Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Range Rover 2.5 DSE 96-00г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Видяло се е, че много ше се мъчиме с bouncer и gigi ако си вземем по едно мъкааааааа

Сутрин пътувам 4.5км.
    6 светофара.
    45+ минути.... вечер е още по-зле...резачката кабриолет ми върши страшна работа в тая ситуация....
    До пролетта ще е непроходима София тотално!!!
    Трябва ми или скутер.....става за кеф...ама като си по работа е несериозно просто...
    Другия вариянт е комфортна максимално кола да си прекарваш спокойно и комфортно времето в седенето по улиците.
    Скорости в София да вдигаш вече е невъзможно и глупаво по ред причини.

Няма кола, която да не иска потдръжка и да заробва пари...точно пък ние с Алфите си го знаем това, но това си е в реда на нещата...
    Караш...даваш..

За магистралите, за моренцето и летните нощи и кефа си имам кабриолет. Обожавам си го.

Повече пари не ми се дават и да ги имам, защото съм на години, в които предпочитам да ги влагам къде къде по разумно, а не в ламарини.

Така, че каквито и проблеми да има, ако ми дава радост и кеф...мен ме устройва.

П.С. Колко може да струва "въздушното" окачване....селеспиида по-малко ли е?

Ей такава ако си уредя мисля, че мъката ще е жестока.
    Няма ни загледат дет се казва

Сменен е само калника и боята
    Вътре е онова коженкото..мнооу гадно

Това пък е с конверсия на фаровете
    С кви очи ше се покаже някой с тва... незнам

Last edited by proper; d.m.y г., 02:26.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Aми всеки си го влече нещо!!!
      ...за мен руса за друг черна..така и с автомобилите!
      И да ти разправят колко се чупили или какви костенурки били...взимаш я като ти е на сърце....не е важно кога ше ти донесе вестника
      ...а състоянието на машината си зависи от самият собственик!!!
      Ако си батланин и верижна машина няма да ти устой!
      Незнам защо даваме акъл, кой как да си харчи парите?
      На мен специално ми харесва ей това "говедо"
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:42.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

искат ни "акъл" и за това даваме!
        п.с. кой каквото го влече това да си купува.кинтите са си негови
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
          искат ни "акъл" и за това даваме!
          п.с. кой каквото го влече това да си купува.кинтите са си негови
          Ей в това сме най добри....дай ни сиво вещество да присаждаме...едва ли на тия момчета им липсва!!!
          ...смятам, че само сондират мнения...нищо лошо!

Comment

Такааа. На въздушното окачване не му берете грижа 1500лв се сменя всичко въздушни възглавници датчици ниво и другите джаджи. Джипката е с доста добра проходимост на цели мостове е точно като истинските G-класи, патрули и тем подобни. Мотора не е никак лош и с един чип придвижва добре тоз куфар. Гледам тука давате по добре Патрул е да ама аз си имам един и да ви кажа същия кенеф е, патрулите мотори немат освен 4.2 бензина и дизела ама в БГ има 3 такива. На тойотите моторите са по добре ама и те са си клозет. До 98 патрулите и до около 2000 тойотите вътре са като москвича на дедо ми, е мерси. G-класата е класика ама не е ли с 400CDI или поне 300 бенз не мои да откине набират за по 18-22, иначе са наистина много здрави. Та след дългото ми проучване установих че що годе конфортен, доста проходим, не много бавен и все пак не акцизен джип по мойте критерии има точно два модела. Рейнджа и Патрул след 98г. е да ама Патрула е по бавен, харчи повече, и мотора е еднакво зле с ТДС-а и влиза над 2.5 демек и гражданската ще е по дебела. Е мааалко по проходим е и може би по здрав от към електроника. Да но и цените почват от 18 000лв за най скапания а за тия пари се взима перфектен рейндж.
            Тъй че нека верно се "мъчиме" особено пък зимата или през петрохан а може би с автомата в задръстванията пък може да мръднем и мааалко по байрите да се тормозим, а пък как ше опазиме картера...... ужаст станахме мъченици отивам пия едно малко че взе да ми прилошава.

Comment

хуу ама комфорт и цели мостове е несъвчестима работа нали се сещате

а гиги тва 4.2 дето те кефи, неясно що, така тежи, забива нос и ебава мамата на сичко

ма кото го кефи човек това кара
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

В тая категория не е ли и "гранда"?
                Нещо като това.
                Attached Files
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  В тая категория не е ли и "гранда"?
                  Нещо като това.
                  Там ще да е...според мен е малко по капризен тоя американец....имахме в бачкането един от по новите с мотор на алфа ромео...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Aми всеки си го влече нещо!!!
                    ...за мен руса за друг черна..така и с автомобилите!
                    И да ти разправят колко се чупили или какви костенурки били...взимаш я като ти е на сърце....
                    Незнам защо даваме акъл, кой как да си харчи парите?
                    Това си е самата истина. На мен ми разправяха какви ли не неща за италианските коли, ама аз си взех, и не съжалявам за нито един лев даден по нея
                    Момчета взимайте по един Range Rover, ама и да почерпите после
                    Gigi какво са 1500 лв за въздушни възглавници датчици ниво и другите джаджи, я си спомни колко струва окачването на Алфата ти!
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Чеките малко бе - вие го изкарахте, все едно ви обиждаме, че не сме на вашето мнение
                      Ми за мен няма една основателна причина за покупката на такъв джип, за градско - по-добре да нямам джип, отколкото да имам.... "компромис".... при това за градско
                      sigpic

Comment

Кики, аз лично разбирам мотивите ти и до някъде съм съгласен с тях. джипа трябва да е джип - мощен, високопроходим и здрав. този не е точно такъв - в смисъл това е паркетен джип и не става много много за офроуд пък и е слабичък...ама брат да ти кажа честно то и ГТВ-то не е най-практичната кола на света ама пък съм влюбен в нея

съдба...
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Знам! Аз напълно ви разбирам и вече казах, че щом сте решили няма да ви разубеждавам!
                          То и да искам - не мога....
                          Просто не се сърдете, че няколко човека имаме различно мнение от вашето
                          sigpic

Comment

няма сърдити, споко! ама да няма после "дай едно кръгче"...немааааааа
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Aбе гадни коли,ше видите като започнат дървоядите да ви дъвчат ламперията в таз яхта
                              1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                              2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                              1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                няма сърдити, споко! ама да няма после "дай едно кръгче"...немааааааа
                                Аз с Влади съм се разбрала за ремаркето
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X