Първоначално публикувано от k_valkanov33
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
стари лафове и базици
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение...Т'ва си беше лаф, признавам ...
33 16v/MR2 SW20/S3 8L
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеАми бях заслепена от съчетанието на златия му кътен зъб и силния бронзов тен, който явно поддържаше от рождението си...а маратонките му без пръст допълнително се явиха като агент, който пребори непреудолимия ми глад и животоспасяваща нужда от това да ям принцеси...деликатното му ровене в джоба на модерно-изцапаните му дънки с цел преброяване на дрънкащи парични средства, като небрежно се почеса с дългия си нокът на котрето по къдравата си коса, пълна с талашит... Та това ме накара да прекратя така ценния диалог с младежа, като не успях да му обясня, каквото и да е било..'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеАми бях заслепена от съчетанието на златия му кътен зъб и силния бронзов тен, който явно поддържаше от рождението си...а маратонките му без пръст допълнително се явиха като агент, който пребори непреудолимия ми глад и животоспасяваща нужда от това да ям принцеси...деликатното му ровене в джоба на модерно-изцапаните му дънки с цел преброяване на дрънкащи парични средства, като небрежно се почеса с дългия си нокът на котрето по къдравата си коса, пълна с талашит... Та това ме накара да прекратя така ценния диалог с младежа, като не успях да му обясня, каквото и да е било..?
по темата: http://www.severozapad.org/content/view/69/31/
ето тук има ДОСТА събрана мъдрост
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
ко са губиш кат майска роза през септември
ай сиктир,вчерашно лайно,той ше ми казва на мене(често се ползва от по-стари хора когато някой младеж започне да дава акъл)
ше кървиш момче ( когато някой ще яде бой )
да му сера в устата мръсна (когато някой каже нещо по твой адрес)Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеХах, яденето на принцеси явно влиза в екстремните спортове! Къде успя да намериш такъв индивид?
sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
кат се дразниш празниш ли се
това не се отнася за колежката сок от праскова, просто се сетих за лафаAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениетебе само те дразнят ... нещо не ти ли харесваама яде принцеси
мухауаха И за да не е спам т'ва май не е стар лаф но пък аз го използвам "не ми пука, че е два леа лука"
П.П на три лева ще обява фалит.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеПисо...Също много мразя "залъгалчице, принцеске и невероятното "коте", абее какво котьосвате давайте направо, например веднъж един младеж със златен зъб ме пита колко е часът, след мако пристига и казва: "Виж, не ми пука за часа, дай да те водя да ядем по сандвич! Знам къде има принцеси за по 0.70ст."
Историята ми напомни за метода на един приятел от едно време. Запознава се с някаква мацка и я пита откъде е. Тя му казва - от Шумен примерно. И нашия: "И там имате ли тролеи?"Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment