Известие

Collapse
No announcement yet.

плазма или елсиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
    LCD това по темата

ако някой се чуди аз се спрях на тези

SONY 46W4500

Samsung 786
    Сега напиши и цените и ще си супер.
    Жокер........

SONY 46W4500 - 3700 лв.

Samsung 786 - 4000 лв. този е с ЛЕД и би трябвало да има голям ефект, но както написах, телевизор се гледа на живо.
    Last edited by georgyg; d.m.y г., 17:11. Основание: Самаунг
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Плазмата има огледален ефект от стъклото,заставаш срещу телевизора и се оглеждаш в него,при ЛСД-то огледалния ефект липсва.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщение
        Плазмата има огледален ефект от стъклото,заставаш срещу телевизора и се оглеждаш в него,при ЛСД-то огледалния ефект липсва.
        Това как го измисли?

Има и огледални ЛСД-та.
        А най-вече какъв е проблема?
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Добре де... колегата е решил тръба... защо спорите още
          Който, какъвто си е взел... него си хвали
          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
          sigpic
          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

В общи линии всичко е според парите. Половината простотии дето ги хвалят по тия телевизори са безмислени за момента, визирам Full HD, DVB тунерите. Струва ми се от значение е контраста и обработката на сигнала от Тв-то.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

значи да допълня нещо и аз.има телевизор(1 от многото в домът ми )panasonic X2 panablack tx-212t модел 98г,и да ви кажа че ако този тв го включат на 1 от сигналите с които работят в момента големите магазини за такава техника,честно няма да има разлика от тези нови,не доказани все още технологии.ако този телевизор е с по-голям екран и,скрит зад стена от гипскартон както се прави в момента с тънките телевизори,просто никой няма да разбере че е обикновен тв.имам 8тв с различна марка и големина но този е №1.

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                Сега напиши и цените и ще си супер.
                Жокер........

SONY 46W4500 - 3700 лв.

Samsung 786 - 4000 лв. този е с ЛЕД и би трябвало да има голям ефект, но както написах, телевизор се гледа на живо.
                Ами да това са им цените, моделите са нови, чакам да паднат цените още, просто не мога да дам 4000лв.

Иначе, ако не гледате Full HD 1920х1080, LCD не Ви трябва, аз ще го ползвам за филми от РС, ще сложиш една цифрова телевизия и така, просто сега съм с 32" кинескоп, да за обикновена кабелна телевизия няма алтернатива
                sigpic
                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                  Това как го измисли?

Има и огледални ЛСД-та.
                  А най-вече какъв е проблема?
                  Просто казвам за още една разлика,може и да е имало огледални ЛСД-та.
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

Да използвам темата
                    Какво ще ми кажате за този телевизор...Заслужава ли си да се купи?
                    На тема техника съм много инертна ,направо съм си зле,затова всяко мнение ще ми е от полза
                    SONY KDL-40V4000
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Мали голям спор , и едната и другата технология си имат предимства и недостатъци.
                      Ако говорим за мн скъп телевизор тогава е друга работа,вече има доста функции които допринасят за перфектна картина и в 2-те технологии.Друг е въпроса кой колко пари има на сърце за тв.Аз преди година и половина си взех плазмa LG42" -100Hz, но за 2000лв толкоз,неможе да е перфектен за малко пари.Ако имах още 2-3000лв щеше да е друга работа.В крайна сметка на кой каквото му хареса това да си купи.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

ами вики сякаш не е зле за тия пари,сложи го до някой плазма от тоя клас и гледай,квото ти хареса в крайна сметка.Ама в магазина им кажи да ги включат на кабеларката щото после ще се разочароваш доста.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                          ами вики сякаш не е зле за тия пари,сложи го до някой плазма от тоя клас и гледай,квото ти хареса в крайна сметка.Ама в магазина им кажи да ги включат на кабеларката щото после ще се разочароваш доста.
                          Взех като на ВИКИ СОНИто,ми то ужас дава бре,жената и детето си го гледат,аз си гледам ЦРТ-то,дава в пъти по добре,ебати и ЛСД-тата и плазмите.
                          TIPO 2.0 91g.
                          PUNTO 1.2 04 g.
                          156 1.8 TS 00g

Comment

Има само един телевизор подходящ за наще БГ кабеларки и той е Самсунг 6-та серия от 40-ка нагоре. Всичко останало маца, пикселизира и общо взето става само за гледане на филми от ПЦ. И да вметна на колегите дето им горели телевизорите по 350Вт. и нагоре - добре калиброван LCD телевизор гори не повече от 100Вт. (40''-46'').
                            Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                            Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

LCD e по добро, но ако има телевизия в този HDD или както се казва формат, иначе се обезмисля.Така, че плазмата е по добра за сегашните условия определено а е и по евтина.
                              Лично аз предпочитам от стандартните плоски ТВ, 100 херца, които са с идеално качество и картина
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                LCD e по добро, но ако има телевизия в този HDD или както се казва формат, иначе се обезмисля.Така, че плазмата е по добра за сегашните условия определено а е и по евтина.
                                Лично аз предпочитам от стандартните плоски ТВ, 100 херца, които са с идеално качество и картина
                                HD или High Definition oзначава по-висока разделителна способност на екрана.
                                HDD означава че телевизора има Хард Диск.
                                От пет години съм с CRT 32" 100 Hz и не смятам да го махам все още.
                                Като подобрят качеството на сигнала на родните ни телевизии, може би ще си заслужава, но сега- не.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X