Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Е кво кисело - взел, не харесал, не си заслужава.
    Така де! И аз това разправям....
    Чистачки от 2лв, Гуми втора употреба или ЛАССА (мноо били яки) и после защо има война по пътищата...

Comment

аз съм с валео от метро съм ги купил вече около 4год и за сега държат все още доволен съм

Comment

Първоначално публикувано от bat_kir4o Покажи съобщение
        аз съм с валео от метро съм ги купил вече около 4год и за сега държат все още доволен съм
        Сега като чета мненията си мисля, че имам много високи изисквания към колата и консумативите й....

п.с.Но като имам над 50 К км. всяка година....

Comment

Ще бъдеш порицан публично

Както бях аз от колеги, когато си сложих въздушен филтър за 43 лв.
          Last edited by didod; d.m.y г., 12:50.
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Аз ползвам Шампион и на старата Алфа и вече четвърта година на следващата без ядове, а навъртам по 30-40 хил. км. годишно, в движение не са замръзвали никога. Единствения проблем им е, че скърцат (било заради подсушаващия ефект), но са без грешка. На другата кола съм с някакви евтини от Петрол също чистят добре, но не скърцат. Друг въпрос е колко ще изкарат. Препоръчвам Шампионките.
            Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
            Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
            Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
            Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Ще бъдеш порицан публично

Както бях аз от колеги, когато си сложих въздушен филтър за 43 лв.
              Я раздуй?

Comment

В момента едната ми е от 15лв другата от 2
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Аз само перата мога да си сменя. Взех си комплект чистачки за 6лв, махнах им перата, едното го скъсих, защото дължината на чистачките е различна и си ги сложих и за сега съм доволен, не замръзват.
                  Last edited by soldier; d.m.y г., 10:59.

Comment

Взех си в началото на есента от Метро от тези "гумените" чистачки и съм много доволен.Чистят перфектно и са супер безшумни.Взех ги за около 15-ина лева.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                    BMW E30
                    BMW E36

Comment

Аз съм с някакви на БОШ. Днес в снега добре се представиха, но не беше много студено времето.
                      Attached Files
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

е те тия са аеротуина колко пари ги плаща
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

,, ... Абе да ги продаваме скъъпо частите за алфите, те тия са маниаци и на сякви цени ще купуват ... ''
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Към 70лв са....

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                              Взех си в началото на есента от Метро от тези "гумените" чистачки и съм много доволен.Чистят перфектно и са супер безшумни.Взех ги за около 15-ина лева.
                              Аз пък не съм доволен от тези от Метро - тип аеротуйн за 15 лева двете. Не чистят много добре.
                              За чистачки, най-добрите които съм срещал бяха на Голф5, модел 2007. Чистеха уникално. само едно минаване на перата и стъклото изглеждаше все едно е чистено половин час на ръка. Много добро впечатление ми направиха. За такива чистачки си заслужава 100 кинта примерно, но не знам каква марка са.
                              Иначе на Алфа-та съм с оригинални Алфа Ромео. Чистят добре, въпреки че карат седма година. Зимата не мисля, че има смисъл от скъпи чистачки, щото от леда ше се прецакат бързо, но лятото мисля да взема некви яки и да си ги сменям.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

ухаа май ще ги пропусна нещо до 40лв максимум съм склонен да дам
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X