Звучиш отчаяно...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няма да си купувам зимни гуми-ами то няма зима
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениенавсякъде е така
опашки
ако бързаш го духаш
разговор пред мен:
искам да сменя гумите
даваме час за след два дена
бързам ще пътувам
200 лв
...
пълен ташакПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениетоя па, алоооо тука е Българистан , тук тарикатите имат само по един чифт гуми , много често различни отпред и отзад .
зимни изобщо не слагат зимата щото и с летните може , що да дават пари за зимни като може и без тях ,зимните гуми са за аматъорите , пързаляло се малко голяма работа , с добрите им шоферски умения всичко се компенсиралоThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПчела другият път като имаш проблеми за връткане на гуми се обади....пращам те при човеко няма и 20минути четирима ти хващат колата....до 16 цола за 32лв. и продължаваш да копкаш
като изтъркам тия ше свирна
бе то аз отидох на следващия и я оправиха колата веднагически
ся верно 20 кинта дадох за тежести ама това са подробности
но тоя кълвач ме хвърли в музиката с изцепката не мога да ти я местя
ебати колко сложно да премести патрула ...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениемерси бате
като изтъркам тия ше свирна
бе то аз отидох на следващия и я оправиха колата веднагически
ся верно 20 кинта дадох за тежести ама това са подробности
но тоя кълвач ме хвърли в музиката с изцепката не мога да ти я местя
ебати колко сложно да премести патрула ...
....то верно, че като дойде сезона за смяна на гуми е един малък ужас при гумаджиите...ама се намират и места, където отношението е по така..По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеГуби клиенти!...ко да го прайш като е будала
....то верно, че като дойде сезона за смяна на гуми е един малък ужас при гумаджиите...ама се намират и места, където отношението е по така..
нема да стъпя там повече
ебал съм го
мен ми беше ясно че няма да стане веднага щото сикчи сменят гуми
ама оставям колата и си я зимам вечерта
ся ебати толко ли е сложно да премести патрула??
да не говорим че баш при тоя олюгуфрен има места за паркиране бол ...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТо по същата логика той мое те пита, що не отиде преди една седмица, га немаше ни една кола
и не съм казал че имам нещо против да чакам
а като иска да ми земе 5 лв за местене на колата да го еба у кълчава нещастен
ама понеже маймуни да сменят гуми бол и му е се тая за един клиент повече или по-малко
та те така
мен за културата ми беше приказкатаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЕ още по-лошо за теб - хем не са ти зимни гумите, хем чакаш навалицата за зимни гуми
тотална ебняНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеи колко часа вися при гумаджията?
щото у наше село се виси 3 часаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment