Това е много хубава мисъл. Иначе 1-вия ми часовник е Касио и го носих 3-4 години като сега ми е в шкафа и все още работи с оригиналната си батерия, после това недоразумение с "КуКу"-то за няма и месец и пак си взех Касио след което се надявам да се ъпдейтвам на бала догодина с нещо по така хронограф може би не знам... Някой ден като имам възможност и автоматичен ще си взема ама за сега кварцови...

Comment

• Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
                        Е различно е когато ситуацията те принуждава... Аз сам реших че искам да нося и за толкова време си нося даже и до магазина като слизам.
                        "Да твърдиш, че часовникът е просто средство за сверяване на времето, е същото като да кажеш, че колата е нищо повече от машина, която те придвиджва в пространството..."
                        Това е много хубава мисъл. Иначе 1-вия ми часовник е Касио и го носих 3-4 години като сега ми е в шкафа и все още работи с оригиналната си батерия, после това недоразумение с "КуКу"-то за няма и месец и пак си взех Касио след което се надявам да се ъпдейтвам на бала догодина с нещо по така хронограф може би не знам... Някой ден като имам възможност и автоматичен ще си взема ама за сега кварцови...
                        Май имаш някакви комплекси и се опитваш да ги избиваш чрез часовници - младите дами ще те харесат и без часовник, а без гащи още повече, тъй, че не се вманиачавай.
                        sigpic

Comment

• Хах аз си ги купувам за себе си а в момента съм фокусиран да давам само за моята любима....алфата Не съм се вманиачил, аз скъп часовник нямам. Просто вещите ми умръзват сравнително бързо и за мен беше логично да си взема друг... А пък за бала всеки се глези до някаква степен и като не съм дама да ги давам за обици, огърцили и т.н поне 1 часовник ще си купя...евентуално, но може и да не си купя понеже много пари ще отидат а аз не съм спонтатен човек който обича да пръска това което няма

П.П Може би ти звуча на стереотипния теен който си щрака пръсти в дискотеките с парите на техните... не е така и силно се надявам никой да не остава с такова впечетление. Просто харесвам красивите вещи като автомобили и часовници. Опитвам си да си отделям по някой лев и се глезя от време на време.
                          Last edited by Mario_95; d.m.y г., 09:06.

Comment

• Ми колекционирай ги.Вместо да даваш пари за нещо което ще ти омръзне, вземи го обърни на хоби.
                            Attached Files

Comment

• Мии идеята е след години да си имам нещо като колекция на часовниците ми през годините Иначе такъв екземпляр какъвто ти си качил не съм виждал. Единственото ми хоби за което отделям е колата за да може след още 2-3 месеца като взема книжка да си свиркам

Comment

• Руски, брандиран с хитлериски символи, не е оригинал SS.

Comment

Working...
                                X