Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставки за рег. табели...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е единственно и само твое решение .........
    Само кажи какво си решил за да отида да ти ги взема!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......
      Сега нарочно ме ебаваш нали лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!

Без лоши чувства

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Сега нарочно ме ебаваш нали лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!

Без лоши чувства
        Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
          Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
            Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!
            Е да, пък и гледам да различавам кое е нарушение, и кое е престъпление......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
            X