Известие

Collapse
No announcement yet.

В затвора за нищо......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гледам,че темата е болезнена,за тези,които са я преживяли по някакъв начин и напълно невероятна,за тези,които не са се докосвали до мръсотията на съдебната и репресивната ни система.Преди да споделя,личния си опит,ще ви насоча към някои неща,за да разберете по добре за какво става въпрос.Всички,които казват,кой да се бие,кой да се пусне,кой колко години да гние в кауша,на кой да му се счупят ребрата,смажат бъбреците,психически да се разстрои и да умре,я от депресия,я да се самоубие,кой да гледа,как децата му разстат далеч от него и го презират за нещо,което не е направил и тн.-решават възпитаниците на юридическите ни факултети.До 1990 година , там влизаха само децата на проверени дувари.Това не означаваше,че са с чисто или правилно революционно минало,а че по някакъв начин са здраво свързани с любимата партия и по-точно с репресивните и структури.Тоест зависими.Това обикновенно в цял свят означава нещо с което да ги държат в подчинение и да има контрол.Нещо тъмно в миналото,което да извадят,ако не слушат и не действат както им наредят.Съдът ни беше класов и репресивен или поне така твърдят.Аз твърдя,че още е такъв и не може да бъде друг.Най-малкото всички,които са завършили до 1995 год са от това котило.Изключение НЯМА!!!Не може да има,защото всички , без изключение,са минали за проверка и одобрение на партийно,ОФ милиционерско,Държавна сигурност и специален отдел на Областния комитет на БКП.Така,че деполитизирани или не са същата пасмина,която опропастява Родината ни и самите нас.По новите-къде ще се дянат!?Нали началниците им са за това.Да ги превъзпитават.За това не може да става и дума за безпристрастен и некорумпира съд в БГ.Полицията?!Ами и тя същата!Разликата е ,че там се държеше полицаите да са първо изпълнителни,после да не разсъждават,да не са прекаленно умни и да нямат собственно мнение.Те до скоро и по закон служеха не на България,а на своите началници.Мога да продължа и още,но за сега стига.Ако се размислите,ще разберете какво става и защо ни се случва.Нашия приятел,сто на сто са го изработили жена му и любовника и.Сега са някъде далеч и пропиляват спечеленото от човека.Май и неговата диагноза е била "работохолик" и не е обърнал внимание на дребните неща и е свършил така.Знам доста такива примери и съдби,като неговата.Моята е подобна,но с по малко последствия.След 14 години брак,бившата ми влезе в секта и всичко отиде на майната си.Опита се също да ме натопи за изнасилване,но се издаде и взех мерки навреме.Бях полудял от ярост и мъка и аз,който съм кротък човек и никога не съм посягал на жена,я набих и и остригах косата.Баталията се беше пренесла на площадката и около 50-60 човека видяха ,какво става.Нямаше обаче,кой да и свидетелства(не си беше довела свидетелите)Хората знаеха за какво става въпрос и им беше омръзнало да гледат детето ни неприбрано от градината.За това,колкото и да и се искаше,не можа да ме осъди за боя.Да-ама не.СЛЕД ЕДНА ГОДИНА,БЕЗ МОЕ ПРИСЪСТВИЕ И БЕЗ ДА ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС МЕ БЯХА ОСЪДИЛИ НА ЕДНА ГОДИНА-УСЛОВНО.За това,че съм бил казал,че ще и счупя главата,три месеца преди да стане каквото и да било и то в шеговита форма на един купон по повод на една салата.Така бяха извъртели нещата,че хората от купона не са знаели за какво са ги разпитвали.Бяха го запомнили,защото си остана,като лаф.Но никой не бяха викнали като свидетел на делото.Такова никога не е имало.Решили са всичко в кафето на съда.Мога да ви вадя мръсотия за цял роман,но не е необходимо.Дано човека го пуснат по-скоро и ако някой си е взел поука от тая история-още по добре.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
      че те жените обичат да ги плющиш докато са в цикъл
      Ъхъ ... ма аз примерно не се кефа
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Баси мамата - направо ме наплашихте бре.

