Известие

Collapse
No announcement yet.

OMV - пълни идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен ми счупиха клапанчето на резервоара на ОМВ в Горубляне.Сега всеки път като зареждам по 15-20 мин. се сещам за онзи хубостник и родните му по майчина линия...
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

На всички бензинджииници са еднакви мишоци, или ще объркат горивото или няма да завият капачката или ще олеят половината кола с нафта или ще ми олющат боята .... аз затуй почти винаги сам си сипвам.

Comment

През времето в което пътувах из европа никога никой не ми е зареждал по простата причина ,че такава работна позиция в чужбина няма. Може да има и изключения не съм бил на всякаде ,но за скандинавите съм 100% сигурен !!! Пък ние нали сме си мързели........
        П.П. В съседска Румъния мисля ,че имат бензинджии.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Никога в БГ не зареждам сам....Не виждам смисъл да се "измърлям" ръцете с пистолета дето винаги е омазан и мръсен...просто "на запад" има едни ръкавици за еднократна употреба....

Comment

омв СА пълни калъфи! Първо, че лъжат с количеството (лично съм бил потърпевш) и второ, че с техния бензин колата се дави,клати обороти и пали от 4 път...Сипвам от 4 месеца само на ШЕЛ ----> В-Пауър Рейсинг и нямам никакви проблеми с горивото и сутрешното палене и при минус 10 градуса!!! Пали като кибрит от първия път!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
              нещо нищо не разбрах от тва дето го каза
              Смисъл че и да са ми сипали нафта на касата като го чуя няма да запаля и да си тръгна , ами ще източваме резервоара ПРИМЕРНО !!!
              Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

На мене една шматка ми ливна гориво за 55 вместо за 35 лева, иначе аз вися докато видя какво ми сипват и след това отивам да плащам след това все гледам дали са ми затворили капачето, гони ме някаква параноя, че ще ми го отнесат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Аз пък независимо къде зареждам си следвам една и съща процедура - отключвам си капачката, казвам на момчето какво гориво искам, а после си стоя до него и го гледам какви ги върши - накрая сам си заключвам капачката, цък алармата на колата и тогава отивам да плащам ..

Преди време работих за кратко на една подобна голяма верига и просто знам на какво са способни голям процент от работещите там
                  Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                  Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Дали не е далече момента когато някой ще изпищи че са му сипали газ в бензиновия резервоар, или път безнин в газовия......
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

В ОМВ всичко е възможно! Те се опитаха да ми обяснат, че са ми сипали 15 литра бензин (по касова бележка), а реално в колата нямаше повече от 5 литра!
                      От тогава там не стъпвам!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

"ОМВ" са много зле,миналата година на един приятел му замръзна нафтата, след като беше заредил преди да тръгне до горе при тях.Обслужващия персонал е под всякаква критика,наркомани,алкохолици и разни сприхави касиерки,които се държат така все едно ме черпят те с това което съм сипал!Яденето е отврат и доста често набутват развалени сандвичи!Най комичния случай на такава бензиностанция е,как един не може да ми уцели дупката за сипване,около 40 секунди и после я уля цялата,но през цялото време държеше той да ме обслужи!Има и по зле от тях,но тема е за "ОМВ".
                        Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

омв са пални пе..... заредих бензин 100 октана колата спря да варжи а колегата сложи аалпин дизел едвам запали минабатели през ПЛОВДИЖ НЕ ЗАРЕЖДАИТЕ В ОМВ

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                            На всички бензинджииници са еднакви мишоци, или ще объркат горивото или няма да завият капачката или ще олеят половината кола с нафта или ще ми олющат боята .... аз затуй почти винаги сам си сипвам.
                            Никога не ми зареждат колата, а го правя аз.
                            Имам си ръкавици в багажника, вадя си едната, слагам я, взимам пистолета, сипвам и после плащам.
                            Не давам да ми пипат колата по много причини:
                            1. С дръжката на пистолета дерат боята;
                            2. Оливат всичко в гориво;
                            3. Могат да ми сипят нещо различно;
                            4. На идиоти не мога да се доверя;
                            Един ден си тръгнах от една бензиностанция, защото служителката не искаше да ме остави сам да си сипя. Каза, че щяли да я уволнят, ако ме остави сам да се обслужа. Отговорих й, че сега вече със сигурност ще я уволнят, качих в колата и заминах към друга бензиностанция.

Нямам лоши чувства към ОМВ, но на тяхните комплекси спирам само да ходя до тоалетна.
                            Храня се на ШЕЛ - винаги имат прясна и хубава храна.
                            Зареждам от проверени места на различни марки - ШЕЛ (V-power), Петрол, Лукойл или Еко.

Само за справка - брат ми кара Мазда 5. Зарежда само Премиум или Алпин нафта от ОМВ. Преди 1-2 месеца му гръмна FAP филтъра. Колата тогава беше на 60-65 000 км. От Мазда казаха, че е карал с лошо гориво и затова се е получило това. Смениха филтъра, почистига системата, изчистиха грешките и всичко се оправи, но до следващия път. Преди да стане това, доста пъти му светваше лампата за сонда, дюзи и т.н.
                            Един път ми се наложи и карах колата. Беше почти празна и налях нафта от Лукойл. След 20-30 км колата започна да върви като змей. Моторът утихна и свали разхода с 1л./100км извънградско.
                            Сами преценете какво е горивото на ОМВ - бракувана суроватка от Румъния.
                            sigpic

Comment

Точно на Коледа и на един приятел в А3-ката му сипаха бензин вместо дизел, а и на неговата кола на капачката с големи букви е изписано "Дизел". Колата прекара 5 дни паркирана на бензиностанцията докато я оправят, но поне от ОМВ си покриха всички разноски и му напълниха резервоара до горе.

Comment

еми те хората от форд направиха откритието на века- гърло на резервоара, което не позволява да вкараш пистолета на дизеловата колонка в резервоара на бензинов агрегат...
                                това според мен трябва да се въведе при всички производители...
                                на един приятел така му беха сипали дизел на 2,3 литров петак (ауди 90 купе)

Comment

Working...
                                X