Известие

Collapse
No announcement yet.

Задно ли? Я бегай оттука...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hristugena Покажи съобщение
    Спри алкохола човече...
    Бе грозничка си е тая 7-ца, както и предишната де
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Нека е грозна...!! Дайте я насам хихииххи
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Нека е грозна...!! Дайте я насам хихииххи
        Като начало ще ти трябва собствена бензиностация и пълна банкова сметка само за сервизното обслужване, пък като те остави нейде по пътя или, не дай си боже се размажеш на някоя магистрала, ще виеш като гладен вълк на месечина
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          Като начало ще ти трябва собствена бензиностация и пълна банкова сметка само за сервизното обслужване, пък като те остави нейде по пътя или, не дай си боже се размажеш на някоя магистрала, ще виеш като гладен вълк на месечина

Comment

Абе то с каквото и да се размажа все ще вия....така че..
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

А гроздето е кисело.......

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                От това по-кисело грозде няма
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

7-цата от подписа ти е първата и последна от тази серия, която изглежда добре...Не че им обръщам внимание по улиците де както неведнъж съм казвал, куцо и сакато кара БМВ, Мерцедес, Ауди и все са селяни, да ге Сори, ама те станаха масови като жигулите и москвичите навремето - не фърфят вече пред селските моми
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    7-цата от подписа ти е първата и последна от тази серия, която изглежда добре...Не че им обръщам внимание по улиците де както неведнъж съм казвал, куцо и сакато кара БМВ, Мерцедес, Ауди и все са селяни, да ге Сори, ама те станаха масови като жигулите и москвичите навремето - не фърфят вече пред селските моми
                    Алфи нЕма по улиците, ама хич. Особенно 156 . Епа аз че почнеМ да си пишеМ како си требе нали съм селтак с БМВ, а преди тва бЕх софиянче с Алфата.
                    sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

ебати темата

те ви едно със задно дето няма проблем с баирите

и яко върти гъза особено като включи блокажа
                      Attached Files
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Е то в града улиците са все още зле та по селата ще ги правят. Няма как първо града и после провинцията. Всичко бях чувал, но че ББ е виновен и за това, че БМВ са се заинатили да правят само коли със задно, не бях чувал. Той е виновен и за това, брейййй много голЕмо влияние има тоз човек бре.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

На 24.12.2008г. се качвах на Атолука до село Равногор, община Брацигово, горе снега беше около 25 см. на два или три завоя се получи леко недозавиване но се качих без проблем. На 26.12.2008г. при по добри условия в Хижата се обади един господни с Мерцедес, да го изтеглят, защото по неговите думи се е окопал.
                          И за тези които като прочетът това веднага ще почнат да плюят - нищо лично. Весели празници.
                          146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            ебати темата

те ви едно със задно дето няма проблем с баирите

и яко върти гъза особено като включи блокажа
                            Абе Селтак шо не ме викна ве а аз се въртим тука у на ората градо, ма да ти кажа баварецо по се сучи от жипа. Аре дранни кат ореш некъде тоя път ше дода с бригадата а не с жената
                            Ух треа си оправа блокажа....

Comment

Първоначално публикувано от venci-aleks Покажи съобщение
                              На 24.12.2008г. се качвах на Атолука до село Равногор, община Брацигово, горе снега беше около 25 см. на два или три завоя се получи леко недозавиване но се качих без проблем. На 26.12.2008г. при по добри условия в Хижата се обади един господни с Мерцедес, да го изтеглят, защото по неговите думи се е окопал.
                              И за тези които като прочетът това веднага ще почнат да плюят - нищо лично. Весели празници.
                              м дам както вече казах мерцедес са залюпени киртаци а алфите са ....извънземни оффроудъри

Comment

Абе Селтак шо не ме викна ве а аз се въртим тука у на ората градо, ма да ти кажа баварецо по се сучи от жипа. Аре дранни кат ореш некъде тоя път ше дода с бригадата а не с жената
                                Ух треа си оправа блокажа....
                                оти бех у филибето
                                надали шеше да цъфнеш в 9 сутринта там, като те знам колко часа пътуваш до нови искър

фотоса е на бяла черква

яко беше
                                3 жипки строшихме,
                                едната през таван ...
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X