Известие

Collapse
No announcement yet.

В затвора за нищо......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Жалко за човека ... Спирам секса ... и се взимам в ръцеее
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

звучи ми налудничево...доста, но ако е така много жалко
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
        ...Как може да се връзва правосъдието на такива глупости...
        При това са му дали ефективно Ако е попаднал на съдийка-феминистка...
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Защо все ние мъжете сме преебани?
          Ако искаш да правите секс ,а те не искат - боляло ги главата/да бе да/.
          Когато си смъртно уморен и искаш да спиш - Скучно ми е,не ми се спи ,гушкай ме/дрън-дрън/.
          Когато не искаш да спиш с некоя си там -Тоя е ебати педала,гей и т.н./дрънкане на лъжи от яд/
          когато не си фрашкан с пари-Тоя е ебати мизерника/100% Меркантилност/.
          Когато не им обръщаш внимание - тоя е ебати надувкаат/комплексираност /.
          Постоянно в главите им е сватба и брак-и когато те вържат в брачни окови и искаш най-нормално да правиш секс с жена си -Тя хваща и те съди за изнасилване,вкарват те в Пандиза,прибера ти всичко и ти Е***А M*M* ТА.
          Тук разбира се не издключвам и женсаката завист,злоба ,МЕРКАНТИЛНОСТ,суетност,лицемерие и още какво ли не.
          Жени и момичета не ме разбирайте погрешно,,не съм женомразец,гей,подляр,мръсник и още какво ли не.НО НЕ СТЕ ПРАВИ АДЖЕБА.
          ЕВАЛА на всички честни,почтени, разбрани и предани жени дето си държат на мъжа и семейството / малко са останали,пазете си ги момчета/
          Ако тая история е вярна за жената думи нямама,а на пича се възхищавам дза това,че иска да продължи напред.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Дам, според мен той е изнасилен, ама що не го е споделил в съда...

За в бъдеще да знае - като чука некоя, преди това да заключи и после да скрие ключа и телефоните, па тя да оди да вика куки

Ето затова жените не са допускани на доста места, на които се подвизават джентълмени. То където е за хора......
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

УЖАС

Comment

Абе какви са тия филми вземете се в ръце цялата история ми се струва доста невероятна или липсва огромна част от фактите.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

ех, бре.. тия гадни жени, бре.

и никой не се поинтересува каква е версията на отсрещната страна, нали?

понякога е много лесно да забравим, че монетата има 2 страни.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    ех, бре.. тия гадни жени, бре.

и никой не се поинтересува каква е версията на отсрещната страна, нали?

понякога е много лесно да забравим, че монетата има 2 страни.
                    Да явно другата страна е систематично бита и изнасилвана и след последната такава случка, вече не е издържала и е успяла да надвие страха си и да се оплаче в полицията - да бе да.
                    Честно да ти кажа има една група жени, които като са се родили и тоя начин да получават екстри от живота вече им е бил в главата .

Даването на газ, води до пристрастяване!
                    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Абе то има разлика в правенето на секс и изнасилването ... там охлузвания и тем подобни. Иначе ... внимавайте каде топвате чушката ..... Че в затвора май не обичат много-много изнасилвачите .......
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Да явно другата страна е систематично бита и изнасилвана и след последната такава случка, вече не е издържала и е успяла да надвие страха си и да се оплаче в полицията - да бе да.
                        Честно да ти кажа има една група жени, които като са се родили и тоя начин да получават екстри от живота вече им е бил в главата .
                        не споря върху последната ти констатация.

НО.

никой от нас не познава нито жената, нито мъжа.
                        авторът на темата твърди, че познава приятеля си, но това никога не може да е 100%-ово вярно твърдение.

единственото, върху което се опитах да обърна внимание е, че човек трябва да мисли със собствената си глава и да зареже стадния инстинкт.
                        изводи се правят едва след обстойно запознаване с дадена ситуация (доколкото изобщо е възможно).

познавам редица двойки, за които маса хора казват "еййй, колко са готини, колко си подхождат", но по една или друга причина ми се е наложило да се запозная с недотам лицеприятни факти от ежедневието и общуването на такива.

така че, това как "изглеждат" нещата отстрани и какви са в действителност, са две коренно различни неща.

мислата ми беше, прибързаните изводи са не по-малко вредни от самите обстоятелства, за които се правят.

