Известие

Collapse
No announcement yet.

сложихте ли зимни гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

По принцип , слагам отпред зимни , отзад летни . Сложих си новите зимни ( Барум Поларис 2 ) . Ако колата я карам само градско , никога няма да и сложа зимна гума . Просто постоянните ми разходки Пазарджик-Търново-София-Пазарджик налагат слагането на зимни гуми . Все пак за зимния сезон само , правя между 22-26 000км, За всеки случай в багажника имам вериги ,ръкавици , метална лопата , въже и 2 дъски по 70 см. за подлагане
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Така като гледам скоро няма да сложа зимни гуми. Докато не завали сняг не слагам - принцип. Защо бате ви Иван (Пинко) ви е написал. Тоя мит за температурите го митбъстнах преди много време
      '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
      Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
      Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
        Така като гледам скоро няма да сложа зимни гуми. Докато не завали сняг не слагам - принцип. Защо бате ви Иван (Пинко) ви е написал. Тоя мит за температурите го митбъстнах преди много време
        Мит е за Бургас, ама в София вече 3-ти ден имаме сняг.

Аз от вчера съм със зимните гуми и нещата са доста различни по на сняг.

Бях писал миналата година, така сложих зимните гуми на 1-ви Ноември и на следващия ден при едно перфектно време на Бояна щях да се пребия, защото зимните ми гуми спират доста по зле от летните на сухо та така първото тестване не беше добре.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Аз още се чудя ква марка да бъдат, че то много мнения и все различни.
          sigpic Alfa Romeo 156 1.9 JTD 110hp 2000г.

Comment

И аз още съм на дилемата barumm или pirelli ............
            sigpicAlfa Romeo
            145 2.0 16V T.SPARK(+.....)
            Не е важно как стоиш до колата си,важно е как я караш!!!

Comment

не съм слагал зимни гуми никога , и тая зима няма да е по-различно
              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Щастливо преобут! В гумаджийницата на Свети Наум. И тъй като дойдох с летните от Младост дотам, мога да твърдя със сигурност, че разликата в поведението на колата е удобна. Така че многознаещите дето карат на сняг с летните гуми да вземат да не се правят на интересни, а да се преобуят за сезона.
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Щастливо преобут! В гумаджийницата на Свети Наум. И тъй като дойдох с летните от Младост дотам, мога да твърдя със сигурност, че разликата в поведението на колата е удобна. Така че многознаещите дето карат на сняг с летните гуми да вземат да не се правят на интересни, а да се преобуят за сезона.
                  ако искаш може да направим тест за спиране или квото кажеш
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аре!
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• петък вечер
                      бояна
                      г-тех+гпс
                      ок?
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Правете квито щете тестове, на малко сняг обаче с летните не става, теглихме един такъв юнак напролет
                        А миналата зима баш пред НГ като заваля тия с летните ги гледах как слаломират от тротоар до тротоар... имах ебати късмета, че от 4 опитали ни един не успя да спре в мен.
                        А аз със зимните карах все едно под мен не е сняг а много мокро - така я чувствах колата.
                        Моите 50 цента...
                        На сухо разлика едва ли ще намерите особенна, на мокро с летни е по-добре, но що ще чините зимъска ако 2 сантима сняг избръска?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• вчера собственоръчно с брат ми врътнахме джантите, защото с 18-ките положението беше много драматично!
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Правете квито щете тестове, на малко сняг обаче с летните не става, теглихме един такъв юнак напролет
                            А миналата зима баш пред НГ като заваля тия с летните ги гледах как слаломират от тротоар до тротоар... имах ебати късмета, че от 4 опитали ни един не успя да спре в мен.
                            А аз със зимните карах все едно под мен не е сняг а много мокро - така я чувствах колата.
                            Моите 50 цента...
                            На сухо разлика едва ли ще намерите особенна, на мокро с летни е по-добре, но що ще чините зимъска ако 2 сантима сняг избръска?
                            Нали бакшишите и те са хора и те трябва да ядат
                            156 1.8 TS

Comment

• вече да!понеже несъм в българия се обадих и попитах сложили са и по високите търкала
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                петък вечер
                                бояна
                                г-тех+гпс
                                ок?
                                ОК, ма или неделя, или другата седмица.

Comment

Working...
                                X