Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги за моята какъв размер трябват,че искам да ги сменя 55/53 ли ? Мерси !!

Comment

Ей ги на - някой има ли идея с какво маркуче трябва да ги прокарам - иначе чистят убийствено....
      Attached Files
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

отиваш при 'циганката" - аксесоарите до малкия ШЕЛ там има маркуч за миачната система 1лв метъра докъто е нов е мек и мисля че ще стане . Виж някое Пежо 405 те са по същия начин
        поздрави
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
          отиваш при 'циганката" - аксесоарите до малкия ШЕЛ там има маркуч за миачната система 1лв метъра докъто е нов е мек и мисля че ще стане . Виж някое Пежо 405 те са по същия начин
          поздрави
          Шела към мола или към Пловдив?
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз онзи ден си взех от шел-а бош за 10 лв само шоферската. Чисти направо перфектно, или така ми се струва, понеже старата беше оригинална .
            Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
            Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

6 месеца каране с Бош Аеротуин съм все така доволен...Много безшумни, добре търкат и при високи скорости не стържат по стъклото

Имат само един косур...По-скоро аз съм си виновен....През пролетта като валеше търках калта от прозореца без да пръсна течност за чистачки(явно нараних перата)...И от тогава на 2-3 места като чистят правят едни много тънички ивици...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Реното от 2 години и половина го карам с некви от 5лв.Алфата веднага ,като я взех ще станат 2 години ,веднага и купих същите.За сега бършат добре
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

И моите вече са за смяна и се чудя какви да взема. Навсякъде където гледам, всички чистачки се продават в копмлект, но с еднаква дължина. За GTV-то обаче, чистачките са 55/50.

Ще съм благодарен, ако някой ми каже конкретна марка, която си върви така в коплект или трябва да си купувам чистачките поединично?

Благодаря предварително.

П.П.
                  Тези на колата ми май са оригиналните от завода.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

аз от много години си купувам само пера , 5-6 лв двете
                    вадя старите чистачки режа новите пера по дължината на старите , слагам старите пластини и готово , чистят си перефектно Даже съм си купил "специален" нож дето стои в колата и го ползвам при смяна на чситачките .
                    сменям след всяка зима щото от ледове и снегове винаги се нараняват

Comment

Аз преди около месец сложих Шампион на 155-цата. Засега съм доволен.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Аз преди около месец сложих Шампион на 155-цата. Засега съм доволен.
                        същата работа... аз се питам каква течност да слагам, че да не се драскат стъклата от боклуците по пътищата ни - чувам че вода с веро за чинии вършела добра работа! На мен това ми е питането!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                        Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                        Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз слагам вода + шампоан за автомобил (сонакс) и джуркам. Чисти ПЕРФЕКТНО! По тази логика и вода + веро ще ти свърши същата работа
                          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                            същата работа... аз се питам каква течност да слагам, че да не се драскат стъклата от боклуците по пътищата ни - чувам че вода с веро за чинии вършела добра работа! На мен това ми е питането!
                            И аз сам с Шампиони и то от доста отдавна.
                            Течност слагам от Шел вярно скъпичка е около 12-13лв. но върши чудна работа
                            Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                            sigpic
                            http://vbox7.com/play:884c5234
                            http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

аз слагам един пълнител д-р фреш за прозорци и доливам с вода до горе , чисти супер. само не знам дали от него ми се стопи мембранката на клапанчено на тройника и сега съм с обикновен.
                              точка

Comment

Сега всеки ще почне да си хвали неговото ... ам все пак си е помощ. Аз ползвам Frosch (зелената жаба) за стъкла. Зимата 1:1, лятото 1:2 - мие нечовешки.
                                http://hopenhagen.org/

Comment

Working...
                                X