Не знам колко от вас са минавали зад прага на затвор, но ето ви следния матрял за размисъл......бях на свиждане на едно аверче с което съм отрасъл заедно, учихме за кратко в един курс, и по някаква незнайна причина се разбирахме прекрасно, имали сме си пълно доверие, и той е имал честа да бъде мой приятел, а не просто познат......преди около 10 години пътищата ни почнаха да се разделят тъй като всеки взе да поема по своя житейски, различни градове, различни проблеми, и прочее........баща му беше предприемчив, и свари в началото на 90те да понатрупа кинти, бачкаше яко, аверчето и майка му помагаха денонощно, изобщо едни от малкото който направиха много пари с много бачкане......и не литнаха в небесато от това, въпреки че можеха да карат С класи, си караха нормални коли, без излишна грандомания......докато един ден баща му не изфърча от пътя и уцели едно дърво, след 6 месеца майка му го последва от някакъв модерен рак дето и аз не запомних на какво беше.......аверчето остана сам почти разбит, но се взе в ръце, и успя да не прекъсне бизнеса.......докато един ден не ме повика за кум......отказах понеже не обичам да съм такъв, както и да е, мина сватбата, не успях да придобия добра представа за булката, при една от следващите ни срещи ми каза че се разбират добре, и нещата са ток.......след около 4-5-6 месеца ми звъни друго аверче, и ми вика че нашия човек бил арестуван и задържан - изнасилване......на жена си.......след като се хилих 10 минути и мислех тоя какви глупости ми разправя, постепенно взех да осъзнавам че надали някой толкова дълго ще си играе да ме убеждава в това, ако не е истина......отлетях до ЯЛ, и понеже имам един познат следовател, с тоя дето ми се обади отидохме да видим какво става - станало следното - Легнали си както всяка вечер те в кревата, любов и секс както си му е реда, на сутринта той като става, нея я няма, а след 20-30 минути звънят куките на вратата - Добър ден - арестуван сте.....За какво бе - за изнасилване.....На кого бре?...Ми на едикоя си......-Ми тя ми е жена бре....!?!?!......Соу факинг уат.....казали му те, и го гушнали на топло........нае си един от най - добрите адвокати в ЯЛ, въпреки че можеше да бутне колкото си пари иска на който си иска, той не го направи убеден в правотата си.......гадната мастия се появяваше само по делата, и след тях изчезваше като дим, и никой не знаеше къде е.......колкото и да не ви се вярва, дадоха му 2години и 3 месеца ефективна присъда, при член от 2 до 9 мисля че беше......, на обжалването го потвърдиха......гледах и не вярвах на очите си......с имуществото му остана да се разпорежда тя, поиска развод, взе на хартия половината, на практика почти всичко, тъй като той не се разпореждаше с имуществото си, и нямаше наследници......сега никой не я знае къде е.......много пъти съм ходил да го видя в кауша, мога да ви уверя че това е "изнасилвача" с най висок рейтинг в БГ, след 2-3 месеца го преместиха в някакво ТПО май беше на облекчен режим, ходиш почти свободен, но все пак си в затвор.....говорим си често какво ли би направил ако я види тая, и просто не вярвам че на него хич не му пука за нея, смята да започне живота си на ново.......изобщо философски поглед.......въпреки че го подкрепям, някак си не мога да го разбера.....разправя ми че поне 40% от изнасилвачите в затвора са невинни, тъй като доста чести били случайте когато чисто и просто двама си лягат заедно съзнателно, но после я по родителска, я по финансова причина, женската писва, и след това ако е осъществен акт, и тя каже че е насилена, няма Господ дето да ви извади ако решат да ви осъдят......имало някаква от Бургас дето била изнасилвана 2 пъти, вкарала 5 момчета в затвора, и в двата случая била освидетелствана като девствена.....а аз му вярвам на това което ми казва.......след 3-4 месеца го пускат......питах го как ще си ляга с момиче за в бъдеще, и той лаконично отговаря - "С скрита камера".......
И е прав......
И е прав......
Comment