Известие

Collapse
No announcement yet.

Мамкаму какво ми се случиии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от KLM Покажи съобщение
    Мисля,че всеки от нас е правил грешки на улицата и това не е повод да се изпотрепаме,доказвайки си един на друг на кой му е по-голям.Един съвет към колегата: има далеч по приятни начини да си изразходва тестостерона човек
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Темата май отдавна приключи. Ключ!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
        бе както казват хората по пътищата родни си е война ! ше го спукам от бой не ами и пушек ше се дига , едва ли човека го е нашамарил заради изпреварване, ся не се преите на съпричастни ами пишете квото мислите а не каквото искат да видят другите, сгафил си е някаде изял си е тупалките и толкос, ся да разтягате локуми пак е тъпо, пак ше се стигне до глупави спорове от който до никаде няя се стгине!

ДА НА НАСИЛИЕТО ПО УЛИЦИТЕ !!!!!!!!!
        Извинявай, че ще ти го кажа, но- ТИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОСТ ЧОВЕК, ако мислиш това което пишеш найстина и скоро ще си намериш майстора на някой светофар! Ти си точно от тия дето предизвикват агресията- квартален хулиган, може би си тренирал нещо извесно време и са те били много по главата и най- вероятно от там се е натрупала тази агресия, а след това понеже носиш на бой си решил да трепеш наред, защото ако не друго поне си тъп и не ти пука, че може да ти светят маслото за едното нищо.
        Lexus IS200

Comment

Бааах м.......у всички алфисти големи биячи са били.Всеки акъл дава... аз ако бях.. с това ще го набия. с това ще го намушкам... ще го НАСИЛЯ.... Що не си пиете пиенето.
          Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

мале мале какви разбирачи се извъдиха повечето големи биячи голямо нещо! Само да поясня, че никои не ме е нашамарил заплашиме и хвърли по мен чистачката барабар с механизна, но аз реагирах и прикрих удра с лакът и неможа да ме оцели после изроптяха нещо и ми фраснаха рамката на вратата можеби опитваики се да удари стъклото но за мои късмет не е успял да го оцели. При което светна зелено и се накачулиха у голфу докато аз се опитвах да запомня номера но уви Помня само, че докато потеглях и аз се опитаха да хвърлят нещо в движение но отново не уцелиха....според мен са решили да се правят на оборотни кви мъже са и то 4 към 1!
            Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
            FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
            sigpic

Comment

Оки станлото станало.... кво да ровим повече. Гадното е че тая тъпа чистачка барабар с механизма струва някъде към 300лв ебаси работата значи ще видим и застрахователите кво ще кажат. Инак вратата мисля с малко кит и боя ще стане работата. Добре, че няма по сериозни поражения!
              Last edited by StarChild; d.m.y г., 23:46.
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Решение на проблемите........и аз имам нещо подобно в колата

ALFA 145 1.6 ТS `97
                & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

бе както казват хората по пътищата родни си е война ! ше го спукам от бой не ами и пушек ше се дига , едва ли човека го е нашамарил заради изпреварване, ся не се преите на съпричастни ами пишете квото мислите а не каквото искат да видят другите, сгафил си е някаде изял си е тупалките и толкос, ся да разтягате локуми пак е тъпо, пак ше се стигне до глупави спорове от който до никаде няя се стгине!
                  ами аз по принцип си преценявам ситуациите и не правя глупости по улиците, или поне когато няма движение, ако направя грешка която е застрашила някой учасник в движението ми ше си понеса боя , шо не , аз си признаам грешките, е естесвено няма да се оставя но се пак човека си е прав и в момент на афекция е способен на почти всичко , ако ме набие набие , ако не, аз ше набия него, така си е god them it !
                  Що за глупости?!
                  Хайде сега да се избием, ако някой сгреши нещо, а?
                  Аз вчера например щях да ударя една Ланча, защото автобуса пред мен наби спирачки на спирката, но не вътре в отбивката, а по средата на двете платна, с по-голямата си част в моето. На мен ми се наложи за извия вляво и да навляза до средата на другото платно за да избегна рейса. Добре, че колегата с Ланчата също извади рефлекс и се дръпна. Скоростта беше малка - 35-40 км/ч., но щеше да има сгънати ламарини.
                  И какво, дай сега този с ланчата да спре до мен на следващия светофар и да ми налети с нещо? Човека ми наду клаксона, сигурно и ме е напсувал (не му се сърдя), а аз му показах с ръка, че се извинявам, когато ме подмина.

Това със саморазправата е глупаво нещо, особено ако някой е направил нещо неволно. То затова има и война по пътищата, заради такива бабаити, които раздават правосъдие.

Е, ако някое пишлеме съвсем целенасочено и арогантно прави глупости си заслужава да изяде някой и друг шамар...

StarChild, както казваш, станалото - станало, да се надяваме, че повече няма да се случва.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Темата май отдавна приключи. Ключ!
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Хайде приберете пишкомерите моля... ако за всяка грешка следва физическа саморазправа, скоро всички ще тръгнем въоръжени, а после - истинска война по пътищата това ли искат някои хора тук?
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                      X