Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
    ако е било във флорида не съм бил аз
    ..пази се от тоя с палката, ако е било на бул. България
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      ..пази се от тоя с палката, ако е било на бул. България
      а не
      аз у градо карам кротко
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

..той suscrofa и извън града вилнее
        Пази се...гонел ги като у флорида

Comment

Хах не това става вече около Русе, забравил съм да си сменя инфото Ако беше във Флорида, тоя със хеликоптери щяха да го гонят. А пък тука куката и да искаше нямаше как да го стигне, защото той първо се ошашави, че докато седне в колата докато я запали става дълга и широка, а и това място точно извън града беше с доста извити пътища и мрачно. Като се замисля приличаше на спортвагон-а на един комшия тука, което е и интересно че от тогава не съм му виждал колата наоколо

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            Хах не това става вече около Русе, забравил съм да си сменя инфото Ако беше във Флорида, тоя със хеликоптери щяха да го гонят. А пък тука куката и да искаше нямаше как да го стигне, защото той първо се ошашави, че докато седне в колата докато я запали става дълга и широка, а и това място точно извън града беше с доста извити пътища и мрачно. Като се замисля приличаше на спортвагон-а на един комшия тука, което е и интересно че от тогава не съм му виждал колата наоколо
            имаики предвид вчерашното представяне на колега с 156 нее чудно че ти липсва спортвагона пият и карат кат луди баси алфистите

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Ти па не може ли го стигнат... глей suscrofa как ги настига такива и пляска насам натам, аз се чуда тия с палките отзат от къде са па то.....

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                Ти па не може ли го стигнат... глей suscrofa как ги настига такива и пляска насам натам, аз се чуда тия с палките отзат от къде са па то.....
                ..много срещтнах по пътя миналия уикенд!

Comment

• Първоначално публикувано от Гаспод Покажи съобщение
                  Просто ми се наби в очите
                  Иначи поста ми е насочен към всеки който тръгна да хока човека

Че 70 не е 150, ясно
                  Ама не е и 40
                  Та и в двата случая си говорим за нарушение на ЗДП
                  Като те спрат куките след като си карал със 70 какво ще им кажеш? "Ама нали не съм карал със 150"?
                  Няма такива
                  Двойните стандарти са отвратително нещо

Пък и не знаете при какви условия е карал автора (т'ва го казвам защото прочетох лаф за подходящите условия)
                  Късно вечер при липса на движение и добро време не е абсолютно никакъв проблем да вдигнеш 150 на България

И по спора за това дали всъщност са адекватни правилата
                  Ами не са
                  Не може на път с три ленти във всяко платно и мантинела между платната ограничението да е 50км (визирам улица 202-ра между гробищата и кръговото)
                  Това е само един пример
                  ВСЕКИ КОЙТО КАРА СЪС 150 КМ/Ч В ГРАДА ЗА МЕН Е ПЪЛЕН ИДИОТ, КАКТО И ТОЗИ КОЙТО ГО ЗАЩИТАВА. Ясно е, че никой не кара с ограниченията, но едно е да караш с 60-70 при ограничение 50, а съвсем друго е с двойно повече.
                  Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                  EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                  EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                    Защото ми е кеф, да шляпам гъзарчета и тъпи дупенца и ми се отдава.
                    ухаааааааааа
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Аз незнам за патрулките с радара,но ми прави впечатление тази седмица че на почти всеки светофар има патрулки.И незнам дали не са със снимачки вътре,защото полицаите рядко излизат и ще има доста честитки до коледа.
                      146 JTD-2000г.
                      Punto 1.2

Comment

Working...
                      X