Видяло се е, че много ше се мъчиме с bouncer и gigi ако си вземем по едно 

мъкааааааа
Сутрин пътувам 4.5км.
6 светофара.
45+ минути.... вечер е още по-зле...резачката кабриолет ми върши страшна работа в тая ситуация....
До пролетта ще е непроходима София тотално!!!
Трябва ми или скутер.....става за кеф...ама като си по работа е несериозно просто...
Другия вариянт е комфортна максимално кола да си прекарваш спокойно и комфортно времето в седенето по улиците.
Скорости в София да вдигаш вече е невъзможно и глупаво по ред причини.
Няма кола, която да не иска потдръжка и да заробва пари...точно пък ние с Алфите си го знаем това, но това си е в реда на нещата...
Караш...даваш..
За магистралите, за моренцето и летните нощи и кефа си имам кабриолет. Обожавам си го.
Повече пари не ми се дават и да ги имам, защото съм на години, в които предпочитам да ги влагам къде къде по разумно, а не в ламарини.
Така, че каквито и проблеми да има, ако ми дава радост и кеф...мен ме устройва.
П.С. Колко може да струва "въздушното" окачване....селеспиида по-малко ли е?
Ей такава ако си уредя мисля, че мъката ще е жестока.
Няма ни загледат дет се казва
Сменен е само калника и боята
Вътре е онова коженкото..мнооу гадно

Това пък е с конверсия на фаровете
С кви очи ше се покаже някой с тва... незнам

Сутрин пътувам 4.5км.
6 светофара.
45+ минути.... вечер е още по-зле...резачката кабриолет ми върши страшна работа в тая ситуация....
До пролетта ще е непроходима София тотално!!!
Трябва ми или скутер.....става за кеф...ама като си по работа е несериозно просто...
Другия вариянт е комфортна максимално кола да си прекарваш спокойно и комфортно времето в седенето по улиците.
Скорости в София да вдигаш вече е невъзможно и глупаво по ред причини.
Няма кола, която да не иска потдръжка и да заробва пари...точно пък ние с Алфите си го знаем това, но това си е в реда на нещата...
Караш...даваш..
За магистралите, за моренцето и летните нощи и кефа си имам кабриолет. Обожавам си го.
Повече пари не ми се дават и да ги имам, защото съм на години, в които предпочитам да ги влагам къде къде по разумно, а не в ламарини.
Така, че каквито и проблеми да има, ако ми дава радост и кеф...мен ме устройва.
П.С. Колко може да струва "въздушното" окачване....селеспиида по-малко ли е?
Ей такава ако си уредя мисля, че мъката ще е жестока.
Няма ни загледат дет се казва

Сменен е само калника и боята

Вътре е онова коженкото..мнооу гадно

Това пък е с конверсия на фаровете

С кви очи ше се покаже някой с тва... незнам

Comment