Известие

Collapse
No announcement yet.

Ударих си красавицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от wasp Покажи съобщение
    Ти луд ли си или да ... над 200км/ч доста често караш? Кажи къде, да ти пратя малко куки ... аман от глупави хора, честно ...
    Като умрат и чак след това си вземат поука
    Хе хе... как те пързулна
    Много си доверчив бе колега... момчето има-няма 22 год.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Влади, смени ли си задната гума, последния път като те видях имаше балон колкото главата ми.
      sigpic
      Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
      BMW E30
      BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Имам проблем, преди няколко дни дръпнах ръчната на един завой на който съм дърпал хиляди пъти,обаче този път беше злополучно и задна лява гума сега стои на една страна Прегледах всичко обаче не открих нищо което да е криво или счупено(всичко си изглежда както трябва) - обаче колелото е на една страна , този следобед ще я карам на сервиз и дано не е нещо много, щото ще ми отиде празнуването на новата година,а най-интересното е, че по джантата и гумата няма и драскотина а бордюра си беше висок и ударих с не повече от 10км/ч . Ако някой има представа какво горе долу може да е ще съм благодарен ако ми каже, защото като знам тия сервизи сигурно ще ми обяснят че трябва да сменя абсолютно всичко, а не ми се вярва да съм поломил цялото окачване!
        Хахаха колко познато ))) Ми при мене беше крива доста джантата и до-счупен лагер на задното колело (той и без тва си беше за смяна), да не объркаш с лагер главината, тоя не го знам как се нарича.
        Виж Алфата ...

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
          Влади, смени ли си задната гума, последния път като те видях имаше балон колкото главата ми.

Намерил съм си две и тия дни ще ги сменя задните, обаче сега имам по голям проблем - трябва да я продам защото си намерих същата със зендер пакета само че с голямото крило и е 2.5 V6 24V чипосана и е към 217 коня, също така е със черната кожа МОМО, но ако оня я продаде преди мен мойта после няма да си я дам за нищо на света

Comment

Първоначално публикувано от wasp Покажи съобщение
            Ти луд ли си или да ... над 200км/ч доста често караш? Кажи къде, да ти пратя малко куки ... аман от глупави хора, честно ...
            Като умрат и чак след това си вземат поука
            А относно въпроса къде -(автомагистрала Тракия)от 4км на посока София до караулката на Църна маца на входа на София - 4 или 5 километра абсолютно права отсечка с 4 ленти(включително аварийната) и с перфектен асвалт Спокойно колега не съм някакъв камикадзе - и на мен ми е мил живота!!!

Comment

А относно въпроса къде -(автомагистрала Тракия)от 4км на посока София до караулката на Църна маца на входа на София - 4 или 5 километра абсолютно права отсечка с 4 ленти(включително аварийната) и с перфектен асвалт Спокойно колега не съм някакъв камикадзе - и на мен ми е мил живота!!!
              дабеее нете знам аз тебе ейййй калпазанин.ще кажа на женати те бие бе
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Пази боже от рацерите дето гледат лигави филмчета и после избиват комплекси
                Жалко, че ремонтът ти е излязъл 50лв., така няма да усетиш материалните негативи от една подобна ситуация. Трябваше да ти съдерат кожата препразнично, за да се научиш, че ръчна и т.н. се дърпа на писта
                Преди 2-3 дни научих, че човек, който познавах са го убили на един тротоар с някаква С3, докато е чакал светофара. Случката е станала в Младост. Какво щеше да стане ако някой се движеше по тротоара и ти го беше размазал?
                Ебати тъпата тема, дори има хора, които се кефят на това и пишат с удоволствие
                Този форум, особено в някои части, е заприличал на нищо Преди няколко години, когато се създаваше сайта и клуба, нямаше толкова безотговорни хора, въпреки че на много от тях бензина е яко в кръвта Неслучайно са спрели да пишат или влизат само на някои места, както аз например.
                Останете си със здраве и умната, че да не почерните вас или някой друг по празниците
                sigpic

Comment

Какво ви става? Всеки е настоен негативно.
                  Всеки е дърпал ръчни, други слагат чипове...... Всеки прави неща, които го кефат, защото ако сега не ги направи кога? Животът е кратък
                  ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

стига си ни пързалял ти 200 ако вдигнеш с твин спарка тряя хойм в родилното (от собствен опит)
                    landikar
                    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

eeee една ръчна и изядохте момчето!Аз мойта си я дърпам редовно ама внимавам естествено къде го правя. Ръчни само на пистата!!!! айде моля ви са! се едно баба ми пише тука!
                      145, 1.6 I.E. Boxer
                      Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                      Subaru Legacy 2.5

Comment

Първоначално публикувано от TaNo Покажи съобщение
                        стига си ни пързалял ти 200 ако вдигнеш с твин спарка тряя хойм в родилното (от собствен опит)

Колега, хайде като идваш по София(щото гледам, че си от Пловдив) звънни едно телефонче 0882 415 661(Влади се казвам) да ти покажа колко 200 ++ км/ч. вдига Алфичката ми . И без лоши чувства!

Весели празници на всички!!!

Comment

ЧЕ що да неможе да вдигне 200 ТС-са , туи че някои морги са родили при тази скорост неозначава че двигателя е калпав. Може би при АР166 е по-късичка скоросната кутия...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

като неискате да дърпате ръчни и да карате бързо си земете полски фиат,защо си купувате алфи а,та изядохте колега заеби
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                              ЧЕ що да неможе да вдигне 200 ТС-са , туи че някои морги са родили при тази скорост неозначава че двигателя е калпав. Може би при АР166 е по-късичка скоросната кутия...
                              Не могат да вдигнат или пък раждат, защото както писахме в една друга тема - не може да търсиш Алфа 156 2.0 до 5000лв.(така се казваше темата) и да очакваш да е идеална!!! Виж до какво се стига като търсиш евтино(обикновено излиза скъпо), но всеки си знае за себе си, аз примерно инвестирах в колата си въпреки че я взех за доста повече от 5000лв. и определено НЯМАМ АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ с това да вдигна 200 и отгоре и двигателя си е перфектен и няма и намерение да ражда

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                                като неискате да дърпате ръчни и да карате бързо си земете полски фиат,защо си купувате алфи а,та изядохте колега заеби
                                Колега, май не си ме разбрал правилно!
                                И аз дърпам ръчни, но не сред хората и колите, а на предназначени за това места!
                                Комплекси имам, но не ги избивам зад волана!
                                Карам бързо, когато съм сам и не рискувам НИКОГА!!!
                                В бъдеще, ще си взема Лексус или Инфинити, кола с поне 350 к.с., защото обичам да усещам силата. А това как ще я карам, си е мой избор
                                Навсякъде по света се карат много мощни коли, но никой не кара с 200-250 км/ч, защото глобите са зловещи.
                                Когато и при нас стане така, да те глобят 1000 лв. за превишена скорост, ще се замислиш дали да вдигнеш и 135 км/ч

Умната и русата, нали така се казваше
                                sigpic

Comment

Working...
                                X