Известие

Collapse
No announcement yet.

За голямото пушене на "Милиционерите"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моето мнение по въпроса е че да им направат заплати от порядака 1000-3000лв и да имат повече правомошия и тогава нема да те спре и да му кажеш на ти 20лв и ме пусни а направо ще ти напише другите пак които не са кат (примерно) ще имат стимол да те защитават ане сега за 400лв да робува като идиот
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

Според мен, ако имаме малко пари за харчене сега, по-правилно е най-напред да се инвестира в посока намаляване на сивата икономика, както често бива наричана. Ако по-голям процент плащат данъци върху реални приходи, още след няколко месеца безболезнено може да започне отстраняването на проблеми в бюджетните организации.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Що да не би в момента да няма свободни бюджетни средства?
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Няма да крия, че съм полицай само, че не съм катаджия, а съм ОР. Българското общество от години е все по-зле пазено, всички проблеми за които сте чували са десетократно по-големи и постоянно се трупат. Това според мен се прави нарочно защото държава без образование, без здравеопазване и без сигурност се ограбва по-лесно. Само за информация ще добавя, че имам 12 години стаж и заплатата ми с всички "екстри" и "добавки" не надхвърля 800 лева и от тук започвам да вадя- сметката за лични я ми телефон ползван основно за служебни цели, горивото и подръжката на личният ми автомобил всекидневно използван за службата, компютър, принтер и консумативи закупени лично от мен и т.н. и т.н..
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Вярно е и това, че на крадливо правителство не му трябват силни и независими орагни, като полиция, съдебса система, следствие, прокуратура и др.Ми в крайна сметка си зависи от нас, като общество,това е
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

И с 800 лева караш 156-ца? Айде бе!
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                И с 800 лева караш 156-ца? Айде бе!
                Има хора които са много пестеливи особено и ако са ергени
                .Възможно е,но и с 15-сетина хиляди в заем както повечето хора в момента.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Само това остава - да налеят излишъка и да ни таковат, таковата тотално....

П.П.
                  Xtrime, Z1000 ли имаш?
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

П.П.
                    Xtrime, Z1000 ли имаш?
                    По-дърто, ГПЗ-1000:razz;

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

П.П.
                      Xtrime, Z1000 ли имаш?
                      Днес се возих и на второто Мазерати в нашия град което е на един и същт човек 400кс,и смея да твърдя че с моята баба(пистарката)ще го духна.ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,супрер кола е бре,направо нямам думи.
                      КУКИ;извини ме за разтягането,ама не се стърпявам от кеф

Comment

та, ще пушат ли заедно трева куките или пак ще си пушат поотделно. що не разровят малко от доказателственя материал да погледаме сеир в късни новини
                        по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

,
                          Last edited by alex1; d.m.y г., 06:59.
                          ----------
                          145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
                          156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Xtrime, убаф матор, баце - много и все безаварийни километри да навъртиш
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Няма да крия, че съм полицай само, че не съм катаджия, а съм ОР. Българското общество от години е все по-зле пазено, всички проблеми за които сте чували са десетократно по-големи и постоянно се трупат. Това според мен се прави нарочно защото държава без образование, без здравеопазване и без сигурност се ограбва по-лесно. Само за информация ще добавя, че имам 12 години стаж и заплатата ми с всички "екстри" и "добавки" не надхвърля 800 лева и от тук започвам да вадя- сметката за лични я ми телефон ползван основно за служебни цели, горивото и подръжката на личният ми автомобил всекидневно използван за службата, компютър, принтер и консумативи закупени лично от мен и т.н. и т.н..
                              След това мнение се радвам, че пуснах тази тема независимо, че едва ли някой ще усети цялата сериозност на този проблем. Някои умници дори решиха да задават и смешни въпроси "с тази заплата караш 156 ца айде бе?" А други решиха да се пофалят, че някой местен ПИЧ ги е повозил на мазераТИТО. Човек е толкова голям колкото са мечтите му, а моите определено не са да се повозя на мазераТИТО. Но явно толкоз сме узрели да живеем в една по уредена и силна държава. Благодаря за вниманието.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                След това мнение се радвам, че пуснах тази тема независимо, че едва ли някой ще усети цялата сериозност на този проблем. Някои умници дори решиха да задават и смешни въпроси "с тази заплата караш 156 ца айде бе?" А други решиха да се пофалят, че някой местен ПИЧ ги е повозил на мазераТИТО. Човек е толкова голям колкото са мечтите му, а моите определено не са да се повозя на мазераТИТО. Но явно толкоз сме узрели да живеем в една по уредена и силна държава. Благодаря за вниманието.
                                Стига подскача.
                                Не е нужно да приемаш всичко лично - едва ли някой е целял да те обиди или да омаловажи темата ти.
                                С чесане на пръстите по форумите нищо няма да стане.
                                Работа трябва.
                                И инициатива.
                                И желание за промяна.
                                И търпение (не го бъркай с примирение, както имаш навик да тълкуваш като дявола евангелието )
                                Да палиш от четвърт не върши работа.
                                Инак, колкото и да си говорим, все тая.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X