моето мнение по въпроса е че да им направат заплати от порядака 1000-3000лв и да имат повече правомошия и тогава нема да те спре и да му кажеш на ти 20лв и ме пусни а направо ще ти напише другите пак които не са кат (примерно) ще имат стимол да те защитават ане сега за 400лв да робува като идиот
Известие
Collapse
No announcement yet.
За голямото пушене на "Милиционерите"
Collapse
X
-
Според мен, ако имаме малко пари за харчене сега, по-правилно е най-напред да се инвестира в посока намаляване на сивата икономика, както често бива наричана. Ако по-голям процент плащат данъци върху реални приходи, още след няколко месеца безболезнено може да започне отстраняването на проблеми в бюджетните организации.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Няма да крия, че съм полицай само, че не съм катаджия, а съм ОР. Българското общество от години е все по-зле пазено, всички проблеми за които сте чували са десетократно по-големи и постоянно се трупат. Това според мен се прави нарочно защото държава без образование, без здравеопазване и без сигурност се ограбва по-лесно. Само за информация ще добавя, че имам 12 години стаж и заплатата ми с всички "екстри" и "добавки" не надхвърля 800 лева и от тук започвам да вадя- сметката за лични я ми телефон ползван основно за служебни цели, горивото и подръжката на личният ми автомобил всекидневно използван за службата, компютър, принтер и консумативи закупени лично от мен и т.н. и т.н..SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Вярно е и това, че на крадливо правителство не му трябват силни и независими орагни, като полиция, съдебса система, следствие, прокуратура и др.Ми в крайна сметка си зависи от нас, като общество,това еAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
И с 800 лева караш 156-ца? Айде бе!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИ с 800 лева караш 156-ца? Айде бе!
.Възможно е,но и с 15-сетина хиляди в заем както повечето хора в момента.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСамо това остава - да налеят излишъка и да ни таковат, таковата тотално....
П.П.
Xtrime, Z1000 ли имаш?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСамо това остава - да налеят излишъка и да ни таковат, таковата тотално....
П.П.
Xtrime, Z1000 ли имаш?
КУКИ;извини ме за разтягането,ама не се стърпявам от кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеНяма да крия, че съм полицай само, че не съм катаджия, а съм ОР. Българското общество от години е все по-зле пазено, всички проблеми за които сте чували са десетократно по-големи и постоянно се трупат. Това според мен се прави нарочно защото държава без образование, без здравеопазване и без сигурност се ограбва по-лесно. Само за информация ще добавя, че имам 12 години стаж и заплатата ми с всички "екстри" и "добавки" не надхвърля 800 лева и от тук започвам да вадя- сметката за лични я ми телефон ползван основно за служебни цели, горивото и подръжката на личният ми автомобил всекидневно използван за службата, компютър, принтер и консумативи закупени лично от мен и т.н. и т.н.."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеСлед това мнение се радвам, че пуснах тази тема независимо, че едва ли някой ще усети цялата сериозност на този проблем. Някои умници дори решиха да задават и смешни въпроси "с тази заплата караш 156 ца айде бе?" А други решиха да се пофалят, че някой местен ПИЧ ги е повозил на мазераТИТО. Човек е толкова голям колкото са мечтите му, а моите определено не са да се повозя на мазераТИТО. Но явно толкоз сме узрели да живеем в една по уредена и силна държава. Благодаря за вниманието.
Не е нужно да приемаш всичко лично - едва ли някой е целял да те обиди или да омаловажи темата ти.
С чесане на пръстите по форумите нищо няма да стане.
Работа трябва.
И инициатива.
И желание за промяна.
И търпение (не го бъркай с примирение, както имаш навик да тълкуваш като дявола евангелието)
Да палиш от четвърт не върши работа.
Инак, колкото и да си говорим, все тая.
Comment
Comment