Затова никакъв брак, нищо на мое има като физическо лице, всичко на юридически лица (ЕООД,АД,ООД) като дяловете им ще ги държа с други юридически лица регистрирани по островите или с акции на преносител.
        И както ме мисли за богат и се напъва ще установи че няма кво да ми вземе
        А след време точно като позабрави ще дойдат едни момчета от Грузия и Албания и за 10-20 хилки ще и покажат какво значи изнасилване и бой на нея и на любовника
        Last edited by BatVas; d.m.y г., 12:43.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сега говорих с юристите:
          1. Ако първо умаломощиш една жена и после правиш секс се води изнасилване, независимо дали ти е жена.
          2. Същото се води и ако първо я напиеш и после секс.

Абе ебало си мамамта.

В същото време жена не може да бъде субект, а само съучастник на изнасилване.

Абе я си стойте по колите

Comment

баси историята
            мн здраво са го изработили човечеца
            ама на мен ми направи впечатление друго: май ферарист беше писал, че нещо набързо са се обвързали двамцата... мисълта ми е, че вероятността да се случи някоя простотия в семейството (без значение дали има брак) когато хората не се познават е многократно по-голяма...
            трябва да се познават по-добре хората до тебе...
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
              Сега говорих с юристите:
              1. Ако първо умаломощиш една жена и после правиш секс се води изнасилване, независимо дали ти е жена.
              2. Същото се води и ако първо я напиеш и после секс.

е
              1. Ако жена ме умаломощи от секс и после вместо да ме остави на мира иска да си говорим за дълбокомислени неща- това трябва да се квалифицира от закона като издевателство над личността.
              2. Ако съм пиян и грозна жена ме излъже да правим секс - това също да се води изнасилване на мъж.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                1. Ако жена ме умаломощи от секс и после вместо да ме остави на мира иска да си говорим за дълбокомислени неща- това трябва да се квалифицира от закона като издевателство над личността.
                2. Ако съм пиян и грозна жена ме излъже да правим секс - това също да се води изнасилване на мъж.
                Подкрепям с 2 ръце,иначе гадна случка.Ма то като гледам всяка жена може да вкара мъжа си в затвора според нашто законодателство.
                146 JTD-2000г.
                Punto 1.2

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  ...т. 2 задължително ...подвеждали са ме по нея
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бат Вас е напълно прав и по 2-те точки,особено по т 2.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Такова ни е правосъдиетооооо. Не изчетох всички постове , но искам да кажа мнението си ,че не 40%(както май прочетох) ами 15% са в затвора за истинско изнасилване. Колкото до дефиницията , мисля чл152 от НК е члена за изнасилване и е от 3 до 10 години затвор ,но понеже долната граница е 3 год, се предвижда и условна присъда ,както и пробация. За случая няма какво да кажа ,нагледал съм се на "ИЗНАСИЛВАНИЯ" от този вид . Този случай е според мен"Дай да те наредя и да ти взема кинтите"... но ,друг много голям фактор е едвоката .... ако е имал читав такъв , нямало е да се стигне до това положение.... и само да поясня ,че изнасилване се третира полов акто ,в който не само има охлузванния(щото охлузване може да има от всеки) ,ами трябва по бедспорен начин да се установи от кого ,а именно ,чрез експертиза на секрети ,ако има открити такива ,косми и дактилоскопни следи по дрехите . Също така и трябва да има следи от физическа сила употребена върху жертвата . Те тва са ми доводите и мнението ! !!

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Ако искате като почнете жената викайте някой от форума за свидетел
                        няма лошо после биричка, лафче това-онова - чиста работа
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Тая идея е добра, но може да се вика и съфорумничка, ако пък нещо излезе, човек да не е съвсем на сухо.....бе съфорумец май е по добре, няма да те предаде сигурно
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Тая идея е добра, но може да се вика и съфорумничка, ако пък нещо излезе, човек да не е съвсем на сухо.....бе съфорумец май е по добре, няма да те предаде сигурно
                            Не бъдете наивни.Не четете внимателно!Ако е Съфорумник,веднага става съучастник!Някой го беше писал по-горе.За това Съфорумничка й по-надалече!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това на майтап, разбира се, недай боже да попаднеш на такава или такъв,
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

[QUOTE=Pebles;343537]По темата......... :
                                Хитрата кучка е нагласила всичко за да му измъкне кинтите.Ама докато има заспали и заблудени мъже така ще е.......Правите се на много тежки и важни и като се появи някоя фръцла и ви изпива акъл-чето.......[/QU
                                е аз кво казах Пебълс ....всичко е нагласено как си треа

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X