If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки си взима поука докато стои зад монитора,седнем ли зад волана май всичко забравяме и от нас по-добри и по-сигурни шофьори няма,ама май са доста малки още наказанията и глобите
Всеки си взима поука докато стои зад монитора,седнем ли зад волана май всичко забравяме и от нас по-добри и по-сигурни шофьори няма,ама май са доста малки още наказанията и глобите
Това което каза е най-умната мисъл досега в тая тема, така че и тези които критикуват могат да се замислят дали са и те толкова безопасни шофьори за колкото се представят и чак плюят до безобразие по нас, а после като се качат не се знае колко "внимателно" и "безопасно" карат!!!
Тука съм малко съгласен с колегата,не е правилно да не спираш на стоп палка,това вече си е сериозно престъпление,а иначе карането с 200 и отгоре си е до възрастта ни колега(келешлък),сега сме на по 20-22 и кръвта ни още кипи и искаме тръпка,и това ще отмине,а ако човек няма акъл и не го прави това с едно наум тогава вече става убиец - а аз не мисля че някой от нас е такъв,нито аз нито Иво нито пък някой от другите!!! Така, че колега недей така да ни кълнеш защото както са казали хората всичко се връща!!!
да бе отминава с възрастта, ела да видиш бащата като го захапят щъркелите!
Comment