Кими може би, Мишо не.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПАТРУЛКИ С РАДАРИ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКими може би, Мишо не.....
но дори и да си прави
сите ние сме далеч от кими
тъй че ...
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
А бе никой незнае кога е пътник.....!
...ама защо трябва да го предизвиква????По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Според мен Ферарист е прав, че правилата и ограниченията на скоростта са тъпи и просто няма как да се спазват. Знаците на много места са неадекватни. Например, слагат знак разрешено изпреварването в някъв завой, ама след 15 години на тоя завой израстват дървета и храсти и става сляп и абсурден за изпреварване... ама те пак си чертаят същата маркировка. БГ тъпня. На много места, пък се презастраховат с безумно ниски ограничения.
Обаче, квот и да си говорим 150 е адски много за "България". Последния път, когато карах с толкова в града оцелях по чудо. Такива скорости са нормални само за магистрала при сухо време. В града просто има много неща, които не зависят от теб и не са под контрол. После ше има ама тоя пенсионер къде излезе, ама детето притича изневиделица, тоя идиот ме засече, не го видях и т.н... За кво тряя се стига дотам?
Comment
-
колеги,темата,за добро или зло се измести малко!Общия тон е за това,че не може да се кара безотговорно.Има си места,където да се издивее и след това да се кара нормално и с уважение към останалите.Толерантността на пътя прави чудеса.Разгледах профила на нашия герой и там не открих нищо.Личи си ентусиязма му и опиянението от хубавицата му.Хайде да не го виниме много.Може пък да е преувеличил малко.Важното е,че се опитва да направи нещо и то е да ни обърне внимание на новите капани.Някъде бях казал,че не съм се кандидатирал още по обективни причини за член на клуба,дали ще ме приемат е отделен въпрос,но винаги съм се стремял да спазвам правилата на форума и устава на клуба.Препоръчвам му да прочете няколко пъти устава на клуба и тогава да си даде сам отговори на някои от поставените въпроси.Иначе приветствам всеки,който се опитва да направи нещо,дори и да греши,я поради младост,я поради нещо друго.Хайде заедно да поздравиме колегата за отговорността му към нас и да му простим простотията,дето не сме сигурни,че я е направил.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеОбаче, квот и да си говорим 150 е адски много за "България"."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Еи много Ви обичам сичките като започнете да се правите на по светци от папата.
Бати тука само примерни шофери в форума бе.
Всички карате с 50 градско и 80 извън.Аре бе ние падаме от Марс.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщениеЕи много Ви обичам сичките като започнете да се правите на по светци от папата.
Бати тука само примерни шофери в форума бе.
Всички карате с 50 градско и 80 извън.Аре бе ние падаме от Марс.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеКакто писах и в предния пост - случва ми се, но не ми е практика. И съвсем не навсякъде. Ако са налице всички тези условия: има идеална видимост; няма коли или пешеходци, които да застраша или да преча; бързам.
И пак - 70 не е 150!
Не искам да те обидя но... ти си страшен лицемер, приятелю
Какви са тия глупости "по изключение, от време на време, само при подходящи условия"
Няма такива
Щом нарушаваш нямаш никакво право да се обиждаш като ти казват че си нарушител - такъв си
Убеден съм че в България няма НИТО ЕДИН човек който да е карал кола и да не е нарушавал ЗДП
Така че не виждам с какво право някои хора са хванали да хокат човека (още повече че той само искаше да предупреди)
Аз като се кача на алфата под 80 почти не падам
Изяжте меAlfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000
Comment
-
нещо стана гадно.Почнахме да си мериме пишките във всички посоки.мисля , че тая1 тема еНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщениеНе искам да те обидя но... ти си страшен лицемер, приятелю
Какви са тия глупости "по изключение, от време на време, само при подходящи условия"
Няма такива
Щом нарушаваш нямаш никакво право да се обиждаш като ти казват че си нарушител - такъв си
Убеден съм че в България няма НИТО ЕДИН човек който да е карал кола и да не е нарушавал ЗДП
Така че не виждам с какво право някои хора са хванали да хокат човека (още повече че той само искаше да предупреди)
Аз като се кача на алфата под 80 почти не падам
Изяжте ме
Аз най-чистосърдечно си признавам, че не спазвам ограниченията извън града, но в градски условия 150 си е идиотщина.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Не искам да засягам никой,
но в нормалните държави като те хванат и си плащаш като поп тлъсти суми, ако трябва лежиш в затвора, работиш обществено полезен труд и каквото е предвидено в закона.Никой не се обяснява с теб, не те пита какво работиш и какво "ще правим сега" и прочее такива глупости, които стават с нашите катаджии.Това е, като нарушиш два три пъти по яко правилата-нямаш книжка и глобата още по-значителна, затова и редът там е по-голям.
Всеки ден четем за разни "юнаци", които сами си определят какво било правлино и се размават из пътищата, честно да ви кажа не ми пука за тях въобще, жал ми е за случайно загинали невини хора от такива, както и за наивниците, които се возят с тях.
В България /с извинение а всъщност без/ сме овчи народ, търпим всичко,страхливи сме, наивни сме, накрая като няма овчар с да ни подбере с гега си прояваме най-вече овчия дух .Това е "висшата" ни форма на "свободолюбие".
Last edited by fred; d.m.y г., 17:00.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНе виждам що анпадаш точно него, като човекът си признава, че е нарушавал и правилно казва - 7- не е 150.
Аз най-чистосърдечно си признавам, че не спазвам ограниченията извън града, но в градски условия 150 си е идиотщина.
Иначи поста ми е насочен към всеки който тръгна да хока човека
Че 70 не е 150, ясно
Ама не е и 40
Та и в двата случая си говорим за нарушение на ЗДП
Като те спрат куките след като си карал със 70 какво ще им кажеш? "Ама нали не съм карал със 150"?
Няма такива
Двойните стандарти са отвратително нещо
Пък и не знаете при какви условия е карал автора (т'ва го казвам защото прочетох лаф за подходящите условия)
Късно вечер при липса на движение и добро време не е абсолютно никакъв проблем да вдигнеш 150 на България
И по спора за това дали всъщност са адекватни правилата
Ами не са
Не може на път с три ленти във всяко платно и мантинела между платната ограничението да е 50км (визирам улица 202-ра между гробищата и кръговото)
Това е само един примерAlfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщениеКъсно вечер при липса на движение и добро време не е абсолютно никакъв проблем да вдигнеш 150 на България
аман от детинщиниНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment