Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз за разлика от вас не го съдя тоя човек, че е карал със 150, а това че прави този случай публично достояние и порти полицая, който в случая е бил един вид снизходителен и не му е праснал акта. AntiLuuP това, което се е случило си остава между теб и полицая, а не да разправяш на всички как си го подкупил, защото ако не беше той сега щеше да си с автобуса.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Да, несъобразената скорост може да бъде 90 км на заледен мост на магистрала, все пак в града над едно ниво, често пъти може да е
      1992г. бащата си зе нова ладичка от сливенската Мототехника, гледаше я като писано яйце, и един ден с него отиваме от ЯЛ към СТЗГ, и в отсечката към Сливен беше заледено, и утъпкано сняг......караше на първа с не повече от 5кмч.....завъртане и двете гуми в канавката - леко ожулена врата, нищо сериозно, само той дето не получи инфаркт.....е по бавно нямаше как да караме......минаха след 2 часа куки, докато чакахме един трактор и му писаха акт за несъобразена скорост......от тоя момент нататък обявих война на КАТ, МАТ, и прочее държава.......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ха Мале к'ви са тея шашавите катаджий дето сте хванали
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          Ха Мале к'ви са тея шашавите катаджий дето сте хванали
          от българските ... тук всичко ни е такова - калпаво!

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
            Аз за разлика от вас не го съдя тоя човек, че е карал със 150, а това че прави този случай публично достояние и порти полицая, който в случая е бил един вид снизходителен и не му е праснал акта. AntiLuuP това, което се е случило си остава между теб и полицая, а не да разправяш на всички как си го подкупил, защото ако не беше той сега щеше да си с автобуса.
            Попринцип си прав да но не споменавам нищо подробно ... А и направих темата с цел да предупредя за това което ми каза полицая ... НО явно всеки чете до там че съм карал с превишена скорост и започва да ми се кара ...

Comment

• Друг път просто напиши, " има акция еди си къде, внимавайте" и това е. Също ще свърши работа и няма да те плюят на по 2-3 страници, че си карал бързо. Те 'щото всички са примерни и никой не превишава скоростта, нали знаеш.

Comment

Друг път просто напиши, " има акция еди си къде, внимавайте" и това е. Също ще свърши работа и няма да те плюят на по 2-3 страници, че си карал бързо. Те 'щото всички са примерни и никой не превишава скоростта, нали знаеш.
                Ми поназнайам да ... и не само че не превишават скоростта ми карат като по учебник ....
                И дано няма следващ път ... тва вече много ще боли ....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  1992г. бащата си зе нова ладичка от сливенската Мототехника, гледаше я като писано яйце, и един ден с него отиваме от ЯЛ към СТЗГ, и в отсечката към Сливен беше заледено, и утъпкано сняг......караше на първа с не повече от 5кмч.....завъртане и двете гуми в канавката - леко ожулена врата, нищо сериозно, само той дето не получи инфаркт.....е по бавно нямаше как да караме......минаха след 2 часа куки, докато чакахме един трактор и му писаха акт за несъобразена скорост......от тоя момент нататък обявих война на КАТ, МАТ, и прочее държава.......
                  Е сега това са вече наистина простотии, от страна на КАТ де друга тема може да се направи по тоя въпрос, иначе аз говоря за общото поводение на пътя
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

• аре и аз като един оплют достатъчно съфорумник да си питам ..... а бе Оланкоолу ,ти като си карал с 150 ,що им спираш бе ?? бии ,у преката спри ,заключи си колата и едно такси ... да немаш проблеми .Наиш га шЪ ТЪ фанат ... докато асимилират ,докато се качат ,докато трйгнат и ти ще си вече 2 километра пред тех

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Хахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мрака

Comment

• Хвала на такЪви шофери!
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Хахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мрака
                          Този го догонвам и му мушвам палката в дупито. И ще му тегля един здрав бой ама много здрав.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Защо?
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Защо?
                              Защото ми е кеф, да шляпам гъзарчета и тъпи дупенца и ми се отдава.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Хахах като говорим за такива случаи наскоро си карам извън града със 150 и покрай мен минава една 156 sportwagon все едно бях спрял и отпреде чичко полицай тъкмо ще дига палката и оня лудия направо на сантиметри от куката мина, щеша да го отнесе него и палката, даже не се поколеба и да спре, а полицая чак шапката си свали и стоеше и гледаше как оня излетя в мрака
                                ако е било във флорида не съм бил аз
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X