Известие

Collapse
No announcement yet.

Sony Ericsson или Nokia???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да подкараш навигация ли?
    Виж във форума на датата има софт, модове и елфи за не ОС базираните СЕ.
    А гармин или томтом май имаха джава версия - работи на същия принцип - с външен блутут датчик.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
      Да подкараш навигация ли?
      Виж във форума на датата има софт, модове и елфи за не ОС базираните СЕ.
      А гармин или томтом май имаха джава версия - работи на същия принцип - с външен блутут датчик.
      Да ама през интернет инормациятя била много бавна и трябвало рефрешване непрекъснато! Джава версията я видях ама не е това което ми трябва!
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

Не говоря за аGPS, блутут датчик за координати и заредена карта в мемори картата - това е схемата по която работи мобилния Гармин.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Sony Ericsson , добро менюо, качествени телефони, здрави и надеждни.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Добре де... не се ли обесмисля това да да даваш пари за телефон с GPS и след това да дадеш още 150-250лв. за да го заредиш с карта от Гармин?
            А Ето и моделите на които може да се сложи, които никак не са "без пари"

http://www.garmin.bg/?s=5&i=83

А ето пък колко струва един идеалка навигатор

http://www.garmin.bg/?s=5&i=47

Лично мое мнение, но просто от воленце ги давам тези 440лв. за истиското устройство и си запазвам настоящия телефон... ако съм на твое място
            Дали който и да е тел с нав.... ще работи по-добре от него
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
              Добре де... не се ли обесмисля това да да даваш пари за телефон с GPS и след това да дадеш още 150-250лв. за да го заредиш с карта от Гармин?
              А Ето и моделите на които може да се сложи, които никак не са "без пари"

http://www.garmin.bg/?s=5&i=83

А ето пък колко струва един идеалка навигатор

http://www.garmin.bg/?s=5&i=47

Лично мое мнение, но просто от воленце ги давам тези 440лв. за истиското устройство и си запазвам настоящия телефон... ако съм на твое място
              Дали който и да е тел с нав.... ще работи по-добре от него
              Що ли не съм дал 1 лев до тук за инсталирания на телефона си GPS
              Все едно не знаеш за какво служат кейгените

Comment

Да се сравняват марки е несериозно. Сравняват се конкретни модели и то да са конкуренти в един и същи клас.
                Другото е чесане на езици в стил 'БМВ срещу Ауди', 'Левски с/у ЦСКА' и т.н.
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И още нещо до колегата Nasko_77, Гармин БГ са кретени и не знаят как да продават... Гармин мобайл може да се инсталира на почти всички телефони със Симбиан или Уиндоус мобайл.
                  За тия пари трябва да дават софтуера отключен да работи с произволен блутуут датчик, та да се научат да продават

Comment

тука както виждам отзивите съм Нокиа не са добри, предпочитате Сони или Мото. Аз съм имал доста телефони и то от различни марки, но от 4-5 години си държа на Нокиа защото са най-добрите, това го показват и продажбите, Нокиа държи около 30-40 % от пазара на мобилни телефони в света, тази фирма е най-големия производител във света.
                    Сега зависи за какво предимно ще го ползваш има различни класове и всеки клас си има специфични характеристики.
                    Бих ти казал за 2 модела на Нокиа които ползвам в момента
                    6233 - бизнес телефон, вече е стар модел но има специално излъчване, батерия 5-6 дена, инфраред, блутут, камера 2 мегапиксела, радио и цена в момента около 250-300
                    2600 класик - имам го от лятото - тънък, слаб дисплей, слаба камера но перфектна батерия 8-10 дена, блутут, радио, а цената му е само 120-140 лв
                    не искам да те навивам за Нокиа, но има ли смисъл да се наливат пари по 800-1000 лв за телефон, като след 4-5 месеца ще е вече почти наполовина

Comment

NOKIA
                      0888515205

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                        Абе аз по принцип съм фен на Сонито и имам к850, но сега ми се върти нещо в главата N 95 с навигацията. Просто се чудя!!!
                        Ако продаваш СОНИто го купувам ,имал съм поне 10-тина Нокии,но вече едва ли ще си купя някога ,батериите държат малко,операционната система гола вода постоянно забива,да не говорим за другите екстри като камера,дисплей и ..... всичко.Това е лично мое мнение бях голям фен на Нокия някога.
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

Бях голям фен на Сони.Имал съм 5 различни техни телефона,като последния беше Р 990.Сега съм с HTC Touch Cruise и трябва да си призная,че предимството е изцяло в полза на последния.Говоря за качество на изработка,GSM модул,функции.Колкото за GPS...на HTC-то вървят без проблем повечето такива програми.Работи чудесно като навигатор.Ползвал съм го в няколко европейски държави и много пъти ми е спестявал време и нерви.
                          За Нокия...добри телефони,но цената е по-висока от качеството.
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS '2003
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm '2008

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                            Само да уточня, че сонито няма да го сменя! Просто мислех нокията да ми е трети телефон на мястото на сони к750 и да го ползвам и за навигация. Иначе к850 -ката не я давам!!!
                            пууу тъкмо мислех да ти прокарвам офертата на лични и да го взимаам.Аз откакакто се помня с Ериксон,после преминах на Сони Ериксон.Това е истината по твоя въпрос.
                            СОНИ ЕРИКСОН е телефона.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

всички неща които са "ALL in...." са доказали че са шит.... MOTOROLA e марката
                              '97 155 1.8 16V
                              GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                              the cost of living is dying...everybody pays...
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                                Аз съм имал доста телефони и то от различни марки, но от 4-5 години си държа на Нокиа защото са най-добрите, това го показват и продажбите, Нокиа държи около 30-40 % от пазара на мобилни телефони в света
                                Алфа колко % държат от автомобилния пазар ако по тва се ориентираме Алфа е най-голямото дърво, а Дачия Логан е GT SUPERCAR
                                sigpic
                                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                                X