Известие

Collapse
No announcement yet.

Мамкаму какво ми се случиии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мамкаму какво ми се случиии!

Преди около два часа и половина се прибирам към вкъщи и на светофара на Горубляне посока дружба ме нападнаха и се опиотаха да ме пребият.Както си седиа и чакам да светне зелено ми се отваря лаявата врата и някакъв едър тип се опитва да ме удари с нещо метално(мисля, че беше кръстат ключ за гуми) но някък си успях да му изблъскам ръката, инак си отивах като едното нищо! Иначе получих няколко удара по колата и се разминах само с една дупка на рамката на вратата и счупена задна чистачка. Дано утре на светло не открия други портажения.... и когато попитах какъв е проблема момчета те ми казаха "така ли се кара бе еии сега ще ти покажем как се кара"! Добре дори и да съм повишил скороста тях какво ги ебе МАМКАМУ( с извиняние) това повод ли е да ме пребият и дами натрошат колата се питам!? Просто в каква слкапана държава живеем.. извинете ме за цинизмите но не издържах да се изругая за да ми олекне(можеби защото и пия втора водка). Просто ме е яд, че нищо неможах да направя заобиколен от мисля четирима типа с тъмоно син голф тройка опитващи с да ми наврядят а аз дори не им запомних номера на колата...но повярвайте ми ако имах възможност сигурно щях да ги застрелям еии така на пътя и нямаше да ми мигне окото! Извинявам се за изписаното но трябваше да го споделя тук и да си изкарам яда!
    Last edited by StarChild; d.m.y г., 00:21.
    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
    sigpic

да им е** мамицата мръсна долна
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Добре че не е станала някоя по-голяма беля, колега... Иначе идиоти по пътищата - с лопата да ги ринеш! Аз по този случай си имам една метална палка в колата, а понякога и пистолет ... че станахме като в Афганистан дагое..
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Дам и аз си носех преди такива пособния но си викам аре стига ся да не съм в зимбабве!? Ама явно в БГ така се оцелява! Тъпото е, че иамше и други автомобили на кръстовището и всички стояха и гледаха сайра. Даже мисля, че и ако бях с друг по лъскав автомобил на дали щяха да посмеят да кажат нещо, но за съжаление в България е така!
        Last edited by StarChild; d.m.y г., 00:36.
        sigpic

Comment

Баси държавата , баси българите дето сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
            Дам и аз си носех преди такива пособния но си викам аре стига ся да не съм в зимбабве!? Ама явно в БГ така се оцелява!
            козия крак бате, объл е за по бързичко удряне да не остава лоши следи, ако желаеш удряш и с раздвоения край - и готово
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Тъпа работа! Аз сега си нося ключа за смяна на гуми и ако ми се случи нещо директно му отбелязвам един шестоъгълник на челото! Истината е елктрошокова палка и бой!!!

Comment

Истината е всички да спрат да се е*ат на криво и да се уважаваме един друг , а не да си трошим главите и колите
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

ТЕ!!!
                  sigpic

Comment

Нямам думи

Аз лично бих ги ако имах с какво!
                    И да речем че това се случва в държави като нашата...но питам се защо всички хора от близко стоящите коли не се е намесил?!?
                    Ей това никога няма да разбера!!!

Което ме навежда на мисълта че трябва да се оборудвам с някой електрошок че знае ли е

Колега,радвай се че си жив и здрав!
                    Майната им на тези идиоти,рано или късно ще си го получат!
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

Горе главата колега! Доста е тъпо чувството когато си безпомощен, но се преодолява. Горе главата!
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Благодяра колеги и колежли вдъхвате ми глътка респект! Лека и спокойна нощ ви пожелавам(аз май се по-напих) и дано утрото е по мъдро от вечерта! Good Night!
                        Last edited by StarChild; d.m.y г., 01:49.
                        sigpic

Comment

Незнам какво да кажа, но ми е интересно с какво си ги провокирал, защото ако мен някой ме засече или направи маневра с която ми застраши сигурността и аз бих се замислил дали да не се саморазправя. Защото улиците се напълниха с мушмороци, които си мислят, че по улиците няма правила за движение. И когато казваш ебаси държавата трябва и за това да се замислиш. Тези хора разсъждават като теб "ебаси държавата" щом никой не спазва правилата за движение ние ще се саморазправяме с него. Нищо лично, но никой не налита на бой без причина или без да е предизвикан - в трезво състояние разбира се.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Вземи си газов питолет и гругия път като те налетят да те бият резни 2 пъти и ще се разбягат като зайци тези нещастници.
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

Гадно, но от идиоти и простаци само това може да се очаква.Важното е, че си добре.Колата рано или късно ще я оправиш, не я мисли.Не знам какво трябва да се направи, че да ги махнат тия нещастници от пътя, но като начало не е лошо преди да се вземе книжка да се мине един много сериозен психо преглед (това че има как да се мине по тънката линия е отделен въпрос), защото не може да се пускат шофьори с такава лабилна психика.Засякал го били или му бил изпреварил много бързия голф няма значение. Това не е повод да го потрошат ей така на средата на улицата.Че то ако тръгнем всички да си размятаме бухалки, кози крака, пистолети и к'во ли още не къде ще му излезе края?! Последната случка на която станах свидетел беше точно с размахване на пистолет и то от нищо и никакви прошляци, скапана кола, раздърпан пешеходец....обаче пистолети се размахват.Нямам думи. Когато си зад волана място за такива остри изблици на нерви няма!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Working...
                              X