Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно ли? Я бегай оттука...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Има разлика между лични предпочитания и усещания и изкарване на хляба.
    Какво значи усещания и предпочитания?! Това са ФАКТИ.
    Аз искам като отгърна Ауто Билд да чета факти, а не брошури на автомобили
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
      Хахахаааа
      Да добре!
      Не видех нито едно мнение на колега дето е "изкачил баир с Алфата си" в тази тема....
      Поправете ме ако греша...
      Ха, ми те Алфите отдавна са се качили на баира, още преди да завали.
      Ииииииииии тука за някви Лади Ниви ли става въпрос,
      че нещо май не схванах??????
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Ами аз първата ми кола беше лада 1500 и зимата беше много стабилна никви ядове не съм имал баири квото и падне го ядеше без ядове ,единственото което трябваше да внимавам беше да не пребоксува.После хлопела стабилна кола не е е оставяла в снега никаде.Миналата година с реното еспейса се въртях три пъти на равно ,много не стабилна кола е земата тоя еспейс.Алфата я карах малко миналата зима повече я караше жената ,но от алфата съм доволен и аз и жената не сме имали никви ядове ,като се има предвид че на жената това и беше първа зима ,като шофьорка.
        Не искам да хваля ладите ,даже ги мразя ,но е факт че зимното време съм доволен от тях.
        А пролема на бимбата и всички по-нови коли зимно време мисля е от това ,че са с много широки гуми и за това боксуват така и не могат да зацепят ,също мисля ,че и мощтноста на колите е от голямо зночение.
        Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Хляб, хляб, ама като увиснеш нейде във виелицата всичко ти се връща Наистина и аз ще се радвам да излезе някой и друг критичен материал срещу немските автомобилопроизводители в тяхното ведомствено издание.
          Има критични материали за 2.0 дизела на WV груп точно в тяхното издание. Нахвален е много.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
            Генералния извод:
            Ладата, Московеца, Трабанта, Рендето (5) и други таралясници са СУПЕР, а БИМАТА кучета я яли...
            Баси форума....
            Ти по-добре си трай, че и Алди са в списъка за оплюване
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
              Я пак?

Comment

Вижте сега, вентилатора си е разкошна кола, и според мен е много по-добра от съответната S-класа, възраженията ми са срещу задното предаване, и то конкретно при българските условия (визирам пожарникарчето Б.Б. и софийските улици).

Въпреки размерите и теглото си 750i има уникално поведение на пътя, окачването е забележително добро, имаш избор от 4 базови настройки на твърдоста (Комфорт, Нормал, Спорт и Спорт+), кормилното управление е прецизно и много информативно.

При Комфорт вози като лодка, а при Спорт+ стои на пътя като картинг.

Двигателя е върха на сладоледа, има безкрайни резерви от тяга при всякакви обороти, 407 к.с. и 600 Нм, ускорението до 100 е за 5,2 секунди. Автоматичната трансмисия работи точно както трябва да работи една такава трансмисия. Разхода на гориво също е съвсем приемлив за битурбо бензинов V8 - около 12-13 л/100 км при пъргавко извънградско и 17-18 градско.

Вътре е тихо като в катедрала, не се чува нито двигателя, нито вентилаторите на отоплението, нито шумове от вятъра или окачването. Спирачките също са убийствени.

Просто при необработен сняг колата не може да се кара, това е. Прекалено е мощна, прекалено е тежка, електронните системи са настроени прекалено предпазливо, но това е била и целта на упражнението - това не е нито високопроходим автомобил, нито спортна резачка. А и никой не иска подобно нещо от подобен автомобил.

Това е преди всичко една забележително динамична лимузина от най-висок клас - и като такава е почти перфектна. Ако я направят и с двойно задвижване (750xi), ще стане перфектна.
                Last edited by pinko; d.m.y г., 19:07.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Аз все пак бих избрал "Куатропорте"
                  sigpic

Comment

@Пинко
                    Е ти направо върна от вратата всички собственици на 750-ци, които след прочетеното по-горе бяха хукнали да връщат на дилъра бмв-то и да скачат обратно на високопроходими лади със задно

А на тези, които все пак твърдо са решили да върнат 750-цата си, бих предложил да хвърлят едно око освен на лади и москвичи дванайстаци, също така и на застава юго. Аз имам прекрасни спомени за високопроходимостта на това чудо на техниката в дълбоките Варненски снегове преди години. Е вярно, че парното не топлеше зимата, а асамо лете, но не това е обект на флейма, разразил се в темата
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Това не е кола за на село както прочитам, отказвам се и без това щеше да плаши патките

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
                        и кое точно ауди няма нужната за пожарникарския град проходимост че не са сещам за такъв модел на тая марка

Comment

Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                          и кое точно ауди няма нужната за пожарникарския град проходимост че не са сещам за такъв модел на тая марка
                          Ти май скоро не си идвал към пожарникарския град? Щото в моя квартал положението е такова

и затова в понеделник ще си купувам точно такава Жипка.

Въпреки че съм карал сички модели на напудрените Холцвагени, дето се водят Алди, не се сещам да имат такъв модел. Пък и мен ма е гнус от продуктите на концерна VAG.

П.П. А относно това, че Ауто Билд бил ведомствено списание на Холцваген - вижте долния линк:

http://mail.dir.bg/~tkm_digital/passat.pdf
                          Last edited by pinko; d.m.y г., 21:24.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                            визирам пожарникарчето Б.Б
                            Ама искаш да кажеш, че при Мазната УсмиФка улиците бяха по-добре?! Не знам за Кокаляне, но в града положението е доста по-добро. Все пак Софиянски беше кмета с най-корумпираната администрация и тва НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ! Третия път го избраха, когато беше подсъдим по няколко различни дела за корупция. "Пожарникарчето" доста повече ме кефи с поведението си А за дупките, по-скоро търси районния кмет. Една ластовица пролет не праи.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

Ей тез ги има за по-малко пари от жипката
                              Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                              Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Ама искаш да кажеш, че при Мазната УсмиФка улиците бяха по-добре?! Не знам за Кокаляне, но в града положението е доста по-добро. Все пак Софиянски беше кмета с най-корумпираната администрация и тва НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ! Третия път го избраха, когато беше подсъдим по няколко различни дела за корупция. "Пожарникарчето" доста повече ме кефи с поведението си А за дупките, по-скоро търси районния кмет. Една ластовица пролет не праи.
                                Абе толкова зле никога не са били, сега е ужас някакъв, на баща ми Волвото ХС90 постоянно нещо се изкривява по окачването, хем е почти ново. И след сичките жалби получих това

Че улицата ЩЯЛА ДА БЪДЕ ПРЕДЛОЖЕНА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ИНВЕСТИЦИОННАТА ПРОГРАМА на Столична община за 2009 г.

А дотогава ко да праим? А ако предложението не бъде прието? Да умираме ли? Уличките около редакцията НИКОГА не са били толкова разбити, там си е тотален офроуд. Пожарникаря направи няколко булеварда и тва е. Ама аз не карам само по булеварди.

Затова си купувам един такъв Жип с цели мостове, като камионче, и ми дреме на фара.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

Comment

Working...
                                X