Известие

Collapse
No announcement yet.

Ударих си красавицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
    Колега, май не си ме разбрал правилно!
    И аз дърпам ръчни, но не сред хората и колите, а на предназначени за това места!
    Комплекси имам, но не ги избивам зад волана!
    Карам бързо, когато съм сам и не рискувам НИКОГА!!!
    В бъдеще, ще си взема Лексус или Инфинити, кола с поне 350 к.с., защото обичам да усещам силата. А това как ще я карам, си е мой избор
    Навсякъде по света се карат много мощни коли, но никой не кара с 200-250 км/ч, защото глобите са зловещи.
    Когато и при нас стане така, да те глобят 1000 лв. за превишена скорост, ще се замислиш дали да вдигнеш и 135 км/ч

Умната и русата, нали така се казваше
    то е така колега,но ти данеби да си смислиш че и аз не дърпам ручна-дурпам и то дърпам мн чест и винаги гледам да няма хора на около макар да съм сиг какво ще стане.невярвам и владо дае исперкал да дърпа из народа.а тва колко често карам с 200 и дали щеме глобят или не мисля че е мой проблем.и няма да ме глобят щот над 130-140 неспирам няма смисъл подобре на гаста и тва е.без лоши чувства
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      то е така колега,но ти данеби да си смислиш че и аз не дърпам ручна-дурпам и то дърпам мн чест и винаги гледам да няма хора на около макар да съм сиг какво ще стане.невярвам и владо дае исперкал да дърпа из народа.а тва колко често карам с 200 и дали щеме глобят или не мисля че е мой проблем.и няма да ме глобят щот над 130-140 неспирам няма смисъл подобре на гаста и тва е.без лоши чувства
      колега доста си прав ,няма смисъл да спираш при махната палка на 200 и нагоре,то номера не се вижда пък и аварии стават при това рязко спиране.и никои няма да се хване да те гони да ви кажа под секрет.кои ще е този луд полицаи които тепърва ще пребира радара и ще пали ако запали и ще те настигне да те спре.
      Alfa Romeo 1.8 16v Twin Spark+

Comment

Никой няма да те гони...Достатъчно е да се обадят на следващия патрул...После да ви пуснат за издирване...

И искрено ви го пожелавам! Убийци! ...келеши...
        Last edited by VFTI; d.m.y г., 11:14.
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
          Никой няма да те гони...Достатъчно е да се обадят на следващия патрул...После да ви пуснат за издирване...

Тука съм малко съгласен с колегата,не е правилно да не спираш на стоп палка,това вече си е сериозно престъпление,а иначе карането с 200 и отгоре си е до възрастта ни колега(келешлък),сега сме на по 20-22 и кръвта ни още кипи и искаме тръпка,и това ще отмине,а ако човек няма акъл и не го прави това с едно наум тогава вече става убиец - а аз не мисля че някой от нас е такъв,нито аз нито Иво нито пък някой от другите!!! Така, че колега недей така да ни кълнеш защото както са казали хората всичко се връща!!!

Comment

Това ви е най-голямата грешка мислите си че всичкое е преценено и се оправдавте с възрастта. При 200км/ч ако спукаш гума ще трябва да викат националния отбор по пъзел да те сглобява. А това че ще мине с възрастта не е така. Ще ти мине веднага щом разплетеш колата някъде. Искренно ти пожелавам да ви дойде акъла преди преди да са станали бели. Но си помислете добре и помнете че при този стил на каране ръчни, 200++ не е въпроса дали, а кога!
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD
            Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

колеги вси4ко което казвате е така но има моменти в които секи се е озовавал дори и вие самите дето ни говорите сега.така че нисхто лошо нямам кам вас но нали всеки минава и по лошия път.ас точно 10 пати сам карал със такава скорост и един пат ми се случи да не мога да спра понеже изпреварвах една 7 серия и видях полицая в последния момент как махна.а това става на магистралата за бургас.и как по точно ще се обади като не знае какъв номер да каже и кои знае каде отивам.

