Известие

Collapse
No announcement yet.

OMV - пълни идиоти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ееееех, спомени
    Глейте от трета точка надолу:
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=3151

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Аз за това си седя всеки път и гледам какво се сипва. И все пак зареждам само на ОМВ, не съм чувал за по-добра алтернатива за бензин. Докато нямам проблеми с тях ше си сипвам от там.
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        Аз за това си седя всеки път и гледам какво се сипва. И все пак зареждам само на ОМВ, не съм чувал за по-добра алтернатива за бензин. Докато нямам проблеми с тях ше си сипвам от там.
        Май не си сипвал на друго място?
        Не си мисли, че 100 октана на ОМВ е наистина 100 октана!
        Аз зареждам служебната кола на ШЕЛ, с такава карта съм. Сипвам винаги V-power нафта. Колата с нея се представя много добре. Какво се оказва - V-power горивата си ги зареждат директно от ЛУКОЙЛ и ги контролират много стриктно, за да няма гафове. Другите - кучета ги яли. С две думи - прехвалените и по-скъпи горива не са с мега добавки и октано/цетаново число, а са чисти от лайна смеси. Ние си мислим, че слагаме в колите супер горива, кефим се, плащаме като попове и се радваме на правото си да получаваме онова, което ни се полага по DEFAULT! Всички бензиностанции, които са на франчайз, са много опасни, защото няма почти никакъв контрол към тях!!!
        Инфо-то го получих от много вътрешен човек в ОМВ, с който съвсем случайно се запознах преди няколко дни. За техните горива няма да пиша какво научих, защото няма да е толкова коректно, вече. Вие сте интелигентни хора и сами ще се досетите.
        sigpic

Comment

Горе - долу два пъти месечно ме викат на някое ОМВ да товаря автомобил защото са сбъркали горивото, което са му сипали. И не става въпрос за едни и същи бензиностанции, е има и някои редовни има даже случаи в които не искат да си платят пътната помощ, а са длъжни - грешката е тяхна. За сведение за три години имам само един такъв случай на Лукойл и нито един на Петрол или Шел. Изводите оставям на вас, но на ОМВ, освен за някой сандвич или напитка не спирам!
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
            Какво се оказва - V-power горивата си ги зареждат директно от ЛУКОЙЛ и ги контролират много стриктно, за да няма гафове.

За техните горива няма да пиша какво научих, защото няма да е толкова коректно, вече. Вие сте интелигентни хора и сами ще се досетите.
            Аз защо си мисля, че В пауър горивата си идват директно внос от Гърция, а не от Лукойл!? Поне така го бяхме разисквали в една тема...И факт е, че от както зареждам вече 4 месеца само В-Пауър Рейсинг..Не съм имал проблеми нито с паленето сутрин на -11, нито с вървежа и разхода
            И за последно, както един колега беше написал в ОМВ отивам само, ако много ми се Пре*ере и няма друга Бензиностанция с тоалетна на близо (това последното с извинение....)
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

След много проби с различни безниностанций и засичане на разхода, установих, че на Еко кинитрон нафтата е най-добра ! Нищо общо няма нито вървенето, нито разхода, с нито една друга бензиностанция !! да не изпадам все пак в подробности.... ама по празнижите си палеше на под -10 градуса както на +30 (бразно казано ) !! БЕЗ ДОБАВКИ и бензин !!!
              http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Пиша го сега,щото сега съм ядосан,а и преди не ми се беше случвало подобно нещо.
                зареждам оня ден на ОМВ и тръгвам на път,ама ми стана жега и реших да си пусна климата-КОЛАТА УМРЯ! ( и малко преди това ми се стори че не върви добре )
                На шеста на 2-хиляди оборота просто спря да ускорява колкото и да настъпвах газта.Уплаших се да не изгасне и да ме остави на пътя,но поне това не се случи.
                Почнах да пресмятам на ум евентуални ремонти.Абе ужас.
                Каква беше изненадата ми когато като изгорих скапаната им ОМВ-нафта колата полетя отново,но този път с нафта от ЕКО!
                Няма да им стъпя в гадната бензиностанцийка повече.
                Да си зареждат немските "бегачки" там!
                Alfa 166 2,4 jtd
                Alfa 33 1,7-беше на жената
                Toyota Passeo-новата на жената
                Всички четем упътването когато няма смисъл

Comment

Аз от Шела не съм доволен сложиха ми кофти бензин ударих един прекъсвач и се прееба сондата от там само на ОМВ никиви проблеми немям 95 - харчи средно 11 , 12 - 100 - гори 10 - 11 там се движа за сега проблеми с бензина там няма
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Сега по празниците един колега на ОМВ срещу Ванто трейд - му сипали в Ланча Капа 2.4 ТД около 30 литра бензинец.

Поне са му поели пътната помощ и сервиз за проверка.
                    Хем е покарал някой и друг километър - щети според него няма, ама знае ли човек,
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

И аз едно време няколко пъти ми се наложи да сипвам от ОМВ нафта и това което ми направи впечатление, е че за 1 и също количество нафта 20л, сипано от омв изманавам, 180км, а сипано от Лукоил над 230. Вярно, че не го меря по най-точния начин, но 20-25% разлика си е много
                      Last edited by soldier; d.m.y г., 14:59.

Comment

И на мен ми прави впечатление,че с газта на OMV изминавам 10-15% по-малко разстояние отколкото Лукоил, Еко или Ромпетрол. Многократно проверено. Определено "бият в грамажа".
                        sigpic33201
                        930 Quattroporte

Comment

И така като гледам май Лукойла е най - добре а ?
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

и аз си сипвам само на лукойла!От служителите на ОMV и аз съм недоволен,още бех с първата ми кола сеат ибиза спирам да зареждам и ми предлагат да ми видят маслото и антифриза.вдигат щеката и ми вика "Ми ти немаш масло,то е на минимум".а колата е загасена преди минута и аз още нов шофер и нищо не разбирам купих си масло от един литър и тая ми наля половин литър.то масло си е имало ма нали е по двигателя ,запалих тръгнах си бангията почна да пуши мирише на изгорело и се наложи да източваме от маслото!а бе ебати тъпяците работят там.
                            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl
                              Мене един дойде да ми се кара, че си бърша прашасалото стъкло с техните четки, а аз го бях изпал с много кал и нямаше как да се махне, дори и след мивката им, която си направих при тях. Та въпросния служител ми вика: сега ще остане пясък по четката и после ще настържа стъклата на колите дето ще им мия прозореца. Аз го увиках на бързо и си продължих да си чиста.
                              Сега си викам на ъкъла, то той няма ли да го топен във водата за да падне мърсотията от мойта кола
                              те за двигателите не се грижат ,тръгнали да се грижат за стъклата на колите
                              alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                И аз едно време няколко пъти ми се наложи да сипвам от ОМВ нафта и това което ми направи впечатление е че за 1 и съшо количество нафта 20л сипано от омв изманавам 180км, а сипано от Лукоил над 230. Вярно че не го меря по най-точния начин но 20-25% разлика си е много и вече ОМВ -
                                Един приятел бачкаше на ОМВ и разказа поучителна история .. Клиент отива и казва "газ до горе", съответно моя човек сипва до горе , когато клиентът отишъл да се качи в колата и да се изнася казал само - цитирам:
                                "Бутилката е 30 литра, ама нз как само на ОМВ успявате да ми сипвате всеки път по 35-36 литра" ..
                                Аз съм доволен от ОМВ ... ЕКО също не е за изпускане ... а като сипя от шел харчи много или просто съм попадал на кофти партида ...

Comment

Working...
                                X