Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво да правя, когато не ми признаят гаранцията ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
    Подарили са и бизнес да се ебава с хората . Мен за последно магазини " Зора " ме наиграха . Отивам да пазарувам машинка за подстригване . Купих си машинка ( Филипс - 120 кинта ) , купих и преса са коса ( 90 кинта ) , купих 2 телефона ( 110 кинта ) и си харесах една уредбичка Айва за 300 лева . Имах колебания дали да взема уредбата или една плазма . И в тоя момент , пичовете ми обявиха , че ми правят 50 % отстъпка на уредбата , щото била последна . Е взех я аз . Ама нея я мързи да чете дискове . Ядосах се , качих я в колата и им я закарах . Пратиха ме на сервиз . Отидох в сервиза . Пича от сервиза ми каза , че тия му дължали парички , и вече не работи с тях И ми иска пари за да я оправи . И тва ако е гаранция ... 1 месец преди това , Технополис ме наиграха с лаптоп за 1100 кинта . После ме караха да го водя в Пловдив на доктор , и доктора ми взе 100 лева , нищо че е в гаранция . Повече аз от тия магазини няма да пазарувам . Изгубиха ме като клиент , а съм доста силен като такъв .
    Лошо,оказа се че гаранцията е изтекла миналия месец,но така или иначе нямаше да я признаят,защото пише че не важи при възникване на остатъчна влага от строителството,но преди да го монтират си мериха влага и всичко в хола беше ОККакто и да е,ясно че ше требе да се оправям сам,шото тея са си вързали гащите качествено,макя им
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Напиши официално оплакване до Комисията за защита на потребителите и до шефовете на фирмата, с това се започва и мисля, че няма да е трудно да се оправиш още на тази инстнация
      Ще изчакам още няколко дни и тогава .Искрено се надявам да не се стигне до жалби .Искам маса и то точно тази ...
      п.п.
      Стельо и без маса заповядай
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз нааай-после си получих масата!

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Вики цялата кухня е супер... не само масата
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Благодаря !
            п.п.
            ...ако можех и да готвя

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              Благодаря !
              п.п.
              ...ако можех и да готвя
              Ясно...
              Пици и Китайска е менюто
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Нашата верига магазини често не признава гаранции и сигурно 4-5 пъти на месец се разправям с хората, че се сърдят. Но половината от тях ме лъжат директно в лицето и им е нужно опресняване на паметта, понеже получават трайна амнезия...
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                  Ясно...
                  Пици и Китайска е менюто
                  Не,не ..такива неща изобщо не поглеждам даже
                  Карам на пържоли и на такива прахчета

Готвя за кучето и като имам гости
                  п.п.
                  омазах темата на Наско,ама той ме обича и няма да се цупи

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                    Не,не ..такива неща изобщо не поглеждам даже
                    Карам на пържоли и на такива прахчета

Готвя за кучето и като имам гости
                    п.п.
                    омазах темата на Наско,ама той ме обича и няма да се цупи
                    Хахах май всички сме на такава храна и то най-често през зимата
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

Тва някакви блюда за астронавти ли е
                      Чата е тук де http://clubalfaromeo.walker-bg.info/index.php
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

И аз да се оплача, поръчах си 3 врати по поръчка и са със 5 см по ниски и сега имам дупка над вратата и трябва да шпакловам допълнително
                        156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
                          Хахах май всички сме на такава храна и то най-често през зимата
                          Не ми се искаше да спамя ,ама като сте почнали , това как ви се връзва с пуснатата от Вики тема за човека на бъдещето???
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                          X