Известие

Collapse
No announcement yet.

Новият бензин на Петрол А96 Extra Force - МНЕНИЯ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
    Така е бате! Посъветваха да зареждам от по-оборотни бензиностанции!!! Там има вероятност горивото да е малко по-добро и не толко изверяло!!! Може и да има смисъл в таа работа!
    Мойта нали си е камион-аз си я зареждам вече на ТИР-колонките!От там зареждат и бая скъпите камиони,които са по 100-на бона Е5,като се има в предвид,че резервоарите са им по тон и нагоре...
    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
      Така е бате! Посъветваха да зареждам от по-оборотни бензиностанции!!! Там има вероятност горивото да е малко по-добро и не толко изверяло!!! Може и да има смисъл в таа работа!
      Вече няма сигурност никъде аз по принцип зареждам на OMV Carrera 100 защото само с него чувствам че ми върви колата и работи нормално иначе имам чувството, че на една OMV бензина е един а на друга друг. На тази OMV на бул. ''България'' поне според мен ми се струва по - хубав, за разлика от тази OMV на бул. ''Константин Величков'' винаги когато съм сипвал там колата не работи добре, а съм сипвал един и същ вид бензин...

Колкото до новия бензин Петрол A96 Extra Force - сипах за проба, не е лош но дори в началото да има добри качества след време ще го развалят. Като цяло бензина в България си е скапан, един мой приятел живее в САЩ и ми вика ''Ела тука да си сипеш бензин да видиш как вървят колите...''
      Все още нямам Alfa Romeo 147/1.6TS/105Hp ECO но ще си купя!

Comment

Аз до сега зареждах на ЕКО 100 октана. Но от както си купих една добавка за инжектори и ми замириса на нещо познато, а това познатото беше бензина от ЕКО и се досетих с квилайна е гъчкан тоя бензин.

Сипах на Лукоил 98. Е няма такава динамика. Повече на ЕКО НИКОГА!

На лукоила бензина си мирише на бензин, на 2,10 лв. е в момента и колата върви по-добре.

С ЕКО-то като запаля и от ауспуха мирише на некви странни газове. Бъчкан е с какви ли не добавки.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

хаха бъкан бил с добавки.
          ми как мислиш се прави октаново число бе?
          аз сипвам бензин 100 само, защото в Бг такъв не се прави.

за да докараш 96-98-100 октана бензин се искат бая добавки и обработки.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Че то и на ОМВто бензина 100 октановия си мирише.
            Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Working...
            X