Като почнат да глобяват всички мутри и бен газари със скъпи коли, тогава ще ги уважавам. А не мен да ме снима и ми пише акт и в същото време един със една спортна кола спира на 30 метра зад мен пак на забраненото и полицаят си чеше мъдете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За голямото пушене на "Милиционерите"
Collapse
X
-
Аз съм си понесъл наказанието, 1 акт за 5 години. Но май пред закона не всички сме равни и те като пазители на законе не си вършат работата, а избират кой да санкционират, аз не мога да ги уважавам. И когато преди 4-5 години ми откраднаха колата, и си я върнах по един или друг начин като този написа писмени самопризнания как я е отнел и го потвърди след това пред дознателите. След половин година прекратиха делото поради липса на доказателства и аз ако съм имал възражения да съв обжалвал във двуседмичен срок.
ПС кой е виновен, че не го санкционира ПАПата ли?156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеViolator защо си мислиш, че имаш правото да назидаваш , като самият ти не спазваш правилата. А за това, че на "мутрите и бен гъзарите" им се разминава не е виновен обикновеният полицай.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеВиновем е!!!Три пъти е виновен!Първо,че не си гледа работата,за която му плащат,второ,защото е полагал клетва да служи на обществото и за благото на народа-до последен дъх и трето,защото да служи или не е негов личен избор.Казах!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеи най-вече, защото е адски удобно да прехвърлим всички вини, включително собствената си (колкото и да е тя), извън себе си.
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
цитат от "Борба" Христо Ботев
както го е описал поета, преди толкова години -сега е същото... само календарът се е превъртял!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Violator примера ти отново е неподходящ. Не полицията съди в България, а съда. Крадеца на твоя автомобил не полицията го е пуснала. Писмените самопризнания нямат никаква правна стойност ако не са направени по реда на НПК. Освен това в България ако единственото доказателство за вината е самопризнание и нищо друго не можеш да бъдеш осъден.
mordohy сигурен съм, че ти не знаеш какво се вменява в работата на полицайте, които между другото не са само катаджии. А това за клетвата си го гледал в някой филм. Не случайно на българският полицай със закон му е забранено да дава даже и социални изявления в медиите. Част от обществото даже и не желае да научи за истинските проблеми в МВР.
Извода какъв е: Не се ли промени системата на МВР кардинално, статуквото остава същото и нещата продължават по-стария начин. А той очевидно и на вас не харесва. Тук някой може да каже ами нека първо си подобрят работата пък после. Няма да стане защото принципа на работа е единоначалие, а в МВР и най-простия конкурс е опорочен. А ако тръгнеш да се бориш с тези несправедливости, има една камара съвсем законови методи да те унищожат и не просто да те уволнят, а даже е и да те съдят.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Говоря ти за двойственият стандарт. Всеки ден братът на Кр. Балъков си паркира мерцедеса на пешеходната пътека на една от главните улици във В. Търново, ако не е той е приятелката му. Досега нито един път не са му вдигнали колата, колите почват да ги вдигат 10 метра след неговата. И да не кажеш, че пак не са виновни вдигането става само по нареждане на полициятаи в присъствието на полицай.156 1.8 TS
Comment
-
рибата мирише откъм главата, са казали много отдавна.
в конкретния случай вариантите са 2:
1. редовите кадри, от които (според това, което се вижда от всички) зависи колата на брата на Кр. Балъков да бъде вдигната, имат нареждане "отгоре" да не разпореждат вдигането й;
2. страхът у същите (без да им е наредено изрично да не го правят), че прилагайки правилата както се следва, ще им шокат канчето.
и в двата случая, постъпвайки "както трябва", подритват трудовите/служебните (а в някои случаи - и здравните) си книжки .
но.
ако "главата" е на мнение, че законът следва да се прилага еднакво спрямо всички и ако редовият служител е наясно с това, и чувства увереност и гръб зад себе си в този смисъл, рибата би била свежа и прясна, без да ни кара всеки път да запушваме нос с отвращение.
промяна отдолу нагоре (само) е невъзможна и това е положението, каквото и да си говорим.
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеViolator примера ти отново е неподходящ. Не полицията съди в България, а съда. Крадеца на твоя автомобил не полицията го е пуснала. Писмените самопризнания нямат никаква правна стойност ако не са направени по реда на НПК. Освен това в България ако единственото доказателство за вината е самопризнание и нищо друго не можеш да бъдеш осъден.
mordohy сигурен съм, че ти не знаеш какво се вменява в работата на полицайте, които между другото не са само катаджии. А това за клетвата си го гледал в някой филм. Не случайно на българският полицай със закон му е забранено да дава даже и социални изявления в медиите. Част от обществото даже и не желае да научи за истинските проблеми в МВР.
Извода какъв е: Не се ли промени системата на МВР кардинално, статуквото остава същото и нещата продължават по-стария начин. А той очевидно и на вас не харесва. Тук някой може да каже ами нека първо си подобрят работата пък после. Няма да стане защото принципа на работа е единоначалие, а в МВР и най-простия конкурс е опорочен. А ако тръгнеш да се бориш с тези несправедливости, има една камара съвсем законови методи да те унищожат и не просто да те уволнят, а даже е и да те съдят.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Следващия път ще излязат с по едно цукало...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment