If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хах не това става вече около Русе, забравил съм да си сменя инфото Ако беше във Флорида, тоя със хеликоптери щяха да го гонят. А пък тука куката и да искаше нямаше как да го стигне, защото той първо се ошашави, че докато седне в колата докато я запали става дълга и широка, а и това място точно извън града беше с доста извити пътища и мрачно. Като се замисля приличаше на спортвагон-а на един комшия тука, което е и интересно че от тогава не съм му виждал колата наоколо
Хах не това става вече около Русе, забравил съм да си сменя инфото Ако беше във Флорида, тоя със хеликоптери щяха да го гонят. А пък тука куката и да искаше нямаше как да го стигне, защото той първо се ошашави, че докато седне в колата докато я запали става дълга и широка, а и това място точно извън града беше с доста извити пътища и мрачно. Като се замисля приличаше на спортвагон-а на един комшия тука, което е и интересно че от тогава не съм му виждал колата наоколо
имаики предвид вчерашното представяне на колега с 156 нее чудно че ти липсва спортвагона пият и карат кат луди баси алфистите
Ти па не може ли го стигнат... глей suscrofa как ги настига такива и пляска насам натам, аз се чуда тия с палките отзат от къде са па то.....
Просто ми се наби в очите
Иначи поста ми е насочен към всеки който тръгна да хока човека
Че 70 не е 150, ясно
Ама не е и 40
Та и в двата случая си говорим за нарушение на ЗДП
Като те спрат куките след като си карал със 70 какво ще им кажеш? "Ама нали не съм карал със 150"?
Няма такива
Двойните стандарти са отвратително нещо
Пък и не знаете при какви условия е карал автора (т'ва го казвам защото прочетох лаф за подходящите условия)
Късно вечер при липса на движение и добро време не е абсолютно никакъв проблем да вдигнеш 150 на България
И по спора за това дали всъщност са адекватни правилата
Ами не са
Не може на път с три ленти във всяко платно и мантинела между платната ограничението да е 50км (визирам улица 202-ра между гробищата и кръговото)
Това е само един пример
ВСЕКИ КОЙТО КАРА СЪС 150 КМ/Ч В ГРАДА ЗА МЕН Е ПЪЛЕН ИДИОТ, КАКТО И ТОЗИ КОЙТО ГО ЗАЩИТАВА. Ясно е, че никой не кара с ограниченията, но едно е да караш с 60-70 при ограничение 50, а съвсем друго е с двойно повече.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Аз незнам за патрулките с радара,но ми прави впечатление тази седмица че на почти всеки светофар има патрулки.И незнам дали не са със снимачки вътре,защото полицаите рядко излизат и ще има доста честитки до коледа.
Comment