Известие

Collapse
No announcement yet.

сложихте ли зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

зимни гуми не слагам.за шофиране в Пловдивска област не се налага според мен.иначе от гледна точка на гумаджия нещата са-ден година храни.хората полудяха от прогнозите за сняг.
    EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
    Suzuki GSXF600 99г.
    Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Евала, Генич! И аз още не съм сложил и едва ли ще сложа. Но всичко зависи от времето. Прогнозите са към средата на тази седмица поне температурите да се стабилизират на ниво 14-16, тъй че... че ви'йм.
      Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
        На мене ад-онЪТ на модзилата ми дава прогноза за температури над 10 градуса за следващата седмица Мисля, че след тоя 'последен момент' ще има още такива моменти В момента улиците тук са почти сухи вече
        А значи и ти от тея тиквеници,дето още карат с летни гуми ,ако ме удари някой такъв охлюв,и ми каже баце,сори ма съм още с летните гуми,еми ще му счупя краката
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз не съм сложил, винаги карам бавно, а като има сняг и лед такси. Щом миналата отцелях където падна ноември и се вдигна март и тая ще оттцелея без злопоук, как да дам 500 за гуми по добре 200 за такси и без това за година и половина имам 4000 км.само.
          156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
            И аз не съм сложил, винаги карам бавно, а като има сняг и лед такси. Щом миналата отцелях където падна ноември и се вдигна март и тая ще оттцелея без злопоук, как да дам 500 за гуми по добре 200 за такси и без това за година и половина имам 4000 км.само.
            Кво значи тва,че не си караш колата цяла зима ли бре Имаш лятна кола а?? ? ? ? ??

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              А значи и ти от тея тиквеници,дето още карат с летни гуми ,ако ме удари някой такъв охлюв,и ми каже баце,сори ма съм още с летните гуми,еми ще му счупя краката
              Абе тука 2 часа след дъжда бяха полусухи улиците. Тая сутрин вече бяха абсолютно изсъхнали и температурата беше 6 градуса. Тук не е София, бат Не е като да ми е за първи път да карам зимно време. 16-та зима карам кола

Дай взема да се наредя и да чакам 2 дена опашка пред гумаджията, защото по БТВ давали малко сняг в централната емисия, а? Еми не съм такъв тиквеник просто
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Абе тука 2 часа след дъжда бяха полусухи улиците. Тук не е София, бат Не е като да ми е за първи път да карам зимно време. Преди 15 години, когато взех книжка

Дай взема да се наредя и да чакам 2 дена опашка пред гумаджията, защото по БТВ давали малко сняг в централната емисия, а? Еми не съм такъв тиквеник просто
                А защо требе да чакаш последния момент а ? Не разбирам, кво страх ви е да не си изтъркате гумите ли що ли

Comment

А защо требе да чакаш последния момент а ? Не разбирам, кво страх ви е да не си изтъркате гумите ли що ли
                  Щото , ако абс-ът ми се включва със зимните на сух асфалт там, където летните коват, значи карам с неправилните гуми

Истината е, че се ослушвам за железни джанти за зимните гуми и затова не бързам да правя рокадото. Пак ти казвам, че тук моментът за зимни гуми идва по-късно
                  _______
                  146 JTD - ex

Comment

Сутринта беше голям смях,на Семинарията имаше опашка от площада до гумаджииницата ,който чака последния момент е така
                    Е ти като избърза и ко стана - сега имаш само зимни
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Е ти като избърза и ко стана - сега имаш само зимни
                      Дразнете ме,дразнете ме,аз ше си отмъстя

Щото , ако абс-ът ми се включва със зимните на сух асфалт там, където летните коват, значи карам с неправилните гуми

Истината е, че се ослушвам за железни джанти за зимните гуми и затова не бързам да правя рокадото. Пак ти казвам, че тук моментът за зимни гуми идва по-късно
                      Ти ако верваш на чичо ти Роберт Бош,начи си мнооо тъп брато,АБС не е никакво мерило

Comment

Дразнете ме,дразнете ме,аз ше си отмъстя

Ти ако верваш на чичо ти Роберт Бош,начи си мнооо тъп брато,АБС не е никакво мерило
                        Точно, щото съм умен, вярвам най-вече на последователите на леля ти Любка Кумчева
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Точно, щото съм умен, вярвам най-вече на последователите на леля ти Любка Кумчева
                          ОК брат

Comment

Тука снега много бързо изчезна за съжаление а пък тъкмо поопрайхме и ръчната
                            Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                            Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                            Audi A4 1.9 TDI

Comment

На мен дома офис ми е 2.5лв с такси, зимата не рина сняг по колата като бързам - 10 мин ринене 4 часа мокър след това. Викам си такси на 3-4 е пред дома вътре си е топличко, защото с моята почва да подухва леко топло и стигам работа. Карам си я само градско където винаги е разринато и асфалта сух. Само един път ме изненада миналата зима и не усетих, че ще вали сняг и натрупа и реших проблема радикално оставих я пред офиса, като се стопли след 3 дена си я взех.
                              156 1.8 TS

Comment

мен пък ако ме удари няко с зимни гуми какво да му счупя?
                                sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
                                X