If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да правя, когато не ми признаят гаранцията ?
Подарили са и бизнес да се ебава с хората . Мен за последно магазини " Зора " ме наиграха . Отивам да пазарувам машинка за подстригване . Купих си машинка ( Филипс - 120 кинта ) , купих и преса са коса ( 90 кинта ) , купих 2 телефона ( 110 кинта ) и си харесах една уредбичка Айва за 300 лева . Имах колебания дали да взема уредбата или една плазма . И в тоя момент , пичовете ми обявиха , че ми правят 50 % отстъпка на уредбата , щото била последна . Е взех я аз . Ама нея я мързи да чете дискове . Ядосах се , качих я в колата и им я закарах . Пратиха ме на сервиз . Отидох в сервиза . Пича от сервиза ми каза , че тия му дължали парички , и вече не работи с тях И ми иска пари за да я оправи . И тва ако е гаранция ... 1 месец преди това , Технополис ме наиграха с лаптоп за 1100 кинта . После ме караха да го водя в Пловдив на доктор , и доктора ми взе 100 лева , нищо че е в гаранция . Повече аз от тия магазини няма да пазарувам . Изгубиха ме като клиент , а съм доста силен като такъв .
Лошо,оказа се че гаранцията е изтекла миналия месец,но така или иначе нямаше да я признаят,защото пише че не важи при възникване на остатъчна влага от строителството,но преди да го монтират си мериха влага и всичко в хола беше ОККакто и да е,ясно че ше требе да се оправям сам,шото тея са си вързали гащите качествено,макя им
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Напиши официално оплакване до Комисията за защита на потребителите и до шефовете на фирмата, с това се започва и мисля, че няма да е трудно да се оправиш още на тази инстнация
Ще изчакам още няколко дни и тогава .Искрено се надявам да не се стигне до жалби .Искам маса и то точно тази ...
п.п.
Стельо и без маса заповядай
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Нашата верига магазини често не признава гаранции и сигурно 4-5 пъти на месец се разправям с хората, че се сърдят. Но половината от тях ме лъжат директно в лицето и им е нужно опресняване на паметта, понеже получават трайна амнезия...
Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
Fiat Brava 1.6 16V ELX '97
Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex
Не,не ..такива неща изобщо не поглеждам даже
Карам на пържоли и на такива прахчета
Готвя за кучето и като имам гости
п.п.
омазах темата на Наско,ама той ме обича и няма да се цупи
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Не,не ..такива неща изобщо не поглеждам даже
Карам на пържоли и на такива прахчета
Готвя за кучето и като имам гости
п.п.
омазах темата на Наско,ама той ме обича и няма да се цупи
Хахах май всички сме на такава храна и то най-често през зимата
Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment