Известие

Collapse
No announcement yet.

Сондирам мнение за кола от по-висок клас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    както казах , истината е 2.4 jtdm Q4
    ...е тая твоя истина е 116000лв......
    Колегата каза, че разполага с 40000лв......
    или може да си я вземе след снимките на Джеймс Бонд
    за 40хилки
    еми тои никаква 159ка за 40 хилки неможе да си вземе нова... та предположих , че става въпрос за карана , а карана за тея пари можеш да си намериш без проблеми
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      прав си принципно, просто човека е дал конкретни автомобили

никой не казва че само практичното е добро, аз самия се бях запътил към спайдър, просто не харесвам да ми е в бокса колата нон стоп - предпочитам да си я карам... ако алфа вмомента имаха адекватно кабрио - пей сърце

а влади, интересно ми е какво не харесваш в 159, от чисто любопитство те питам не със задни мисли

Не неееее

Грешна е посоката.

Дадох само за пример Бокстера....не съм тръгнал сега да си купувам.... просто на пазара има прекарсни сделки..........зимаш доставяш си кефа...сменяш....пак кеф...и то коли които могат за половин една година да ти дарят усмивка на лицето....после следващата...
      Ако имах излишни пари бих зел бокстера ..да..да му се порадвам, защото е гот.

Българина мисли, че взима кола за десетилетие напред ..поне...

Ауу ми като се ожениш...ми деца.....Ми като се оженя ще си зема кола за семейство.
      Като возя по един човек само до мен дето е 50кг...за какво ми е нещо различно от купе?!

Дадох само ПРИМЕРИ.

159-ката я харесвам Стояне.
      Че аз за бога съм луд по Алфа.
      Но не съм луд с парите
      Говорех, че не си струва парите в момента.
      Не е реална цената, за това което ти предоставя.
      За това и губят с бясна скорост цената си и брери-те и всичко.....не говорим на "пазара"....говорим за сериозни дилъри на запад, дето си зимаш супер цена и условия....
      А иначе ми харесва много, как!!!

Е... скоро ше са ефтини и ще си земем без да му мислим толкова
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
        Не неееее

Грешна е посоката.

Дадох само за пример Бокстера....не съм тръгнал сега да си купувам.... просто на пазара има прекарсни сделки..........зимаш доставяш си кефа...сменяш....пак кеф...и то коли които могат за половин една година да ти дарят усмивка на лицето....после следващата...
        Ако имах излишни пари бих зел бокстера ..да..да му се порадвам, защото е гот.

Българина мисли, че взима кола за десетилетие напред ..поне...

Ауу ми като се ожениш...ми деца.....Ми като се оженя ще си зема кола за семейство.
        Като возя по един човек само до мен дето е 50кг...за какво ми е нещо различно от купе?!

Дадох само ПРИМЕРИ.

159-ката я харесвам Стояне.
        Че аз за бога съм луд по Алфа.
        Но не съм луд с парите
        Говорех, че не си струва парите в момента.
        Не е реална цената, за това което ти предоставя.
        За това и губят с бясна скорост цената си и брери-те и всичко.....не говорим на "пазара"....говорим за сериозни дилъри на запад, дето си зимаш супер цена и условия....
        А иначе ми харесва много, как!!!

Е... скоро ше са ефтини и ще си земем без да му мислим толкова
        разбрах те
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Таакаам...
          Както казва Кики, насочил съм се към дизелови агрегати НЕАКЦИЗНИ с високото оборудване за модела ( например Ти за алфа, с-лайн при ауди итн) като задължително е колата да ИМА над средния багажен обем, и да е 5 врати (Имам си 3-вратка вече).

Офертата за мен е или карана около 2 години в Германия/Австрия кола или да се напъна и да направя един лизинг за чисто нова от БГ....Като, ако е нова предпочитам Митсубишито. Първо защото е по-евтино (51к лева последно ниво на оборудване) и второ, защото според мен по-бавно ще се обезцени от Алфата.

Като за Алфата специално съм се прецелил в 1.9жтдм двигателя като на колегата "Стоян Георгиев", но на ниво на оборудване Тi.
          Порше са страхотни автомобили няма спор, но не са ми по вкуса.

