If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
съгласен съм защото сега в момента строителните магнати(поне повечето) гледат как да обявят фирмите си в несъстоятелност да обявят фалит за да не изплатят всичките си кредити към банките с извинението че просто са фалирали и хоп напролет се появява същата фирма само че с друго
съгласен съм защото сега в момента строителните магнати(поне повечето) гледат как да обявят фирмите си в несъстоятелност да обявят фалит за да не изплатят всичките си кредити към банките с извинението че просто са фалирали и хоп напролет се появява същата фирма само че с друго име и без задължения към банки само че работниците на фирмата са изгонени и започва набиране на нова работна ръка само че по ниско платена
това също си е лично мое мнение и дано не обидя някой
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
що да е несериозно, много си сериозно даже
защо сподет теб големи фирми вече не си търсят фактурите,а отговори ми
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
в едно съм се убедил, хората с много пари спирачки нямат
какте те си казват "НЕ МОЕ ДА НЕ СТАНЕ"
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
дадох това образно казано, обаче незнам дали следите но богаташите точат милиони от ДДС та ако си мислите че не могат да докарат фирмата си до фалит за няколко месеца много се лъжете.Живота в нашата страна в момента е такъв че този който има пари диктува правилата, и наистина не е толкова лесно колкото го описах но не можете да си представите какви направо страшни неща съм виждал и за какви абсурди става на въпрос в нашата китна държавица!!! Но не ми е работа да обяснявам - някои хора си мислят че всичко което хвърчи се яде, но реално ако се замислят ще схванат че това което пиша не е глупаво, а даже много на място.
Несериозно е най-малкото, защото няма по-нормално нещо, от това да гледаш да имаш минимални разходи, включително и за заплати, ако това не ти влошава качеството.
Та - заплати наполовина - защо не?
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Колега моля Ви да не говорите за богаташи, далавери, ДДС и т.н......това го прави всеки редови българин...Или кажете нещо конкретно с факти и доказателства или не словоблудствайте с клавиатурата!
Аз знам за едит такъв сторителен предприемач който отдавна обяви фалит поради различни причини, но сега си е направил други фирми и му дреме на ..............
А, че криза си има е вярно, и който не го усеща има прекалено ограничен кръг от контакти.
То тая криза започна преди една година.Още от тогава имаше разминаване , между себестойността и крайната цена на много изделия.Сега куцо,кьораво и сакато се оправдава с нея.Истината е,че ниските заплати у нас ни карат да оскотееме.Най качественото от специалистите ни отдавна е зад граница и за тях криза няма.Там знаят как да си пазят работниците.Тука най-лошото е,че се загуби приемствеността.Такива техници,като мене имаше поне 30-40 човека,а сега няма никой.Няма и кой да обучава младите.Как да ни вървят нещата,като и инженерите ни са пълна трагедия.Всичко кадърно бяга.Там ни е най-голямата криза.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Дааа, и аз станах жертва на съкращения преди 3 месеца, но не съжалявам щото и без това не плащаха добре и работех там(Арамекс) само за CV. В общи линии ме изпревариха, тъй като съм в период на реализация на една отдавнашна бизнес идея, и така или иначе сам щях да напусна, но е факт че само в софийския офис съкратиха 10 души. За предишните ми работодатели от DHL да не говорим, там чистката след нова година се очаква да е към 40% от персонала, защото кризата удари жестоко Дойче пост, която работеше основно с американски банки... С две думи, чуждите компании го закършиха, лошото е че с тях и много обикновени хора.
Comment