пластмасов ланец с разпятие ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Модна...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЖивотът ми е поп фолк
и важното е да съм барната като "пайнерка"
Обичам леопардови,тигрови,зеброви(Танасе мухахахаха) ,змийки и прочие мотиви
Умирам за орлови нокти,екстенжъни...
Камъни Сваровски
Ланците...нося ги само като съм с офиСялния анцунг в Мол-а
Силикон в циците,силикон в 'джуките,в *ъза също-"бразилско" дупе му се вика
Очилата е ясно,че са "бъбреци"
Един познат ме видя и каза,че ще ми даде роля в "клонираните атакуват"6-та част
Там с една друга муцка ще сме заедно
"На бел стол хабат цела бела ролка";
"дори камъните в бъбреците ми са Сваровски";
"От малък разбирам от мода, тъй като живея до Илиенци. При нас първи идваха нещата и после ги зареждаха по Витошка с 300% отгоре. Аз първи носих бомбер – при това наобратно като йотер. Преминал съм през много марки – кожени якета „дизляци“ с бели ленти, харисън рейсинг, но една марка ми остана в сърцето – Енерджи. Всеки, който репрезентва енерджи с пълна сила – голям респект. Модата на строителните работници няма да умре докато има строежи и дънки с вар и кръпки. Боксьорските ми обувки също изиграха важна роля в живота ми.
...............
Гъзар съм. И да искам не мога да го променя. Толкова голям гъзар съм, че имам съмнения, че съм излезнал от гъза на майка ми.
Гъзар съм толкова че второто ми име стана Генади, всички ми викат Гъзарят Генади"
Абе понеже тоя последния цитат е дългичак, но не търпи съкращения ето го направо целия изотчник http://therealgenadi.wordpress.com/about/The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЛанците...нося ги само като съм с офиСялния анцунг в Мол-а.............
, която съм чела напоследък
Мол София....ама молаа ви сее
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от s.metanka Покажи съобщениеако всичко ти е голямо и ти се налага да пазариш от децки магазини нямяш голям избор
?
А по принцип от детски магазини основно пазарувам
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеза деЦки незнам, това някакъв нов вид магазини ли са?
А по принцип от детски магазини основно пазарувамхамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от pe60 Покажи съобщениеКолежке не всички сме учители,не всички умеем да ползваме правилно граматиката,но все пак се разбираме..
Но важното е да се разбираме...
Comment
Comment