Известие

Collapse
No announcement yet.

Сондирам мнение за кола от по-висок клас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сондирам мнение за кола от по-висок клас

Колеги,
    От скоро се чудя на няколко автомобила от по-висок клас от моята 147. Говоря за автомобили 2005,2006 а защо не и 2007 година.

В мойто полезрение са :
    1.Алфа 159 Тi

2.Ауди А4 S-line

3.Митсубиши Лансър (новия)

4.Шкода Октавия Скаут

Симпатиите ми са точно в този ред, в който съм ги наредил... Кажете кой според вас (безпристрастно) е най-добрият избор, при положение че колата ще се кара главно извънградско и от време на време в София. Колите ще се вкарват от Германия/Австрия. Искам автомобил, на който да мога да разчитам и да вкарам повече от 1 голям сак в багажника . За бензин или дизел нямам претенции, но като че ли повече клоня към дизеловите агрегати, понеже все пак ще купувам 2 годишна кола и предрасъдаците за турбини и прочие няма да важат... Очаквам включване от Пинко понеже съм сигурен, че е тествал ако не всички поне 3 от тях
    Мерси предварително
    Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:05.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Еми моя личен избор би бил Алфата защото е прекалено нова за да има каквито и да е проблеми,двигателите са перфектни, а визията уникално.Иначе бих помислил и за Акорд и Мазда 6,но пак бих избрал Алфата.Просто с тая визия няма кой да я бие.

Comment

Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение

субару са едни от най-грозните коли на света
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

нека да е грозна
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Скаута е като Кросвагон на Алфа

А кросвагона е уникален:голям ,висок,икономичен дизел но бърз (150к.с.),4Х4,тъпкан с екстри !
            От година и нещо и наблюдавам цената и установявам,че е Алфата на която най-бавно и пада цената. Защо ли ?
            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Колеги,
              От скоро се чудя на няколко автомобила от по-висок клас от моята 147. Говоря за автомобили 2005,2006 а защо не и 2007 година.
              Приятел, тук друго освен Алфа няма да чуеш. Аз лично бих предпочел Ауди-то
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

ДО какви пари говориме колега ??
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Парите...ами да речем до 20 000 еуро
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                    субару са едни от най-грозните коли на света
                    Е и ти не си хубост неземна, ама си те харесваме
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Колите са в доста различен ценови клас.
                      Втора ръка 159 JTD TI е с по висока цена от НОВ ЛАНСЕР.
                      Октавия Скаут е по-различен клас автомобил от другите.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

Парите...ами да речем до 20 000 еуро
                        2.4 jtdm q4 - дизела ще ти идва по-удобен, не само, че е по-комфортен и тих ами и разхода е нормален , а с това 4х4 въртящия момент ти е много важен . на мен това ми е следващата кола, освен ако не изкарат 169

лансъра- мех... не бих си взел

аудито адски много ме блазни, но зависи за кой двигател става въпрос

като визия въобще няма какво да ги сравняваме - алфата е победител с огромна преднина1
                        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:50.
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

На скаута кое пък му е като на Кросвагона? Освен че и двете са приповдигнати. Шкодата е егати дървенията отвътре.
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Алфата е 59 000 нова, митсу-то е 51 000 ....Говорим за високите изпълнения на моделите...Аудито 2005 с-лайн за 35 000 спокойно се намира, в Германия може и надолу...За шкодата не знам, просто напоследък по светофарите засичам такива и не са чак толкова зле, а мисля трябва да са на добри пари? Все пак е шкода

FIAT Coupe 16VT

Comment

Алфата е 59 000 нова, митсу-то е 51 000 ....Говорим за високите изпълнения на моделите...Аудито 2005 с-лайн за 35 000 спокойно се намира, в Германия може и надолу...За шкодата не знам, просто напоследък по светофарите засичам такива и не са чак толкова зле, а мисля трябва да са на добри пари? Все пак е шкода
                              Шкода Скаут е 60000лв нова от магазина тук у "Еуратек"
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X