Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за ПТП

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за ПТП

Значи накрадко днес един съсед ме удари, вратата е за боя, а на него само пластмасата на номера му се повреди, нищо му няма, и да не викаме КАТ, реши да ми даде пари утре сутринта, като минем през някой бояджия да пита колко взимат, но въпроса ми е, ако утре се направи на ударен или не си дига тел. какво мога да направя аз?
    Да го обява избягал от ПТП, има ли срок в който трябва да съобща за ПТП? Колата му е служебна.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

За това винаги КАТ
    Last edited by soldier; d.m.y г., 14:28.

Comment

Е щото е съсед и го съжалих, но сега аз дълбоко съжалявам, до сега се разпавяхме и чак ме заплашва, не иска да дава пари, да съм си ги взел от каското, утре ще се видим за последно сутринта да решим проблема, но аз вече ВИНАГИ ще викам КАТ, повече добрини стига от мен.
      Last edited by raiders; d.m.y г., 19:43.
      sigpic
      0889 636 093

Comment

По какъв начин ти е ударил колата?
        Докато е била паркирана ли?
        Защо направо не викнеш застрахователите да ти я опишат за щета на паркинг?
        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
        sigpic

Comment

Колега със какво те заплашва? Ако верно се направи на хитър и неще да дава пари казвай че е избягал от ПТП и да си носи последвтвията.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
            По какъв начин ти е ударил колата?
            Докато е била паркирана ли?
            Защо направо не викнеш застрахователите да ти я опишат за щета на паркинг?
            карам колата аз и той излиза от разширение на улицата да се включва и не погледна, че идвам, аз от каското няма да взема пари, той е виновен, и аз съм виновен, че не викнах КАТ, каза ще плати, вратата е за боя, но това струва 150лв., аз ли да ги дам

Първоначално публикувано от MaDHaCkEr Покажи съобщение
            Колега със какво те заплашва? Ако верно се направи на хитър и неще да дава пари казвай че е избягал от ПТП и да си носи последвтвията.
            ами имал познати в застрахователните компании (щял да ме оправи), щял да ми подслушва гсм, и му казах да не ми говори така, смещен е, и че не съм го чул, утре, ако не даде некви пари се обаждам на 166, само не знам като е станало в 13ч. вчера дали има давност ПТП???

Хора с това искам да покажа, само да си търсите правата, винаги и до дупка, не я пуснах темата за чешане на езиците, дано е полезна на някой и безаварийно на всички
            Last edited by raiders; d.m.y г., 20:33.
            sigpic
            0889 636 093

Comment

леле точно тебе ли ще те плаши този със застрахователи ,много е смешен тоя тип.Ти добро му правиш,а той излиза леке. защо не го посъветнаш някоя вечер.?
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

боя изгражда не разгражда
                Volvo S80 2.0 T5 180hp
                Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Влади ако много знае да говори и заплашва знаеш ми номера! Тоя човек май незнае че живее в Люлин......

155 2.5 V6
                  Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от lulin racing Покажи съобщение
                    Влади ако много знае да говори и заплашва знаеш ми номера! Тоя човек май незнае че живее в Люлин......
                    Ще направиме срещата пред апартамента му
                    0888515205

Comment

Аз не обичам насилиено, ако той ми посегне е ясно после какво ще се случи, ама все пак е над 40год., не му отива, иначе мен да ме заплашва със застрахователи, разменихме си визитките като белите хора, знае, че се занимавам със застраховане

Знам какво и как се прави, нали и това то обеснявам на клиентите си аз самия
                      sigpic
                      0889 636 093

Comment

Колега,по-добре не викай КАТ!
                        Защото тоя може да каже че е станало,примерно,вчера и ще останете и двамата без книжки за някакъв период. Това го тълкуват като бягство от местопроишествие и санкциите са големи!
                        По-добре виж ако можеш с добро да вземеш някой лев!
                        Преди един месец брат ми го удари един с отнета книжка и оня му казал че ще му плати ама ако може да не викат КАТ!
                        После бяха едни пазарлъци и едни цигански номера.....
                        нямам думи!
                        Затова ВИНАГИ ВИКАЙТЕ КАТ ИЛИ ДА ПЛАЩАТ ВЕДНАГА!!!
                        ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                        ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                        ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

сега ще ти кажа нещо , ако не даде здраве да е викаш кат и така , беше съседа , ама сега не иска да дава пари а на мене ми трябва протокола и взимаш си протокола и о.к. отиваш при застрахователите
                          и после взимаш един коларски пирон , и от тука на татука какво ще сътвориш на колата му си остава на твоето въображение , и така , нека той да се оправя със застрахователите

а ако ти казва нещо за парите че застрахователите щели да ти платят , кажи ДА , но това което ти ми дължиш е че ще съм без кола докато тя е в сервиза , ако ли НЕ даваш ми твоята кола докато моята е в сервиза , - и така на бояна с неговата )
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Като застраховател са ми ясни процедурите и нещата, но все си викам, едно добро дело защо да не направи човек, вчера ми отнесе огледалото един друг и пак не викахме кат, но си плати човека, но след днес повече никога, и аз и той да сме виновни, викни си КАТ

Аз си патя, пазете се и мислете повече
                            sigpic
                            0889 636 093

Comment

грешката е твоя
                              интересно ми е какво съветваш клиентите

принципно в този случай се обаждаш задължително в КАТ да съобщиш за произшествието и да вземеш входящ номер, след това вече имаш право да не отидеш в КАТ да си вземеш протокол
                              но си се подсигурил, че ако ти трябва ще го получиш

Comment

Working...
                              X