Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е то си е и до умение и до кола
    Не казвам че 150 е препоръчителната скорост
    Казвам че при подходящите условия, автомобил и водач може да се кара със 150 без да се катастрофира
    Alfa Romeo 146 1.9JTD набор 2000

Comment

Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщение
      Е то си е и до умение и до кола
      Не казвам че 150 е препоръчителната скорост
      Казвам че при подходящите условия, автомобил и водач може да се кара със 150 без да се катастрофира
      на колко си години?
      съвсем сериозно питам
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Предлагам възраста да се посочва задалжително във аватара.......
        ...за да не се чудим на някой изказвания
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

На 19 съм
          Спести си лафчетата
          Знам какво говоря
          Работя като шофьор и минавам по този път сигурно по 10 пъти на ден

Comment

ангелите хранители понякога си взимат почивен ден

Comment

Цитат на Къци от златните му години?

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                ангелите хранители понякога си взимат почивен ден
                "A пък моя точно тоя ден незнайно защо решил да простира"
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщение
                  Просто ми се наби в очите
                  Иначи поста ми е насочен към всеки който тръгна да хока човека

Че 70 не е 150, ясно
                  Ама не е и 40
                  Та и в двата случая си говорим за нарушение на ЗДП
                  Като те спрат куките след като си карал със 70 какво ще им кажеш? "Ама нали не съм карал със 150"?
                  Няма такива
                  Двойните стандарти са отвратително нещо

Пък и не знаете при какви условия е карал автора (т'ва го казвам защото прочетох лаф за подходящите условия)
                  Късно вечер при липса на движение и добро време не е абсолютно никакъв проблем да вдигнеш 150 на България

И по спора за това дали всъщност са адекватни правилата
                  Ами не са
                  Не може на път с три ленти във всяко платно и мантинела между платната ограничението да е 50км (визирам улица 202-ра между гробищата и кръговото)
                  Това е само един пример
                  Да откраднеш дъвка или да убиеш човек. И двете са престъпления по НК.
                  Много лицемерно ли е да има различни наказания?
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Извинявай, за различни наказания ли говорим?
                    Аз пък реших че иде реч за това как като превишиш с 30 и то при подходящи условия си по-невинен от човек който е превишил със 70 и имаш пълното право да го хокаш
                    Прощавай, грешката е моя

Comment

Ха-ха дойде време и 19 годишен с книжка от макс. една година и кола от половин месец, твърдящ че карал Алфата си почти винаги над 80 км/ч да дава акъл за шофиране !!!!!! Безопасност??? Какво е това???Баси!!!
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        Ха-ха дойде време и 19 годишен с книжка от макс. една година и кола от половин месец, твърдящ че карал Алфата си почти винаги над 80 км/ч да дава акъл за шофиране !!!!!! Безопасност??? Какво е това???Баси!!!
                        ти па ко разбираш то духова музика бе
                        ае моля ти съ металист с металистите

Comment

Ми доста по-различно си е и даже законът прави разлика - едно е наказанието за 20 км/ч отгоре, друго е 100. И това, че ограниченията са неадекватни, не значи, че всички нарушители са герои. И, колега Гаспод, на 19 години ако ще колкото ще да си карал, пак не можеш да претендираш, че имаш достатъчно опит.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Споко де не се карайте аз исках да направя добро вие забихте колчето отзат... Няма значение с колко превишаваш скоростта превишил си я махат ти за здрасти и ти пишат акта! Вярно моята скорост си е прекалено височка но тва не го правя всеки ден веднъж го направих и ме хванаха шанс късмет... попринцип си карам прекалено разумно Както и да е .... ... ..... ..... ......
                            Само да попитам защо не започнете да се карате и да се хокате на тия които почти всяка вечер палят асфалта на околовръстното (между ОМВ, Шел и Мак Доналдс - тва не е реклама) там мисля че скоростта е доста над 150 + тва околовръстното си е градско е кво правим в случая.... Помислете малко дали наистина спазвате всички правила за движение по пътищата и тогава дигайте аларма ...
                            А за мотористите кво ще кажете едва ли някой ще си купи пистов мотор и ще го кара според правилата... по българия си минават най редовно с 200+ Са ще започнете ама мотора е друго не е кола какво значение има - нали разглеждаме скоростта

айде продължавайте да ми се карате!

Comment

Само не разбирам защо съдите за човек по годините?
                              Ко като е на 19,ако например за тази една година е минал примерно 40К километра дали е калпав.А човека който кара веднъж на два месеца дали е по добър.
                              Познавам хора които имат книжка от 30/40 години а са минали не повече от 10К км.Дали са по добри шофери?
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                                Само не разбирам защо съдите за човек по годините?
                                Ко като е на 19,ако например за тази една година е минал примерно 40К километра дали е калпав.А човека който кара веднъж на два месеца дали е по добър.
                                Познавам хора които имат книжка от 30/40 години а са минали не повече от 10К км.Дали са по добри шофери?
                                Вземи думите от устата.
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                                Alfa Romeo 33

Comment

Working...
                                X