да - възможно е историята, поднесена ни така любезно от колегата Ферарист, да е 100% вярна, но смятам, че човек следва да си прави заключения, едва след като добре познава една или друга ситуация в детайли.
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Абе то има разлика в правенето на секс и изнасилването ... там охлузвания и тем подобни. Че в затвора май не обичат много-много изнасилвачите .......
                          Имала е - или поне така пишеше в ескпертизата.....но предполагам че се досещаш че това не е особенно трудно да си направиш и сам......при такъв загог явно си е струвало да се подготвиш......
                          Иначе в началото ми разправя че са го смилали от бой фатмаците най - вече, и било цяло чудо че е успял да си опази дупето, и то най вече щото мислели че лъже.....когато му дошъл обвинителния акт и прочели за какво иде реч настроенията се променили на 180 градуса, сложили го в по добра килия, фатметата често му купували отвън разни неща, внимание отвсякъде......
                          Той е и причината да ненавиждам нашето правосъдие, когато го пратиха в Тпото на облекчен режим, и можехме да се виждаме без временни ограничения през дните за свиждания, имах възможност да видя и тия в който е с една стая, и научих неща който ме потресоха......до него спи 35 годишен от Елхово, който след като се скарал с някакъв в някаква дискот като се прибира, оня го причаква и почва да го души-момъка го боксира с лакът само веднъж заднишком, и оня умира от някакъв кръвоизлив след 3 дена - 15 години за това че си си защитил живота.......видях поне 2 случая когато само присъстващите на убииство са поели по 10 години само защото са присъствали на събитието......или са били приятели на убиеца......наскоро гледах в някакво предаване някакъв съдебен министър на скандинавска държава, който заяви че те се оповават на принципа че е по добре един престъпник на свобода, отколкото един невинен в затвора....не знам каква психика се иска за да издържиш 10 години в кауша, с ясното съзнание че си невинен......всеки може да е гледал Шоушенк, но надали може да си предствави че нашата съдебна система произвежда много такива случай.....тук все още си длъжен да докажеш че си невинен, въпреки че по закон обвинението трябва да докаже че си виновен.....презумпцията за невинност не значи нищо......
                          И моля ви се не ми казвайте че си измислям или разправям сказки, и за Вектрата много хора не вярваха, снимах им я, и също така възнамерявам на следващата ми среща с него да му снимам обвинителния акт, и преписа от присъдата, за да поцъкате с език.....
                          Не искам женската чест на аудиторията да си мисли че имам нещо против тях, или настройвам мненията срещу им, има подобни изроди и от мъжки пол, просто това е някакво изключение което си струва да се отбележи.....
                          да - възможно е историята, поднесена ни така любезно от колегата Ферарист, да е 100% вярна, но смятам, че човек следва да си прави заключения, едва след като добре познава една или друга ситуация в детайли.
                          Права си.......смея да твърдя че за 15 години съм опознал момъка добре, за да знам характера му, вярно че напоследък не сме така често заедно, но дори и преди това да стане, той си беше същия.....освен това красноречив е факта че жена му се покри тотално, дори и баща и не знаеше къде е, никой в града не я е виждал в помеждутъците преди и след делата......
                          Пак искам да подчертая че просто отбелязвам един абсурд на съдебната ни система, отколкото искам да наблегна на някаква полова дискриминация, или нещо от сорта......живота предлага най - разнообразни развръзки.....това е просто една от тях......
                          Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 09:34.
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

изводи се правят едва след обстойно запознаване с дадена ситуация (доколкото изобщо е възможно).

познавам редица двойки, за които маса хора казват "еййй, колко са готини, колко си подхождат", но по една или друга причина ми се е наложило да се запозная с недотам лицеприятни факти от ежедневието и общуването на такива.
                            дам за това съм съгласен, нещата не са такива каквито изглеждат отстрани.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              ...
                              Не искам женската чест на аудиторията да си мисли че имам нещо против тях, или настройвам мненията срещу им, има подобни изроди и от мъжки пол, просто това е някакво изключение което си струва да се отбележи.....

човек, пардон - жена, трябва да е абсолютен глупак/чка, за да си мисли подобно нещо.

надявам се, въпросните съмнения не са възникнали след моите писания
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ами и в други страни има какви ли не случаи, но в конкретния, тоя също има вина-в смисъл, не е усетил че има нещо.Защото, това което е направила жена му надали е внезапно решение, явно нещо я накарало да направи това.Той обаче не е усетил промяната, а и та може да е била голяма актриса....
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X