А пък според мен колкото и опит да имаш ако ще да не слизаш от колата пак няма да си способен да караш с 150 в града било то България, Цариградско, околовръстен път и т.н. защото никога ама никога особено в София не си сам на пътя и зависиш от останалите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПАТРУЛКИ С РАДАРИ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеВзе ми думите от устата.
"Разбирачите" дето са взели книжка преди да се родя и се мислят за божества са крайно антипатични (и обикновено сред тях са най-некадърните шофьори)
Мисля да се откажа от по-нататъшно участие в спора защото ми става все по-трудно да спазвам добрият тон пред лицето на тая сляпа арогантностAlfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщениеИ, което е по-лошото, от моята също
"Разбирачите" дето са взели книжка преди да се родя и се мислят за божества са крайно антипатични (и обикновено сред тях са най-некадърните шофьори)
Мисля да се откажа от по-нататъшно участие в спора защото ми става все по-трудно да спазвам добрият тон пред лицето на тая сляпа арогантностsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщениеИ, което е по-лошото, от моята също
Мисля да се откажа от по-нататъшно участие в спора защото ми става все по-трудно да спазвам добрият тон пред лицето на тая сляпа арогантност
"Сляпа арогантност" тук няма, повярвай ми. А добрия тон гледай да го спазваш все пак!
Ако искаш ела на някоя среща и тогава съди кой е симпатичен и кой-антипатичен! А за кадърност можеш да ми говориш като минеш някоя годинка зад волана без да да си счупиш колата, или без да се затриеш(да не дава господ).
Аре и умната!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщениеНа 19 съм
Спести си лафчетата
Знам какво говоря
Работя като шофьор и минавам по този път сигурно по 10 пъти на ден
...рано е да се определяш за господ
..още си ангелче с много бързи крила
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Абе хора не се карайте дишайте ... дайте малко по спокойно ...
И междодругото някой колега спомена за това че може да си шофьор от 40 години и да си с 10х.к стаж
А може да си шофьор от 1 година и да си с 40 х.к.
Да а за мен най опасни са възрастните шофьори и тези които забравят за огледалата .... Днес щях да се блъсна челно в една овца, която реши да прави обратен на завой и най тъпото е че дори не погледна в огледалото просто аз влизам в завоя и в същтоо време тя тръгва , добре че карах бавно спрях на сантиметри от вратата идваше ми да слезна и да и строша главата.....
И мисля че тази постъпка е доста по опасна от моята на бул.БГ нямам кой знае колко много стаж но смея да твърдя че карам стотици пъти по добре от някои "професионални шофьори" с много години стаж - много стаж но когато софия е била с 100 000 коли а не както е сега с 1 100 000!!! Пенсионерите с трабантите и жигулетата и с 10 диоптеровите витрини са реалната опасност ... Както и русите кифли с подарени книжки и лъскави мерцедеси за временно ползване... Бил съм свидетел как на една такава кифла Х5-ца (автоматик) и загасна на руски паметник не знам как го постигна !Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 21:54.
Comment
-
Колега, спри да се оправдаваш най-сетне! И русите кифли, и изфирясалите, и всичките дето изброяваш са опасни, но това не намялява глупостта на твоята постъпка! Вземи си поука и не карай повече така вместо да търсиш съчувствие, когато не го заслужаваш!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
150 на бул България аууууууууууууууууу. Туй си е постъпка на селски беК. Браво "маладечко" ръчкай алфата яко. Вземи и душичката "А ТАКА".
КОЛА СЕ КАРА С АКЪЛ НЕ С ТЕСТИСИ.
И тук пак голям спор се е развихрил, всеки нарушава правилата разбира се, но много е важна границата. Да шляпнеш мацка по задника е адски просташко, но не е равно на изнасилване. Бъдете разумни и не забравяйте, че каквато и кола да карате, над 80 е убиец, а над 120 е масов убиец."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение150 на бул България аууууууууууууууууу. Туй си е постъпка на селски беК. Браво "маладечко" ръчкай алфата яко. Вземи и душичката "А ТАКА".
КОЛА СЕ КАРА С АКЪЛ НЕ С ТЕСТИСИ.
И тук пак голям спор се е развихрил, всеки нарушава правилата разбира се, но много е важна границата. Да шляпнеш мацка по задника е адски просташко, но не е равно на изнасилване. .:последното го махнах от цитата щот не беше много умно.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Най опасни след пияните са тия, дето карат от една година и си мислят че са преродения Шумахер, Сена и прочее.Другите изброени по горе катагории почти никога не правят тежки катастрофи.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНай опасни след пияните са тия, дето карат от една година и си мислят че са преродения Шумахер, Сена и прочее.Другите изброени по горе катагории почти никога не правят тежки катастрофи.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетова е такаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЩе им уври главата и на тях, дано де е безпроблемноsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Тъй тъй...
Най-напред да кажа за всички, който определят уменията по възрастта. Ами за съжаление на всички чичовци уменията на идват с възрастта. Именно затова се наричат умения, защото се придобиват по някакъв начин. Има шофьори, които и 100 години да карат пак няма да се научат да карат както някой 18-19 годишен, който просто си го може, защото е придобил умения по един или друг начин.
А относно хората, които твърдят, че абсолютно спазват закона и правилата и по изключение понякога вдигат с 10 над разрешеното, защото се разсеяли или бързали, мога само да кажа, че лъжат себе си по този начин. Така като гледам по форумите колко хора обясняват как спазват закона си мисля, че като изляза от нас трябва да видя нещо по-различно от реалността, с която се сблъскваме на всяко едно кръстовище всеки един ден.
Comment
Comment