Дженерали. Според общите условия от когато сключвах застраховката е трябвало да си платя допълнителна такса 5% от каското за да имам право на изплащане по фактури или в доверен сервиз. Това не ми беше казано, пък и аз не съм ги чел в детайли когато си правих каското... и сега имам право единствено на експертна.... В новите полици вече не е така.. но тогава беше и аз съм си по този ред
Известие
Collapse
No announcement yet.
Застрахователна оценка - колко ?
Collapse
X
-
А на колко беше застрахована колата, като стойност, защото ако си я застраховал но по-ниска стойност може и това да се е отразило, ако ли не пускай жабла за преразглеждане на щетата. Както винаги застрахователите обичат да взимат пари, но не и да дават."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Прочети си още веднъж общите условия, както и се щконсултирай със застрахователния си агент и му кажи, че парите, които са ти изплатили са малко и не си доволен, като междувременно си пусни искане за преоценка на щетите, защото като чета си по скоро за тотална щета."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
преди години и аз бях катострофирал с моята Брава, имах Каско в Армеец, не беше по моя вина, колата беше застрахована на сума около 8000-8500 лв, при катастрофата в техен сервиз при огледа излязоха щети за 5000-5200 лв и ми я писаха ТОТАЛНА ЩЕТА, изплатиха ми я но с доста протакане, бяха ми гръмнали и на мене 2 ербега, като цената им излизаше само за тях на около 3000 лв
преведоха ми парите на карта и после я продадох на сервиза така както беше си ударена
успех и пускай жалба, аз многократно говорих по телефоните със София - централата им, защото в началото искаха да ми платят 40-50 % от сумата, но после направиха ТОТАЛНА ЩЕТА, 70 или 75 % беше
Comment
-
Не знам за какво ти е шваке? Вдигаш телефона и се обаждаш във Ванто, Алескандър Ауто, ТИН и Ауто Италия и сравняваш цените, другото са общи приказки.
Edit: В швакето мисля няма такива неща, по скоро в e-per-а погледни. Има тема в техническия раздел от къде да направиш справка в e-per-а.Last edited by georgyg; d.m.y г., 13:45."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
Това вече съм го направил - цената е 4200 за 2та еърбега. Застрахователите при експертна оценка тея цени не ги взимат от пазара, а от каталози. Искам да знам дали и там пише 4000 или не... Ако там наистина си пише реалната цена от 4000 хиляди, то със сигурност знам че са ме излъгали като ми плащат само 3800 всичко... ако пише по-малко то знам че каталога ме прецаква.. та за нещо такова ми трябва
Comment
-
незнам кой застраховател ще ти плати по цени на Ауто Италия или Ванто части на кола 2001год.
п.с. швакето няма да ти помогне в случая
ами ходи и реви на тоя дето ти е сключвал каското и дето не ти е откупил франшиза
да ходи в ликвидация и да се разправя с Радо СтояновVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
Comment