Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Още едно предложение -Urwerk

Comment

Леле колко време чаках някой да ме зариби с часовник,защото досега не сам носил ама като прочетох статията за Urwerk и видях снимките направо поклон.Само никаде не видях някви цени
      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

-извинете колко е часа
        -виж че бързам
        то това не прилича на часовник,баси,пък ако си пил да не говорим,има да гледаш и да се чудиш...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Аз съм привърженик на класиките. Тия фирми са като жигули сред мерцедес според мен

а па и тая статия е............

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз го изпуснах моя от метър на плочките и го занесох да го видят, все пак. Нищо му няма ама ми казаха, че автоматите трябвало да се разглобяват, почистват и смазват на всеки 3 години. Естествено, оставих го, ама цената ми се видя височка - 85 лв. Тва на Раковска в Гюлиан.
            2014: Deutschland über alles

Comment

Колеги,виждали ли сте някъде в София представителство на Altanus,че си харесах няколко от моделите им,а не ги намирам за продажба on-line.
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Аз в момента съм с фестина и адски много ми допадат. Като модели имат доста екстравагантни неща! Аз като виден любител на тиктакащите бижута доста си падам по по не стандарти неща каКвито са и моделите Urwerk за които колегата наблегна!
                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Аз го изпуснах моя от метър на плочките и го занесох да го видят, все пак. Нищо му няма ама ми казаха, че автоматите трябвало да се разглобяват, почистват и смазват на всеки 3 години. Естествено, оставих го, ама цената ми се видя височка - 85 лв. Тва на Раковска в Гюлиан.
                  На пет години трябва да се прави и то за всички часовници, не че ще спре, но ако това се спазва става вечен..иначе може и да не 6 месеца, ако слушаш сервизите които дерат яки кожи за това.Общувал съм с дърти часовникари арменци, това го знам от тях.Иначе автоматика е с сложен механизъм от тези с батерии и взимат повече пари за тази процедура, но не съм фен на часовник с батерия, падам си по автоматик.Може понякога да не са съвсем съвсем точни, но това е часовник, според мен.Свестен часовник може да са купи на цена от 30 лв. до 1000 лева има всякакви свястни часовници, а има и за 200 000 евро, нали и богатите трябва да си носят часовниче
                  Last edited by fred; d.m.y г., 16:02.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

АЗ лично залагам на : http://www.jacques-lemans.bg/main.php спортната серия
                    Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
                    Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
                    Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

• Omega, wittnauer(метрополитан), няма нищо по-хубаво от вечният часовник, и красивите и стойностни аксесоари!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Искам да си взема някакъв хубав часовни, но не знам много марки за хубави часовници. Breitling ми харесват, но май цените там започват от 3000-4000 долара, което ми е много.. говориме нещо около 1000 лв. Ако има някой, запознат с часовниците нека ми предложи нещо, за да знам към кои марки мога да се насоча в тези пари.
                        След 1 година зяпане по витрините и не много активно търсене нищо не ми беше хванало окото така, че да дам кинтите, които му искат. Исках швейцарец, който да ми хареса като визия и да е до 1200-1300 лв. Накрая случайно попаднах на едно малко магазинче, в което продават няколко хубави марки, от които има много прилични модели дори за около 6-700 лв (кварцови разбира се). Страхотно ми хареса серията на Jaques Lemans и веднага отнесох един. Мисля, че имаха и Pierre Cardin, ако не се лъжа. Иди разгледай там, може да си харесаш нещо. Пичът е много любезен и е в час. Магазинчето се намира точно срещу Сити Център София, от другата страна на Арсеналски, близо до клона на Райфайзен.

П.П. Сега открих, че магазинчето е в списъка с дилърите на Jaques Lemans: http://www.jacques-lemans.bg/dealers.php
                        Attached Files
                        Last edited by Коки; d.m.y г., 15:25.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Ето я и моята нова придобивка: Днес го взех, мн ми харесва, механичен е и така, кофти е само кафявата каишка, сега треа и кафяв портофейл да купувам.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            ...кофти е само кафявата каишка...
                            Какво й е на каишката - много си е добра. Що се отнася до портфейла ... трябва си
                            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

• Не аз цвета държах да е такъв, но сега портофейчето треа да сменя , иначе си ходи и с телефона ми 8800 голд, мн съм доволен за цената на която го купих
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Не аз цвета държах да е такъв, но сега портофейчето треа да сменя ...
                                Ами ако имаш жена/гадже - да ти подари един за Коледа
                                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                                X