Известие
Collapse
No announcement yet.
OMV - пълни идиоти
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеАз за това си седя всеки път и гледам какво се сипва. И все пак зареждам само на ОМВ, не съм чувал за по-добра алтернатива за бензин. Докато нямам проблеми с тях ше си сипвам от там.
Не си мисли, че 100 октана на ОМВ е наистина 100 октана!
Аз зареждам служебната кола на ШЕЛ, с такава карта съм. Сипвам винаги V-power нафта. Колата с нея се представя много добре. Какво се оказва - V-power горивата си ги зареждат директно от ЛУКОЙЛ и ги контролират много стриктно, за да няма гафове. Другите - кучета ги яли. С две думи - прехвалените и по-скъпи горива не са с мега добавки и октано/цетаново число, а са чисти от лайна смеси.Ние си мислим, че слагаме в колите супер горива, кефим се, плащаме като попове и се радваме на правото си да получаваме онова, което ни се полага по DEFAULT! Всички бензиностанции, които са на франчайз, са много опасни, защото няма почти никакъв контрол към тях!!!
Инфо-то го получих от много вътрешен човек в ОМВ, с който съвсем случайно се запознах преди няколко дни.За техните горива няма да пиша какво научих, защото няма да е толкова коректно, вече.
Вие сте интелигентни хора и сами ще се досетите.
sigpic
Comment
-
Горе - долу два пъти месечно ме викат на някое ОМВ да товаря автомобил защото са сбъркали горивото, което са му сипали. И не става въпрос за едни и същи бензиностанции, е има и някои редовниима даже случаи в които не искат да си платят пътната помощ, а са длъжни - грешката е тяхна. За сведение за три години имам само един такъв случай на Лукойл и нито един на Петрол или Шел. Изводите оставям на вас, но на ОМВ, освен за някой сандвич или напитка не спирам!
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеКакво се оказва - V-power горивата си ги зареждат директно от ЛУКОЙЛ и ги контролират много стриктно, за да няма гафове.
За техните горива няма да пиша какво научих, защото няма да е толкова коректно, вече.Вие сте интелигентни хора и сами ще се досетите.
И за последно, както един колега беше написал в ОМВ отивам само, ако много ми се Пре*ере и няма друга Бензиностанция с тоалетна на близо(това последното с извинение....)
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
След много проби с различни безниностанций и засичане на разхода, установих, че на Еко кинитрон нафтата е най-добра ! Нищо общо няма нито вървенето, нито разхода, с нито една друга бензиностанция !! да не изпадам все пак в подробности.... ама по празнижите си палеше на под -10 градуса както на +30 (бразно казано ) !! БЕЗ ДОБАВКИ и бензин !!!http://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Пиша го сега,щото сега съм ядосан,а и преди не ми се беше случвало подобно нещо.
зареждам оня ден на ОМВ и тръгвам на път,ама ми стана жега и реших да си пусна климата-КОЛАТА УМРЯ! ( и малко преди това ми се стори че не върви добре )
На шеста на 2-хиляди оборота просто спря да ускорява колкото и да настъпвах газта.Уплаших се да не изгасне и да ме остави на пътя,но поне това не се случи.
Почнах да пресмятам на ум евентуални ремонти.Абе ужас.
Каква беше изненадата ми когато като изгорих скапаната им ОМВ-нафта колата полетя отново,но този път с нафта от ЕКО!
Няма да им стъпя в гадната бензиностанцийка повече.
Да си зареждат немските "бегачки" там!Alfa 166 2,4 jtd
Alfa 33 1,7-беше на жената
Toyota Passeo-новата на жената
Всички четем упътването когато няма смисъл
Comment
-
Аз от Шела не съм доволен сложиха ми кофти бензин ударих един прекъсвач и се прееба сондата от там само на ОМВ никиви проблеми немям 95 - харчи средно 11 , 12 - 100 - гори 10 - 11 там се движа за сега проблеми с бензина там нямаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Сега по празниците един колега на ОМВ срещу Ванто трейд - му сипали в Ланча Капа 2.4 ТД около 30 литра бензинец.
Поне са му поели пътната помощ и сервиз за проверка.
Хем е покарал някой и друг километър - щети според него няма, ама знае ли човек,Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
И аз едно време няколко пъти ми се наложи да сипвам от ОМВ нафта и това което ми направи впечатление, е че за 1 и също количество нафта 20л, сипано от омв изманавам, 180км, а сипано от Лукоил над 230. Вярно, че не го меря по най-точния начин, но 20-25% разлика си е многоLast edited by soldier; d.m.y г., 14:59.
Comment
-
и аз си сипвам само на лукойла!От служителите на ОMV и аз съм недоволен,още бех с първата ми кола сеат ибиза спирам да зареждам и ми предлагат да ми видят маслото и антифриза.вдигат щеката и ми вика "Ми ти немаш масло,то е на минимум".а колата е загасена преди минута и аз още нов шофер и нищо не разбирам купих си масло от един литър и тая ми наля половин литър.то масло си е имало ма нали е по двигателя ,запалих тръгнах си бангията почна да пуши мирише на изгорело и се наложи да източваме от маслото!а бе ебати тъпяците работят там.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vlМене един дойде да ми се кара, че си бърша прашасалото стъкло с техните четки, а аз го бях изпал с много кал и нямаше как да се махне, дори и след мивката им, която си направих при тях. Та въпросния служител ми вика: сега ще остане пясък по четката и после ще настържа стъклата на колите дето ще им мия прозореца. Аз го увиках на бързо и си продължих да си чиста.
Сега си викам на ъкъла, то той няма ли да го топен във водата за да падне мърсотията от мойта кола
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеИ аз едно време няколко пъти ми се наложи да сипвам от ОМВ нафта и това което ми направи впечатление е че за 1 и съшо количество нафта 20л сипано от омв изманавам 180км, а сипано от Лукоил над 230. Вярно че не го меря по най-точния начин но 20-25% разлика си е много и вече ОМВ -
"Бутилката е 30 литра, ама нз как само на ОМВ успявате да ми сипвате всеки път по 35-36 литра" ..
Аз съм доволен от ОМВ ... ЕКО също не е за изпускане ... а като сипя от шел харчи много или просто съм попадал на кофти партида ...
Comment
Comment