Достигнахме до това, че и Аудито отпада заедно с Шкодата. Някой от вас карал ли е въпросното Митсубиши Лансър или има ли познат с такова? По-надеждни ли са според вас от Алфа 159?
          Истината е, че мойте предпочитания са също за 159-тката, но тука хора от обкръжението ми викат, че понеже съм луднал на тема АЛФА скачам прибързано и не съм проучил качествата на Японката по-обстойно.
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            разбрах те

Ма все пак да уточня, че закачките са за настроение!!!
            Знаеш, че ги харесвам 159-ките
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

японката отвътре ще си изкривяваш физиономията от гаднотата на салона а като визия замисъла е бул добър но на живо си е грозотия и половина... от към издръжливост и здравина немога да кажа нищо, но като поведение на пътя е добра ... тъй като беше тест-драйв неможах да я изпробвам така както съм изпробвал 159ката в завои и т.н. , но нещо ми подсказва че 159ката е по-добрия избор - все пак на сума тестове се оказва колата с най-добра управляемост в класа си

а тя има и две най-високи нива на оборудване - едното е луссо или хай, другото е това към което ти си се насочил - ТИ

аз лично съм с луссо, защото на ти-то не ми харесват седалките и волана... и един съвет - насочи се към тъмен кожен салон, светлия изглежда добре като е чистичък и всичко, но първо , че на мен ми омръзна на третия ден, освен това се цапа за 2 дена, и е голяма досада да го чистиш по 2 пъти на седмица....

возията на 159ката е изключително добра , да не кажа, че си съперничи със ц-класа ... лансъра аз имах чуството, че вози като каручка
              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:21.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                Някой от вас карал ли е въпросното Митсубиши Лансър или има ли познат с такова? По-надеждни ли са според вас от Алфа 159?
                Истината е, че мойте предпочитания са също за 159-тката, но тука хора от обкръжението ми викат, че понеже съм луднал на тема АЛФА скачам прибързано и не съм проучил качествата на Японката по-обстойно.
                Возих се на Лансер Ево, ама модификацията му е малко по различна от тези, който търсиш и е ЕБ@ТИ ЛУДНИЦАТА. По-голямо удоволствия от кола не съм изпитвал. Макар, собственика да изказа мнение, че е тежка 1,7 тона и беше СТОК, но 300 к.с. не просто се усещат. Това е мечта.
                Въпреки всичко разгледай Мазда 6. Лансера също ще му падне много бързо цената. Просто НОВ ниско ниво на оборудване струва колкото нова 147-ца.
                159-ка и аз не бих си купил НОВА. Цената на втората година и е около и под 35000 лв.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Само информативно - "Лансер" НЕ е в класа на "159" или "А4", а е един клас надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Само информативно - "Лансер" НЕ е в класа на "159" или "А4", а е един клас надолу
                    има голяма доза истина в думите ти, но между седан и луксозен седан разликата е тънка, особено в този случай..
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Тънка е разликата, докато колите са в магазина - на улицата си е много дебела даже
                      sigpic

Comment

искаш да кажеш във возията ли?
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

На Лансъра дизела е
                          2 литра помпа-дюза от "Фолксваген" със 140 к.с., който не е лош много , само че не е комън рейл.....
                          може по-добър вариант да 1.8 бенз със 143 коня,

относно визията, първия път като видях Лансър и
                          се сетих за ..... 156 и ми стана смешно, може ли 2008
                          да вадиш нов модел на 11-12 години?

За 159ката, скъпа или евтина, няма значение щом искаш алфа, никой не си купува алфа защото са много изгодни и не губят стойност
                          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Тънка е разликата, докато колите са в магазина - на улицата си е много дебела даже

искаш да кажеш във возията ли?
                            не само... качество на изработка (въпреки , че митцуто типично за японска кола е с много добро качество) визия, ексклузивност... не че вече няма и 159ки по-често по улиците ... но просто самото усещане е различно
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Все си мисля, че като е японка и ще е по-малко капризна и ще ми създава по-малко ядове...Имам си една италиянка и си и знам характерчето мръсно

FIAT Coupe 16VT

Comment

Все си мисля, че като е японка и ще е по-малко капризна и ще ми създава по-малко ядове...Имам си една италиянка и си и знам характерчето мръсно
                                виж сега, ще ползвам на зет ми репликата любимата

"един авер има сервиз за японски автомобили, та самия той казва : най-голямата грешка е да вземеш японска кола без гаранция"

може да е много издръжлива и т.н. НО когато се счупи нещо, ще ти се иска да извършип ритуално сепуко... цените със доставка на резервни части са баснословни, а нали знаеш, че като си купиш нова и решиш да я продаваш точно след като изтече гаранцията губиш най-голяма част от търговската стойност на колата
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X