Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Както писах и в предния пост - случва ми се, но не ми е практика. И съвсем не навсякъде. Ако са налице всички тези условия: има идеална видимост; няма коли или пешеходци, които да застраша или да преча; бързам.

И пак - 70 не е 150!
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Акция определено има ! Навсякъде са... снощи и мен ме спряха пред нас си, където 1 на 10 години да застане патрулка...
      147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
      Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
      156 2.4 JTD - ex

Comment

Баси в Тунинг & "Рацинг има 17 страници с описание на това кой с кво се е гонил, как го е изял, колко коли му е дръпнал, и прочее, като на секи му е ясно че те не се дърпат до 50 кмч, нито пък го правят на божура.....
        Търсих някоя забележка там че нарушават това онова, но след 3-4 прегледани страници не видях, и реших че е губене на време......
        И да - 70 не е 150, но все пак всеки "нарушител" може да стане принципен към всеки "примерен" който го критикува за нарушение......и ще има всички логични доводи да го свали до нивото си......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ох аман от филосови
          от 32 години гледам булевард българия
          150 е МНОГО за там
          те това е
          простичко
          ако беше 100 нямаше да му викам
          но 150 е много над възможностите на улицата колата и така като гледам и на шофера
          шото сека седмица има по някой разамазан върху реслите отворенгяс ...
          а муниг и рацинг плаче да се закрие целия раздел
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            ох аман от филосови
            от 32 години гледам булевард българия
            150 е МНОГО за там
            те това е
            простичко
            ако беше 100 нямаше да му викам
            но 150 е много над възможностите на улицата колата и така като гледам и на шофера
            шото сека седмица има по някой разамазан върху реслите отворенгяс ...
            а муниг и рацинг плаче да се закрие целия раздел
            Аз тва го викам отдавна - когато 95% от каращите нарушават някое ограничение, значи ограничението е НЕАДЕКВАТНО!!! що не направят ограничение 100 примерно на България и Цариградско и когото хванат с повече - да му скъсат гъза? Щото няма да има почерпки. А за 150 в града според мен трябва да се вземат книжки доживот, ма тва е друга тема...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

по-скоро, да се криминализира безумното превишаване на скоростта.
              Факт е, също, че на много места много хора нарушават адекватни правила. Анархията е вариант, но не и в движението - прекалено много се рискува.
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                Факт е, също, че на много места много хора нарушават адекватни правила.
                Да де, там е проблемът - и в крайна сметка всички минават с почерпка. Защото правилата са писани именно заради почерпките.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Правилата не се спазват, щото са глупави, неприложими, и твърде претрупани.....това създава у водача усещането че го карат да спазва глупости.....не може на Тракия да е в ремонт 5 метра от авариината линия, да са лепнали едно 60 при положение че нямат право да свалят толкова драстично скороста само с 1 табела, и какво е изобщо това 60 на магистрала, 80 иди дойди, ама 60 е адски тъпо......и естествено монтирана кука там, и събира пари.......
                  Не знам колко от вас като видят даден знак се замислят доколко му е мястото там, и защо изобщо е поставен, но ако земе всеки да се замисли, ще открие че поне 50% от тях са безмислени......
                  Изобщо мисля че всеки тука си казва гледната точка, и начина на виждане на нещата, аз рядко се пускам да споря за гледни точки, имам си своя гледна точка и преценка за некщата както и всеки от вас, винаги когато човек седне зад волана той влиза в риск, аз абсолютно никога не се интересувам какво е наложеното ограничение на скороста, това което гледам е да съобразявам риска с обстановката около мене, независимо градско или не.......това е за мен начина, може да не се вмества в нечии представи, но не мисля да го променям, защото до тоя момент за мен това показва 1000000% успешни резултати.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

абе кво теоритизираме
                    имате 159 кв и бул българия
                    е тия неща са несъвместими
                    тая скорост НЕ е за там
                    останалото са некви празни думи

Comment

Кви гледни точки, кви 5 лева, кви коне по етажите. Няма таквоз нещо - гледна точка. Има закони и ограничения. Те не се тълкуват, те се спазват. Какво значи излиза на свой риск? Писнало ми е да рискувам щот на някой с гледна точка това правило му се вижда глупаво и претупано. Или щот бърза и закъснява занякъде. Ай блъсни някого със 150 и обяснявай после на родителите, че правилото било претупано. Един такъв с гледна точка съм го вадил през стъклото за да си общуваме относно правилата. Не искам да го правя пак, не съм такъв. Спазвайте ги тия правила. Бахтън от философи дето знаят как да се съобразяват с обстановката.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

нека кара момчето - 100, 200, 300 ...

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Е хубу.....сърдечни извинения, ето един примерен шофьор.....други??????
                          150 е неприемлина, а 70 при ограничение 50 приемлива ли е?.......и ако е приемлива, значи ти допускаш приемливо нарушение......ако кажеш че не надвишаваш 50 градско предполагам че не мислиш че всички ще ти повярват.....
                          И какво значи "по изключение" - вдигнал си 70 за да изпревариш някой дето кара с 50 и спазва закона????? Бързал си по изключение......ако почнем тълкуванията, аз също по изключение някой път карам в нарушение....иначе в другите случай спазвам всяка буква на закона.....
                          Я сега си прочети и този пост от преди няколко дена и си направи изводите сам.
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showp...0&postcount=51
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Нещо го наплашихте момчето... не се включва в темата, която сам създаде......или се изхвърли на грешното място
                            ..а и подписа нещо хич не му приляга...на тоя пич!!!!(както отбеляза багера)
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 15:11.
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                              Я сега си прочети и този пост от преди няколко дена и си направи изводите сам.
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showp...0&postcount=51
                              И какво - неподходяща скорост може да значи както превишена, така и непревишена......щом е причинила инцидент е неподходяща.......ако помните случая когато една жипка блъсна лапе с майка до трамвайната спирка до НДК - стана на 5 метра от мене - пича караше с 10......и какво от това......и с 5 да караше щеше да ги блъсне, а закона му дава право да кара с 50......какъв е извода - имал е неподходяща скорост?????? Или ако чисто и просто минавайки оттам и очаквайки да излезе някой зад трамв щеше да е 100 пъти по добре за него......скороста не е чак такъв фактор.....тя е необходимост за инцидент......най - големия фактор е съобразяването на реакциите, обстановката, и способноста на шофера да предвиди ситуацията.....

Comment

колко пъти да напиша че на българия с алфа и райконен ше се пребие
                                за шуми изобщо не споменавам
                                той се обръща некъде окло 130 там
                                стетгнете се
                                няма оправдане за тая скорост

Comment

Working...
                                X