If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Минавам границата с тях......понеже исках да съм напълно легален от Англия до тука, но се оказва че не мога колкото и да искам да си платя за това, то затова ползвам тоя вариант.....не ми се изпада в подробности че тука има много чуствителни хора на тема нарушения......
Сега нарочно ме ебаваш нали лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!
Сега нарочно ме ебаваш нали лично аз нямам нищо против да си правиш нарушения, просто се пази щото ми се струваш свестен човек и е кофти при разпраиите с МВР!!!
Без лоши чувства
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Напротив - абсолютно сериозен съм - тук в БГ така или иначе съм във война с държавата, но исках поне навън да съм изряден, но и там не ми дават тая възможност, дори и като искам да си платя......ми сори, ама да правят вятър с уста, няма действие на което да няма противодействие я.......
Съгласен съм с теб и все пак се пази, че не знаеш на к'ви гадове можеш да попаднеш!!
Comment