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                колеги вси4ко което казвате е така но има моменти в които секи се е озовавал дори и вие самите дето ни говорите сега.така че нисхто лошо нямам кам вас но нали всеки минава и по лошия път.ас точно 10 пати сам карал със такава скорост и един пат ми се случи да не мога да спра понеже изпреварвах една 7 серия и видях полицая в последния момент как махна.а това става на магистралата за бургас.и как по точно ще се обади като не знае какъв номер да каже и кои знае каде отивам.
                Не бе колега, аз съм за мощните коли и високите скорости, само за полицаите съм против защото след като съм нарушил закона съм готов да понеса последствията, а колкото до колегата няма нужда да ми казва за катастрофите и какво може да стане, обръщал съм се по таван с S-класа със 140км/ч. и много добре знам какво е и какви рискове крие, и определено нямам намерение да си повтарям грешката!!! Имам се за достатъчно добър шофьор който може да прецени кога може да направи нещо и кога не!!!

Comment

абе то не е много така за шофиора ама както и да е то си е машина.нали се сешташ а и ас си нося последствията но просто тогава реших да не рискувам да спирам ряско и да стане по голяма бела и за това реших да спра по нататак ако ми махнат пак.но уви никои и никаде не ме е търсил.и реших че наистина не са видели номеа може би.а за тожа и ас се съобразявам каде и с колко да карам и на мен ми се живее.а и маи не сме ние опасните део караме бързо а тези които карат пили,ненаспани,и т.н.дори като карам мисля с много ситуации напред какво,кога и как може да стане и да се избегне!

Comment

Първоначално публикувано от aleksander nikolaev Покажи съобщение
                    абе то не е много така за шофиора ама както и да е то си е машина.нали се сешташ а и ас си нося последствията но просто тогава реших да не рискувам да спирам ряско и да стане по голяма бела и за това реших да спра по нататак ако ми махнат пак.но уви никои и никаде не ме е търсил.и реших че наистина не са видели номеа може би.а за тожа и ас се съобразявам каде и с колко да карам и на мен ми се живее.а и маи не сме ние опасните део караме бързо а тези които карат пили,ненаспани,и т.н.дори като карам мисля с много ситуации напред какво,кога и как може да стане и да се избегне!
                    За това говорех,не ние а тези които не мислят, а се напиват и се качва с мисълта че е безсмъртен, или като моя случай- бях уморен,а трябваше да се прибера от Пловдив и не помислих като нормален човек и направих белята, и от тази простотия насам имам такава обица на ухото че много внимавам къде-как-защо и заслужава ли си риска!!!

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение

малелееиий ше ме пуснат за издирване колега незнав в къв свят живееш.че щесе обадят на др патрул щесе обадят,ама чак за издирванееее.с мой приятел несме им спирали с неговата кола бяхме и нищо.има друго нещо че неим се занимава а иначе могат да направят 300 чудеса.и винаги можеш да се оправдаеш

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                        Не бе колега, аз съм за мощните коли и високите скорости, само за полицаите съм против защото след като съм нарушил закона съм готов да понеса последствията, а колкото до колегата няма нужда да ми казва за катастрофите и какво може да стане, обръщал съм се по таван с S-класа със 140км/ч. и много добре знам какво е и какви рискове крие, и определено нямам намерение да си повтарям грешката!!! Имам се за достатъчно добър шофьор който може да прецени кога може да направи нещо и кога не!!!
                        я па ти се стегни бе,неми казвай че неискаш да се измъкнеш без наказания айде пък сега

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                          я па ти се стегни бе,неми казвай че неискаш да се измъкнеш без наказания айде пък сега
                          Прав си, искам да се измъкна без наказание Ивчо мойто дете , обаче съм готов и да си понеса последствията ако ме хванат!!! А и съм ти сърдит,специално да ти дойда на гости, и знаеше и пак ме от... и си хвана нанекъде, а аз обикалям Перник като щур, ама па видех една 156а с големото крило сребърен металик срещу хотел Струма беше спряла, много ми хвана окото,знаеш ли на кой е???

Comment

ае несе сърди па тибе ходих за плазма да си купя,ще ти доидем на 1-ви да те сурувакам а тая нз на кой е но може да разбереме.а за актовете и аз си поансям последствията щот аз нарушавам,ама ако е неволно оспорвам до дупка що ми писаха за изгоряла крушка 50лв и 5 точки е несали педераси а,как да им спреш,или за обратен на забранено е 20лв ама тъпия полицай предпочете да неса за него тия 20лв,ама все тая данети дреме

Comment

Стга викали по човека!Ще си вземе поука.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                                Стга викали по човека!Ще си вземе поука.

Абе поука всеки си взима, ама не е хубаво да те тормозят хора които правят същите неща и Иво(ludkanar) дай да го намерим оня пич със сивата 156ца и ше дойда до Перник да си спретнем една форумна срещичка

Comment

Working...
                                X